واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۱۴ق.ظ)
معاون وزير کشور: نرخ بيکاري کشور در دولت يازدهم دو درصد کاهش مي يابد معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي وزارت کشور گفت: برنامه ريزي شده است تا پايان کار دولت يازدهم نرخ بيکاري در کشور حدود دو درصد کاهش يابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ محمدحسين فروزان مهر در نشست هم انديشي فعالان اقتصادي استان کرمانشاه افزود: دولت براي اجراي اين طرح ضربتي در سال 93 رقم 257هزار ميليارد تومان و در سال 94 رقم 323 هزار ميليارد تومان را پيش بيني کرده است.
وي گفت: قرار است 5/36 درصد اين اعتبار از محل تسهيلات بانکي تامين شود تا در فرصت باقي مانده از برنامه پنجم توسعه ، نرخ بيکاري در کشور دو درصد کاهش يابد.
فروزان مهر در ادامه با تاکيد بر لزوم کاهش سهم منابع در توليدات، اظهار داشت: اکنون برخلاف کشورهاي پيشرفته ، بالغ بر 80 درصد توليدات ايران را توليدات منبعي تشکيل مي دهد که اين روند نيازمند اصلاح جدي است.
وي گفت: توجه به توليدات دانش بنيان بايد جايگزين توليدات منبعي شود و دولت بنا دارد تا در مسير افق 1404 ، 51 درصد از توليدات کشور را از محل توليدات دانش بنيان تامين کند.
فرزوان مهر هچنين نبود برنامه آمايش سرزمين در کشور را يکي از مهم ترين مشکلات اقتصاد ايران در عصر حاضر عنوان و اظهار کرد: دولت درصدد اجرايي کردن اين برنامه است تا در قالب آن وضعيت کار استان ها در تقسيم کار ملي مشخص شود و استان ها بايد توجه داشته باشند که در اين برنامه به دنبال ايجاد ظرفيت هاي همگون با زمينه هاي توسعه منطقه خويش باشند.
وي گفت: اگر به ظرفيت نخبگي استان ها در بخش اقتصاد توجه شود، شاهد جهشي چشمگير در مناطق کشور خواهيم بود و هدف معاونت اقتصادي وزارت کشور نيز حرکت در اين مسير است.
فرزوان مهر در ادامه به بيان قابليت هاي و مشکلات اقتصادي استان کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: اين استان با وجود ظرفيت هاي بي نظير، مشکلات فراواني دارد که براحتي قابل حل هستند.
وي گفت: سهم ارزش افزوده اقتصاد استان کرمانشاه در بخش صنعت 9/27، بخش کشاورزي 6/11 و در بخش خدمات 7/58 درصد است.
فروزان مهر ادامه داد: هم اکنون سطح زيرکشت محصولات باغي و زراعي اين استان حدود يک ميليون هکتار است که از اين ميزان 21 درصد اراضي سطح کشت آبي و مابقي بصورت ديم است.
وي با اشاره به وجود کمتر از يک هزار واحد صنعتي کوچک و متوسط در اين استان، گفت: سالانه چهار ميليون تن محصولات کشاورزي در اين استان توليد مي شود که قرار است اين رقم به هشت ميليون تن افزايش يابد.
فرزوان مهر اظهار داشت: اما با وجود اين ظرفيت هاي فراوان نرخ بيکاري اين استان در زمستان سال گذشته حدود 20 درصد اعلام شده است که اين امر لزوم توجه بيشتر به بخش صنعت اين استان را نمايانگر مي کند.
وي توجه به خوشه سازي ها را يکي از رويکردهاي اصلي بهبود بخش صنعت استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: با تحقق اين مهم يک ارزش افزوده مثبت در اين استان ايجاد خواهد شد.
در ادامه اين نشست فعالان اقتصادي استان کرمانشاه به بيان چالش ها و مشکلات اين استان پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]