تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر با اين شمشيرم بر بينى مؤمن بزنم كه مرا دشمن بدارد با من دشمنى نمى كند و اگر هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869643335




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ بيکاري کشور در دولت يازدهم دو درصد کاهش مي يابد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ تير ۱۳۹۳ (۱۱:۱۴ق.ظ)
معاون وزير کشور: نرخ بيکاري کشور در دولت يازدهم دو درصد کاهش مي يابد معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منطقه اي وزارت کشور گفت: برنامه ريزي شده است تا پايان کار دولت يازدهم نرخ بيکاري در کشور حدود دو درصد کاهش يابد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ محمدحسين فروزان مهر در نشست هم انديشي فعالان اقتصادي استان کرمانشاه افزود: دولت براي اجراي اين طرح ضربتي در سال 93 رقم 257هزار ميليارد تومان و در سال 94 رقم 323 هزار ميليارد تومان را پيش بيني کرده است.
وي گفت: قرار است 5/36 درصد اين اعتبار از محل تسهيلات بانکي تامين شود تا در فرصت باقي مانده از برنامه پنجم توسعه ، نرخ بيکاري در کشور دو درصد کاهش يابد.
فروزان مهر در ادامه با تاکيد بر لزوم کاهش سهم منابع در توليدات، اظهار داشت: اکنون برخلاف کشورهاي پيشرفته ، بالغ بر 80 درصد توليدات ايران را توليدات منبعي تشکيل مي دهد که اين روند نيازمند اصلاح جدي است.
وي گفت: توجه به توليدات دانش بنيان بايد جايگزين توليدات منبعي شود و دولت بنا دارد تا در مسير افق 1404 ، 51 درصد از توليدات کشور را از محل توليدات دانش بنيان تامين کند.
فرزوان مهر هچنين نبود برنامه آمايش سرزمين در کشور را يکي از مهم ترين مشکلات اقتصاد ايران در عصر حاضر عنوان و اظهار کرد: دولت درصدد اجرايي کردن اين برنامه است تا در قالب آن وضعيت کار استان ها در تقسيم کار ملي مشخص شود و استان ها بايد توجه داشته باشند که در اين برنامه به دنبال ايجاد ظرفيت هاي همگون با زمينه هاي توسعه منطقه خويش باشند.
وي گفت: اگر به ظرفيت نخبگي استان ها در بخش اقتصاد توجه شود، شاهد جهشي چشمگير در مناطق کشور خواهيم بود و هدف معاونت اقتصادي وزارت کشور نيز حرکت در اين مسير است.
فرزوان مهر در ادامه به بيان قابليت هاي و مشکلات اقتصادي استان کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: اين استان با وجود ظرفيت هاي بي نظير، مشکلات فراواني دارد که براحتي قابل حل هستند.
وي گفت: سهم ارزش افزوده اقتصاد استان کرمانشاه در بخش صنعت 9/27، بخش کشاورزي 6/11 و در بخش خدمات 7/58 درصد است.
فروزان مهر ادامه داد: هم اکنون سطح زيرکشت محصولات باغي و زراعي اين استان حدود يک ميليون هکتار است که از اين ميزان 21 درصد اراضي سطح کشت آبي و مابقي بصورت ديم است.
وي با اشاره به وجود کمتر از يک هزار واحد صنعتي کوچک و متوسط در اين استان، گفت: سالانه چهار ميليون تن محصولات کشاورزي در اين استان توليد مي شود که قرار است اين رقم به هشت ميليون تن افزايش يابد.
فرزوان مهر اظهار داشت: اما با وجود اين ظرفيت هاي فراوان نرخ بيکاري اين استان در زمستان سال گذشته حدود 20 درصد اعلام شده است که اين امر لزوم توجه بيشتر به بخش صنعت اين استان را نمايانگر مي کند.
وي توجه به خوشه سازي ها را يکي از رويکردهاي اصلي بهبود بخش صنعت استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: با تحقق اين مهم يک ارزش افزوده مثبت در اين استان ايجاد خواهد شد.
در ادامه اين نشست فعالان اقتصادي استان کرمانشاه به بيان چالش ها و مشکلات اين استان پرداختند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن