محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830027819
پزشکیان: برای حل مشکل تحزب، روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند/مدام دنبال مقصر می گردیم
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
پزشکیان: برای حل مشکل تحزب، روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند/مدام دنبال مقصر می گردیم سیاست > مجلس - مسعود پزشکیان همان قدر که یک سخنران زبردست است، به همان میزان تلاش می کند وارد موضوعات خرد سیاسی نشود.
محمود عزیزی: مکلای نهج البلاغه دان مجلس همه اظهار نظر هایش را بر اساس منطقی که از نهج البلاغه آموخته بیان می کند. می گوید باید طرفدار حق بود.هیچ کس را نباید مطلق خوب یا بد دید و درباره حوزه پزشکی بر عدالت در توزیع خدمات در همه نقاط کشور تاکید دارد. وزیر بهداشت دوره اصلاحات بعد از دوران وزارت طبابت می کند و به قول خودش به اندازه 30 سال پول در می آورد. بعد هم براساس درخواست هایی که از او می شود برای نمایندگی مجلس هشتم ثبت نام می کند و برخلاف نظر مسئولان وقت تبریز رای می آورد. دوستانش می گویند درخواست های زیادی از او برای جراحی در بیمارستانهای مختلف هست، اما خودش تنها در تبریز جراحی می کند. تاکید می کند که در تهران عمل جراحی انجام نمی دهد چون نمی شود بیمار را رها کرد. بحث که به ساختار مجلس می رسد از نیاز به ساختارهای حزبی در کشور سخن می گوید و وقتی به او می گوییم این بحث زیادی تکرار شده است، می گوید راه حل رفع این مشکل وارد شدن روحانیت به این بحث است . مشروح گفت وگوی خبرآنلاین با نماینده مردم تبریز به شرح زیر است: *** ماجرای تاسیس فراکسیون حامیان دولت به کجا رسید؟ خبر ندارم. از شما به عنوان یکی از موسسانش نام برده می شود؟ من هیچ وقت برای این کارها نه خودم را نامزد کردم و نه پیگیری کردم. بعضی وقتها برخی از همکاران می گویند وارد عرصه شوید تا جناح مقابل فکر نکند که ما در صحنه نیستیم. ببینید! هر کس بخواهد در مجلس رای بیاورد راه خودش را دارد.من این راهها را بلد نیستم بروم. چون وقتی می خواهی رای بیاوری، باید بروی و دم این یا آن فرد را ببینی . جوابم را نگرفتم.فراکسیون حامیان دولت در مجلس ممکن است تشکیل شود؟ نمی دانم. نظر شخصی شما چیست؟ من به آن دوستان گفته ام که اگر این کار را نکنند، بهتر است. به هر حال ایجاد دسته های مختلف در مجلس درست نیست. فراکسیون ما باید نظارت بر اجرای قانون باشد. تشکیل یک فراکسیون می تواند موجب شود دولت در عرض کمتر از یک سال 5 کارت زرد نگیرد؟
نه، مشکلی که ما که در مجلس داریم وجود نداشتن ساختارهای حزبی است. هر نماینده وقتی می خواهد رای بیاورد باید دنبال چیزهایی بگردد که خیلی مواقع به نفع مملکت نیست. مثل اینکه بخواهد یک بیمارستان در حوزه انتخابیه اش ساخته شود.در حالی که خیلی مواقع نیاز نیست، اما اگر حداقل 2 حزب و جناح در کشور با برنامه مشخص حضور داشته باشند و مردم به آنها رای بدهند، دیگر این طور نیست که یک نماینده برای اینکه در جامعه رای بیاورم یک پروژه را به یک شهر ببرم تا مردم بگویند چون کاری برای حوزه انتخابیه کرده است پس دوباره به او رای بدهیم. این بحث 35 سال است که در کشور موجود دارد.ولی هیچ وقت این اتفاق نمی افتد به نظر شما مانع تشکیل حزب به صورت جدی در کشور چیست؟ فکر می کنم روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند. چون تحزب در مواردی گیری با بحث های عقیدتی دارد. این مشکل باعث می شود انگ زدن ها شروع شود که نتیجه اش قاطی شدن مرزها است.