محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830211624
دلارهایی که به جیب ایران نمی روند؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دلارهایی که به جیب ایران نمی روند؟ تهران - ایرنا- سایت خبر آنلاین در مطلبی با عنوان « دلارهایی که به جیب ایران نمی روند؟» نوشت:سهم ایران هم از راه جذب گردشگران سلامت تنها 350 میلیون دلار بوده است.
در این مطلب می خوانید: سالار 14 سال است که در شهر نیویورک زندگی می کند. او هر سال برای دیدار خانواده اش چند هفته ای را به ایران می آید و در این سفرها همیشه ویزیت های پزشکی و چکاب های درمانی بخش جدا نشدنی از سفرهای او را تشکیل می دهند.
مثلا سال گذشته که به ایران آمده بود سنگ کلیه اش را جراحی کرد و امسال هم قبل از رفتن از ایران تعدادی از دندان هایش را پر کرد.
سالار می گوید هر وقت که بخواهد به ایران بیاید از دو هفته قبل از سفر به خانواده اش می گوید که برای او وقت دکتر، دندان پزشکی و آزمایشگاه بگیرند تا او با آمدن به ایران برای چکاب در زمینه های مختلف پزشکی اقدام کند.
اومی گوید:«هزینه های پزشکی و درمان در ایران یک دهم آمریکا و اروپا است. مثلا یک دندان پر کردن در آمریکا و در نیویورک 600، 700 دلار برای آدم آب می خورد و یا یک آزمایش ساده خون و قند و چربی نزدیک 500 دلار هزینه دارد اما در ایران این خدمات بسیار ارزان تر است و به همین دلیل هر وقت به ایران می آیم حتما برای چکاب کلی و درمان سری هم به دکترها می زنم و دندان هایم را هم چک می کنم و اگر خرابی داشته باشد همین جا پر می کنم.»
او می گوید:« خیلی ها در آمریکا بیمه تامین اجتماعی ندارند و از ترس هزینه های سرسام آور پیش پزشک نمی روند و خود آمریکایی ها به خصوص ساکنان جنوب آمریکا برای خیلی از درمان های پزشکی به کشورهای آمریکای لاتین مثل کوبا ، بولیوی، کاستاریکا و پاناما می روند تا بتوانند با هزینه های بسیار کم تر تحت مراقب پزشکی و مداوا قرار گیرند.»
الته این تنها سالار نیست که هر سال با آمدن به ایران تلاش می کند درمان های پزشکی خود را انجام دهد بلکه یک تحقیق نشان می دهد بخش زیادی از ایرانیان مقیم خارج از کشور در زمان سفر به داخل ایران حتما سری به پزشک می زنند و مورد مداوای پزشکی قرار می گیرند که در این بین دندان پزشکی در راس این درمان ها قرار دارد.
اما به جز مسافران ایرانی مقیم خارج از کشورسالانه چندین هزار گردشگر خارجی هم برای درمان و دریافت خدمات پزشکی به ایران سفر می کنند. افرادی که در اصطلاح به آنها «توریست سلامت» گفته می شود و بیشتر از کشورهای خلیج فارس، افغانستان، پاکستان، ترکمنستان و کشورهای آسیای میانه و برای درمان و انجام جراحی پیوند اعضا به خصوص کبد، جراحی های مختلف چشم ، جراحی های ارتوپدی و تعویض فصل زانو، دندانپزشکی و جراحی های زیبایی به ایران می آیند.
طبق تعریف سازمان جهانی گردشگری، توریسم سلامت، مسافرتی است به دیگر کشورها برای استفاده از خدمات پزشکی و درمانی، عمل های جراحی، دندانپزشکی و زیبایی و یا استفاده از عوامل سلامت بخش طبیعی مانند چشمه های آب گرم و آب های معدنی همانند آن چه در مناطقی مانند سرعین در ایران وجود دارد. این نوع گردشگری طبق آمارهای جهانی طی سال های گذشته از سوی کشورهای مختلف جهان مورد توجه ویژه قرار گرفته است به طوری که تنها طی دو سال درآمدهای آن بیش از 60 درصد رشد داشته است. بر اساس آمار جهانی گردشگری سلامت در سال 2012، 100 میلیارد دلار درآمدزایی داشته است درحالی که این عدد در سال 2010 تنها 40 میلیارد دلار بوده است.
البته در این بین سهم کشورهای اسلامی از درآمدهای جهانی گردشگری سلامت تنها 3 میلیارد دلار در سال 2012 بوده و در این بین سهم ایران هم از راه جذب این نوع گردشگر در سال 2012 تنها 350 میلیون دلار بوده است. یعنی در سال 2012 تنها 35/0 درصد از درآمد جهانی گردشگری سلامت سهم ایران شده و ایران با این میزان درآمد از نظر جذب گردشگر سلامت در رتبه 53 جهان قرار گرفته است.
به اعتقاد کارشناسان این آمارها و به خصوص پایین بودن درآمدهای ایران از راه جذب گردشگران سلامت در شرایطی اتفاق می افتد که ایران از نظر پتانسیل های پزشکی جایگاه مناسبی را در سطح جهانی دارد و از سوی دیگر هزینه های درمان هم در کشورما بسیار پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان و حتی کشورهای همسایه است و این موضوع می تواند برای جذب گردشگران سلامت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشد. تحقیقات صورت گرفته روی گردشگران سلامت نشان می دهد مهم ترین اولویت آن ها برای انتخاب کشور مقصد برای درمان بعد از تخصص های پزشکی و تجهیزات لازم، هزینه های درمان های پزشکی است.
برای مثال مقایسه هزینه های پزشکی عمل بای پست قلب بین چند کشور جهان این موضوع را به خوبی نشان می دهد. یک جراحی بای پست قلب که در آمریکا 120 هزاردلارهزینه دارد در هند با 10 هزار دلارقابل انجام است و یا در مثالی دیگر هزینه یک عمل جراحی زیبایی صورت که در آمریکا بین 10 تا 15 هزار دلار هزینه دارد در برزیل با 4هزارو500 دلار، در تایلند با 2400 دلار و در سنگاپور، کره جنوبی و مکزیک با 4 تا 8 هزار دلار قابل انجام است. در سال های گذشته بسیاری از کشورهای جهان از جمله هند، آرژانتین، برزیل، کاستاریکا، فلیپین، مجارستان و تایلند برای جذب گردشگران سلامت برنامه های مدونی را تهیه کرده اند. این کشورها از یک سو با ارتقا تجهیزات پزشکی و ساخت بیمارستان های مدرن و از سوی دیگر با آموزش نیروهای متخصص خود و در مواقعی حتی جذب پزشکان خارجی دارای تحصیلات عالی و متخصص تلاش کرده اند تا سهم بیشتری از سفره جهانی گردشگری سلامت به خود اختصاص دهند.
این موضوع در سال های گذشته حتی در بین کشورهای اسلامی هم با استقبال بسیار زیاد مواجه شده است به طوری که دو کشور مالزی و ترکیه باتوجه به برنامه های بلند مدت در این زمینه توانسته اند در بین فهرست 10 کشور برتر توریست سلامت در رتبه های 5 و 9 جای بگیرند و از این راه درآمدی بسیاری داشته باشند.
ترکیه و رشد 35 درصدی سالانه در توریست درمانی
کشورترکیه که درحال حاضر درجایگاه 9 فهرست موفق ترین کشورهای جهان در جذب گردشگران سلامت قرار دارد از سال 2007 میلادی یعنی از 5 سال پیش تلاش کرد با یک برنامه میان مدت و بلند مدت و فراهم کردن تجهیزات لازم قدم های بلندی در این راه بردارد و با این کار این کشورتوانست در این سال ها تعداد گردشگران درمانی خود را از 150 هزار نفر در سال 2008 به 200 هزار نفر در سال 2010 و حدود 500 هزار نفر در سال 2012 برساند و درآمد 850 میلیون دلاری از این راه داشته باشد. کشور ترکیه طی سال های گذشته هر سال در زمینه گردشگری سلامت رشد بیش از 35 تا 40 درصد را شاهد بوده است. کشور ترکیه زمانی که در سال 2007 برنامه مدون خود را برای جذب گردشگران سلامت به خصوص از کشورهای اروپایی شروع کرد در رتبه 35 جهانی قرار داشت ولی حالا به جمع 10 کشور برتر در این زمینه راه یافته است. طبق آمارهای سازمان گردشگری ترکیه توریست های درمانی این کشور را بیشتر متقاضیان جراحی های زیبایی، خدمات دندان پزشکی، جراحی مغز و اعصاب، خدمات فیزیوتراپی و جراحی لیزیک چشم تشکیل می دهند.
پتانسیل های ایران هدر می رود؟
البته در این بین ایران هم با وجود اینکه درآمد چندانی در سال های گذشته از راه گردشگری سلامت نداشته اما از پتانسیل های بالایی برای جذب گردشگران سلامت به خصوص از کشورهای همسایه برخوردار است. معاون وزیر بهداشت و رئیس کمیته گردشگری سلامت این وزارت خانه چندی پیش اعلام کرد که 60 بیمارستان و 50 مرکز درمان ناباروری در کشور وجود دارد که آمادگی های لازم برای جذب گردشگران سلامت از کشورهای دیگر را دارند. همچنین معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور هم با اشاره به پایین بودن هزینه های درمان در ایران در مقایسه با دیگر کشورهای اسلامی و همسایه گفت که ایران می تواند به یکی از قطب های اصلی گردشگری سلامت به خصوص در جهان اسلام تبدیل شود. اتفاقی که علاوه بردرآمدزایی می تواند اشتغال زایی بسیاری هم برای کشور به دنبال داشته باشد و باعث توسعه هم جانبه کشور شود.
طبق آمارهای سازمان جهانی گردشگری به اعضای جذب هر 7 گردشگر خارجی یک شغل درهر کشور ایجاد می شود که این عدد برای گردشگری سلامت به ازای هر 4 نفر یک شغل است. طبق برنامه مدون سازمان توسعه تجارت کشورو سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در افق 1400 ایران باید بتواند هر سال 550 هزار نفر گردشگر سلامت در داخل کشور جذب کند که در این صورت بیش از 137 هزار شغل در کشور از این راه ایجاد خواهد شد و درآمد کشور از جذب گردشگران سلامت به عدد بیش از یک میلیارد دلار خواهد رسید. به اعتقاد کارشناسان سازمان گردشگری جهانی هر گردشگر سلامت در طول زمان درمان خود بین 5 تا 7 هزار دلار به صورت متوسط هزینه خواهد کرد که در این بین 30 درصد آن هزینه های پزشکی و 70 درصد آن هزینه های خدماتی دیگرمانند هتل و اقامت، حمل و نقل، بلیط هواپیما و چیزهای یگر خواهد بود.
طبق آخرین آمارهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درآمد ایران در 6 ماه ابتدایی سال 92 از راه جذب گردشگران سلامت 600 میلیون دلار بوده است که این عدد نسبت به زمان مشابه در سال قبل از 135 درصد رشد داشته است.
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
08/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
دلارهای که به جیب ایران نمی روند؟
دلارهای که به جیب ایران نمی روند اقتصاد > اقتصاد کلان - سهم ایران هم از راه جذب گردشگر ان سلامت تنها 350 میلیون دلار بوده است ولي خليلي سالار14 سال است که در شهر نیویورک زندگی می کند او هرسال برای دیدارخانواده اش چند هفته ای را به ایران می آید و دراین سفرها همیشهآیا داور میتواند با وجدان آسوده بخوابد؟ پیروانی: این بازی تا ۱۰ سال دیگر تکرار نمیشود/ دنیا به فوتبال ایران
آیا داور میتواند با وجدان آسوده بخوابد پیروانی این بازی تا ۱۰ سال دیگر تکرار نمیشود دنیا به فوتبال ایران احترام گذاشتکارشناس فوتبال ایران گفت بازی مقابل آرژانتین تا ۱۰ سال آینده تکرار نمیشود و در ۱۰ سال پیش نیز نظیر آن را ندیدهایم امیرحسین پیروانی در گفتوگو با خبرنگار ورتیم ملی فوتبال ایران در زمین اصلی شهر سالوادور هم تمرین نمی کند
جام جهانی 2014 تیم ملی فوتبال ایران در زمین اصلی شهر سالوادور هم تمرین نمی کند سالوادور - ایرنا - تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه فونته نوای شهر سالوادور که قرار است آخرین دیدار گروهی اش را در آن برگزار کند تمرین نخواهد کرد به گزارش ایرنا بنابر اعلام دست اندرکاران تیم ملی فوتبسفیر و سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل دولت آمریکا به مسئولیت خود برای تسریع در روند استعمارزدایی مرد
سفیر و سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان مللدولت آمریکا به مسئولیت خود برای تسریع در روند استعمارزدایی مردم پورتوریکو عمل کندسرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل از دولت آمریکا خواست که به مسئولیتش در قبال تسریع در روند استعمارزدایی مردم پورتوریکو پاسخ داده و به آنها اجازهسرپرست فرمانداری کامیاران: دشمن با فشار و تحریم نمیتواند استقلال ملت ایران را سلب کند
سرپرست فرمانداری کامیاران دشمن با فشار و تحریم نمیتواند استقلال ملت ایران را سلب کندسرپرست فرمانداری کامیاران گفت دشمن با فشار و تحریم نمیتواند استقلال ملت ایران را سلب کند به گزارش خبرگزاری فارس از کامیاران کریم پیری امشب در همایش بزرگ فرهنگ و مدیریت جهادی و تجلیل از کشاورزدادسرای نمین بیشترین تعداد پرونده در حوادث ناشی از کار را دارد
دادسرای نمین بیشترین تعداد پرونده در حوادث ناشی از کار را دارد اردبیل - ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب نمین گفت دادسرای نمین بیشترین تعداد پرونده در حوادث ناشی از کار را دارد علیرضا قادری روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری نمین ضعف ایمنی محیط کار و عدم رعایت مسائل بهداشتی در کارخايرانيان: بيرانوند را از دست نميدهيم