اکثر این احزابی که درست شدند بعد از مدتی ضد اسلام و انقلاب شدند و کنار گذاشته شدند. بالاخره جامعه روحانیت در ابتدای انقلاب این کار را کرد .. خوب الان آن روحانیونی که جزو جامعه روحانیون مبارز شدند، طرد شدند. مشکل ما این است که ادبیات گفت وگو نداریم. قبول ولی مساله این است که می گوید ورود روحانیت. روحانیت هم در ابتدای انقلاب وارد عرصه شد و حزب جمهوری اسلامی تشکیل شد و مشکلی حل نشد؟ ببینید. ما قرار است همه چیزمان را براساس اسلام بچینیم. خوب حزب اسلامی را هم باید فقها و روحانیون مبانی نظری اش را حل کنند تا بدانیم بالاخره کار حزبی خوب است یا بد. اگر امثال من وارد شوند، آنها می گویند تو چه کاره بودی؟
آخر بین روحانیون اندیشمند هم در این زمینه اختلاف است. برخی از آنها معتقدند که اصولا حزب خلاف مبانی اسلام است. آفرین! دعوا سر همین جا است. مشکل ما این است که یک تعریف واحدی از حق و عدالت نداریم. تمام رسالت دین اجرای عدالت است.امام زمان که می آید هم برای عدالت است. آیا تعریف درستی از عدالت بین روحانیت ما وجود دارد؟ما کجا می خواهیم برویم؟ این چیزی است که روحانیت باید درباره آن تفاهم بکند. بعد وقتی احزاب درست شد، آنها را بر اساس رسیدن به آن هدف با هم مقایسه کنیم. ما این تجربه اول انقلاب در قالب حزب جمهوری اسلامی داشتیم. تقریبا همه موسسین آن هم روحانیون بود. در مقابل حزب جمهوری اسلامی حزب خلق مسلمان درست شد .بنابراین روحانیت در این مسیر گام برداشته است... خوب شما بگویید چرا حزب خلق مسلمان موفق نشد؟ می دانید چرا؟ چون ما عادت کردیم اگر کسی نظر متفاوتی از من دارد، او را کافر کنیم.با این افکار نمی شود در کشور حزب درست کرد. با این توضحیات حزب در کشور ما حالا حالا ها شکل نخواهد گرفت؟ تصور من این است . اگر نمی شود حزب تشکیل داد، نمی شود که کشور را به حال خود رها کرد.بالاخره باید کشور را اداره کرد. چه باید بکنیم؟ قانون را اجرا کنیم. اگر خراب هم شد بدانیم خودمان بودیم و نیندازیم گردن آمریکا و استکبار.اگر خوب بود همه موثر اند، بد هم شد باز هم همه مقصریم.هر چه باشد از این بی قانونی فعلی بهتر است. الان هر کس سازی می زند و هیچ کس هم نمی پذیرد مشکل از اوست.مگر می شود این طور کشور را اداره کرد؟ ما هیچ کار نمی کنیم و فقط حرف می زنیم. چقدر با این نظر که فراکسیون های سیاسی بتوانند جای خالی احزاب را پر کنند موافق هستید؟فکر می کنید فراکسیون های مجلس در غیاب احزاب می توانند موفق باشند؟ ببینید ما تا زمانی که روشمند عمل نکنیم، این ساختارها ما را به آن اهداف نمی رساند؛ من هدفهای ساختارمند در مدت نمایندگی ام ندیدم. دلیل این حرفم هم مشخص است. بالاخره هر گروهی برای هدفی ایجاد می شود. برای رسیدن به یک هدف استراتژی و تاکتیک های را تعریف و بعد در آن مسیر حرکت می کنند. الان برخی جریانها در مجلس هر وقت بخواهند از خجالت دولت در می آیند! خروجی اش هم 5 کارت زردی است که شما می گوید دادن آنها به دولت ناحق بوده است. بله، هر وقت می خواهیم برای تخریب هر کاری می توانیم می کنیم.مهم این است که برای ساختن چه کرده ایم.شما بگوئید کدام فراکسیون در این 35 ساله یک موضوعی را به سرانجام رسانده است؟ برای نمونه می توانم به مجلس اول اشاره کنم که یک فراکسیون اکثریت که از حمایت جامعه روحانیت برخوردار بود در مقابل فراکسیون نهضت آزادی که در آن مقطع می خواست برخی حرفها در مجلس مطرح شود،تشکیل شد و موفق هم بود.