ايرانيان بيرانوند را از دست نميدهيم سرپرست تيم فوتبال نفت تهران گفت از سوي مسئولان باشگاه استقلال روي منصوريان فشاري براي جذب بيرانوند وجود ندارد رحيم ايرانيان در خصوص پيشنهاد استقلاليها به دروازهبان تيم فوتبال نفت تهران گفت من هم اين موضوع را در رسانهها دبعد از جام جهانی در ایران نمیمانم/میخواهم سرمربی یک تیم آفریقایی شوم
کیروش بعد از جام جهانی در ایران نمیمانم میخواهم سرمربی یک تیم آفریقایی شوم سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران در پايان جام جهاني 2014 از سمت خود کناره گيري مي کند به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري فرانسه از ريودوژانيرو کارلوس کي روش به مطبوعاتیک عضو تیم مذاکرهکننده ایران: به تمدید فکر نمیکنیم/ در دور بعدی همه در دسترسند
جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۲ یک عضو تیم مذاکرهکننده ایران درباره برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و 1 5 که قرار است از 11 تیرماه برگزار شود گفت این مذاکرات از ابتدا قاعدتا با حضور آقای ظریف و حانم اشتون خواهد بود وی درباره احتمال تمدید مذاکرات به خبرنگار انرژی هستهای خبرگزاری داندروازهبان برزيلي پرسپوليس به ايران نميآيد
دروازهبان برزيلي پرسپوليس به ايران نميآيد کد خبر ۴۱۱۶۵۱ تاریخ انتشار ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۰ - 28 June 2014 دروازهبان برزيلي پرسپوليس ديگر به ايران نخواهد آمد نيلسون دروازهبان برزيلي پرسپوليس که اخيرا درگير بيماري همسرش بوده و به همين دليل پاسخ دادن به پيشنهاد پرسپوليس را به اعپرونده روزنامه «ایران» رسیدگی میشود
شنبه ۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ جلسه رسیدگی به پرونده روزنامه ایران یکشنبه - 8 تیرماه - در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران و با حضور هیات منصفه مطبوعات برگزار میشود به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در ادامه رسیدگی به پروندههای مطبوعاتی در دادگاه کیفری استانمارادونا را برای بازی آرژانتین- ایران به ورزشگاه راه نمیدهند؟
مارادونا را برای بازی آرژانتین- ایران به ورزشگاه راه نمیدهند مشخص نیست که مارادونا بتواند برای بازی آرژانتین برابر ایران وارد ورزشگاه مینیهرو شود ایسنا پس از اینکه مارادونا به عنوان مفسر تلویزیون آرژانتین نتوانست در بازی نخست تیم ملی کشورش برابر بوسنی وارد ورزشگاه مارصمد، آفاق و کامرانی به کاپ آسیا نمی روند
سایت بسکتبال آسیا صمد آفاق و کامرانی به کاپ آسیا نمی روند سایت کنفدراسیون بسکتبال آسیا در گزارشی به وضعیت تیم ملی بسکتبال ایران پرداخت و به نقل از برخی منابع آگاه از غیبت 5 ستاره تیم ملی در بازی های کاپ آسیا خبر داد به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران سایت فیبا آسیا در گزاز پاقدم رحمتی پیشنهادات خوبی به من رسیده است همامی: رحمتی نمیآمد در پیکان میماندم/ جزو ۵ دروازهبان برتر ای
از پاقدم رحمتی پیشنهادات خوبی به من رسیده استهمامی رحمتی نمیآمد در پیکان میماندم جزو ۵ دروازهبان برتر ایران هستمدروازهبان فصل گذشته تیم فوتبال پیکان گفت اگر رحمتی به این تیم نمیآمد من در پیکان باقی میماندم مسعود همامی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص حالمیادین:مفاد مورد اختلاف پرونده هسته ای ایران به دور دوم مذاکرات ژوئیه موکول می شود
المیادین مفاد مورد اختلاف پرونده هسته ای ایران به دور دوم مذاکرات ژوئیه موکول می شود شبکه المیادین لبنان از موکول شدن مفاد مورد اختلاف پرونده هسته ای ایران به دور دوم مذاکرات ژوئیه آینده خبر داد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران شبکه المیادین گزارش داد مفاد مورد اخایران در مورد عراق هیچ طرح مشترکی با آمریکا اجرا نمیکند
جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۲ خطیب جمعهی قم گفت ایران در مورد عراق هیچ طرح مشترکی با آمریکا اجرا نمیکند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی قم آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری با تأکید بر رعایت تقوای الهی گفت یکی از ملاکهای تقوای الهی دوری گزیدن از هوای ن-
گوناگون
پربازدیدترینها