اینکه بخواهیم یک موضوع را در مجلس مطرح کنیم بدون فراکسیون هم می شود. یا اینکه فلان موضوع در مجلس رای بیاورد یا نیاورد، چندان سخت نیست.سوال من این است که چه چیزی را از جامعه حل کردیم. بالاخره اگر اکثریت بخواهد چیزی را تصویب کند، می تواند. بالاخره این کارکرد فراکسیون است؟ بله، ولی سوال من این است که چه مشکلی را حل کردیم؟ این فراکسیون اکثریت ها چه مشکلی را حل کردند؟ حرف این است که فراکسیون ها می توانند یک پایلوت برای کار حزبی باشد؟ اگر ساختار علمی به خودش بگیرد. خیلی از کارهای ما در حوزه های مختلف این طور است که می خواهیم به سمت کرج برویم اما به سمت جاده قم حرکت می کنیم. خوب هر قدر به قم نزدیک شویم، از راه کرج دورتر می شویم.
ازاین موضوع بگذریم. از نتیجه انتخابات 92 باید نتیجه بگیریم که اصلاح طلبان خود را بازسازی کردند؟ نمی دانم.قضاوتی ندارم. بالاخره شما فعال سیاسی که هستید و حتما برآوردی از فضا دارید؟ من به صورت تشکیلاتی با هیچ کس ارتباط ندارم.البته ایده و نگاه من اصلاح طلبی است و معتقدم کسی که می خواهد اصلاحات بکند، حتما باید اصولی داشته باشد.من نمی دانم چرا در این مملکت با اصلاحات مشکل داریم. مخالفان اصلاح طلبان می گویند اصلاح طلبان دریک مشترک لفظی با هم یکی هستند، اما هر کس برداشتی شخصی از اصلاحات دارد. از نظر من تعریف اصلاحات یعنی اثر بخشی، کارایی، مدیریت و عدالت. این همه امور را شامل می شود. وقتی می خواهی اصلاحات کنی یعنی روند موجود را اثر بخش کنی، کارایی اش را افزایش دهی و عادلانه اش کنی. هر کس در هر کدام از این متغییر ها یک قدم به جلو بگذارد، اصلاح طلب تر است.هر کس ادعا می کند اصولگرا است باید اصلاحات بکند .یعنی روند موجود را به سمت اثر بخشی و کارآمدی ببرد. من نمی فهم سر چه چیزی دعوا است؟ دعوا سر خروجی هایی که از اصلاح طلبان بیرون آمد و حالا در لندن و آمریکا باید سراغشان را بگیریم. مشکل ما این است که مدام دنبال مقصر هستیم،اما دنبال اشکال نمی رویم. کسانی که با اصلاح طلبان مخالفت می کنند حرفشان بر رفتار های ساختار شکنانه این طیف در گذشته است که پذیرفتنی نیست؟ ما بستری را آماده نکریم که اگر کسی نقد می کند بتواند آزادانه زندگی اش را انجام دهد.باید منظورمان را از اسلام مشخص کنیم که دنبال چه هستیم؟ ما بگوییم دنبال چه چیزی می گردیم. بعد ببینیم این روش که داریم الان به سمتش حرکت می کنیم، ما را با آن اهداف می رساند یا نه؟ اگر این روش ما را به هدف نمی رساند یا اینکه ریزش آن زیاد است ، آیا راههایی دیگری وجود ندارد که ما را به آن اهداف برساند و ریزش آن کمتر باشد؟ مخالف شما معتقد نیست راهی که دارد می رود غلط است. اشکالی ندارد. من سوال می کنم الان صداقت در جامعه ما بیشتر شده است یا کمتر؟ دروغ، ریا کمتر شده است یا بیشتر؟ چرا این طور شده است؟ ما طوری رفتار کردیم که صداقت مشتری ندارد. من معتقد نیستم با این روش های فعلی می شود وضعیت حجاب را بهتر کرد. از آن طرف هم معتقد نیستم که نظارت نباشد که فساد و فحشا گسترش یابد. حرف من و امثال بنده این است که از این راه دوم برویم بهتر است.خوب راهش این است که این دو روش را در 2 مرکز به صورت پایلوت اجرا کنیم. نه اینکه انگ بزنیم و بگوییم تو ضد اسلام هستی.ما برای جوانهایی که در حال پیر شدن هستنند و اشتغالی ندارند دلواپس نمی شویم، اما نگران لاخ مو هستیم. چندی قبل یکی از اصلاح طلبان گفته بود که نگاهش به این دولت مثل رحم اجاره ای است. برخی هم از واژه« سر پل» استفاده کردند. از این ادبیات باید نتیجه بگیریم که رابطه اصلاح طلبان با دولت براساس منفعت های سیاسی است؟ طیف اصلاح طلب وسیع است اما قاعدتا فهم من این است که آنها باید از انتخاب روحانی خوشحال باشند. چون بقیه نامزدها با اصلاح طلبان فاصله بیشتری داشتند. اگر روحانی نبود عارف می توانست اصلاح طلبان را نمایندگی کند؟ عارف می توانست یک گروهی را به دنبال خود بکشد ولی نمی توانست برنده انتخابات باشد. این حرف یعنی نگاهتان به عارف مثبت نیست؟ من هیچکس را مطلق قبول و رد نمی کنم.آدم ها را باید متعادل دید. نه باید کسی را خدا دانست و نه کسی را له کرد. یک زمان اگر کسی آقای هاشمی را در این کشور نقد می کرد، ضد اسلام و دین و مذهب بود وامروز هم اگر کسی تعریف کند، ضد اسلام و دین و مذهب است.تعادل یعنی اینکه همه چیز را منصفانه ببینیم.بنابراین هر کس اعم از آقای هاشمی، عارف، روحانی، احمدی نژاد و... نه مطلقا خوب است و نه مطلقا بد.هر کدام از اینها معایب و مزایایی دارند . انسان ها را با حق باید سنجد نه حق را با انسانها. از این جهت پرسیدم که با سلیقه سیاسی شما آشنا شوم؟ من سلیقه ام در چارچوب قانون است. هر کس بیاید و قانون را اجرا کند، من شخصا با او همکاری می کنم.مساله این است که ما سیستمی درست کردیم که گریز از قانون در آن طبیعی بوده است. مشکل این است که قانون را اجرا نمی کنیم. در این گفت وگو فراوان به موضوع قانون گرایی تاکید کردید؟ میزان قانون گریزی از نگاه شما در کشور چه میزان است. در دولت قبل دیوان محاسبات می گفت 50 درصد قانون اجرا نشده است. شما از این عدد به بقیه موضوع ها برسید. به دلیل همین عدم قانون گرایی بود که درمجلس هشتم ملاحظه خانم دستجردی وزیر وقت بهداشت دولت دهم را می کردید با اینکه یادم هست در مجلس شما از منتقدین وزارت بهداشت دولت احمدی نژاد بودید.
علت اینکه ما کوتاه می آمدم این بود که مشکل این بود که رئیس جمهور خودش اجرای قانون را قبول نداشت و نمی خواست اجرا کند.وزیر در رابطه با قانون هیچ کاره بود چون آقای احمدی نژاد پول نمی داد و می گفت هزینه برای سلامت تمامی ندارد پس خرج نمی کنیم!حرف ما این بود که همه باید به قانون سر خم کنند. دولت قبول ندارد، لایحه بیاورد و اصلاح کند. مجلس قبول ندارد، طرح بیاورد و در مجلس تصویب کند.ولی تا زمانی که امری قانون است همه باید رعایت کنند. رسانه ها باید رفتار غیر قانونی را تقبیح کنند. / 212212
جمعه 6 تیر 1393 - 12:55:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
پزشکیان:برای حل مشکل تحزب، روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند/مدام دنبال مقصر می گردیم
پزشکیان برای حل مشکل تحزب روحانیت باید جلو بیفتد و کاری بکند مدام دنبال مقصر می گردیم مسعود پزشکیان همان قدر که یک سخنران زبردست است به همان میزان تلاش می کند وارد موضوعات خرد سیاسی نشود به گزارش نامه نیوز مکلای نهج البلاغه دان مجلس همه اظهار نظر هایش را بر اساس منطقی که از نروحانی:حل مشکلات بیکاری و روانآب ها در لرستان در اولویت دولت است
روحانی حل مشکلات بیکاری و روانآب ها در لرستان در اولویت دولت است رئیس جمهور در خرمآباد گفت حل مشکلات بیکاری و روانآب ها در لرستان در اولویت دولت است به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام حسن روحانی در بدو ورود به فرودگاه خرمآباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد از سفر به لرستان بسیانماینده ولی فقیه در لرستان: مردم لرستان از وضعیت نامطلوب اقتصادی و مشکل بیکاری رنج می برند
نماینده ولی فقیه در لرستان مردم لرستان از وضعیت نامطلوب اقتصادی و مشکل بیکاری رنج می برند خرم آباد - ایرنا - نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت مردم لرستان از وضعیت نامطلوب اقتصادی و مشکل بیکاری حاکم براستان رنج می برند و این وضعیت می رود که به یک چالش اجتماعیمردم لرستان از مشکل بيکاري رنج مي برند
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱ ۸ق ظ نماينده ولي فقيه در لرستان مردم لرستان از مشکل بيکاري رنج مي برند نماينده ولي فقيه در لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت مردم و مسوولان لرستان از وضعيت نامطلوب اقتصادي و مشکل بيکاري رنج مي برند به گزارش خبرگزاري موج ازخرم آباد روز چهارشنبه در جمع مردم خرممهم ترین مشکل در لرستان بیکاری است
نماینده ولی فقیه در لرستان مهم ترین مشکل در لرستان بیکاری است خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان این که مردم لرستان چشم امید به سفر رییس جمهور و هیأت دولت بسته اند گفت مهم ترین معضل استان لرستان بیکاری است به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد حجت الاسلاممسجد جامعی: مشکلات کلانشهرها با همکاری دولت رفع شدنی است
مسجد جامعی مشکلات کلانشهرها با همکاری دولت رفع شدنی است رشت - ایرنا - رییس مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور گفت مشکلات کلانشهرها با همکاری دولت هماهنگی و همدلی دستگاه های اجرایی و مدیریت های محلی رفع شدنی است احمد مسجدجامعی عصر چهارشنبه در حاشیه برگزاری نشستهدف ما ايجاد آرامش و مهار توروم و حل مشکل بيکاري جوانان است
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۶ ۴۲ب ظ وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي در دورود هدف ما ايجاد آرامش و مهار توروم و حل مشکل بيکاري جوانان است وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي گفت هدف ما ايجاد آرامش و مهار توروم و حل مشکل بيکاري جوانان است به گزارش خبرگزاري موج ازخرم آباد علي ربيعي که به نمايندگيحمایت از سرمایهگذاران در برنامه کاری دولت تدبیر و امید/ مشکلات پیش روی سرمایهگذاران خارجی برداشته شود
استانها مرکز البرز علیشیری حمایت از سرمایهگذاران در برنامه کاری دولت تدبیر و امید مشکلات پیش روی سرمایهگذاران خارجی برداشته شود کرج - خبرگزاری مهر معاون وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به اینکه از سرمایه گذاری شرکت های خارجی استقبال می کنیم یادآور شد حمایت از سرمایه گذاربیکاری و مهار نشدن روان آبها دو مشکل لرستان
لرستان رئیسجمهور بیکاری و مهار نشدن روان آبها دو مشکل لرستان حجت الاسلام والمسلمین روحانی در فرودگاه خرم آباد با ابراز خرسندی از سفر به لرستان هدف از این سفر را بررسی مشکلات و موانع توسعه استان برشمرد و با بیان اینکه لرستانی با مشکلاتی از جمله مسئله بیکاری و مهار نشدن روان آبهروحانی: در لرستان حل مشکل بیکاری در اولویت است
روحانی در لرستان حل مشکل بیکاری در اولویت است حسن روحانی رئیس جمهور ایران در خرم آباد گفت حل مشکلات بیکاری و روانآب ها در لرستان در اولویت دولت است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز حجتالاسلام حسن روحانی در بدو ورود به فرودگاه خرمآباد در جمع خبرناستفاده از ظرفیتهای صنایع ،مشکل بیکاری در لرستان را حل می کند
نماینده بروجرد استفاده از ظرفیتهای صنایع مشکل بیکاری در لرستان را حل می کند بروجرد - ایرنا - یکی از نمایندگان مردم بروجرد درمجلس شورای اسلامی گفت معضل بیکاری در استان لرستان با استفاده از ظرفیتهای صنایع و راه اندازی طرحهای نیمه تمام رفع می شود علاء الدین بروجردی روز سه شنبزیرساختهای سرمایه گذاری تقویت شود/ مشکلاتی از بیکاری تا پروژه های عمرانی تاریخی
استانها غرب لرستان مطالبات مردم الشتر از دولت زیرساختهای سرمایه گذاری تقویت شود مشکلاتی از بیکاری تا پروژه های عمرانی تاریخی الشتر - خبرگزاری مهر شهرستان الشتر به رغم ظرفیتهای منحصر به فرد در بخش کشاورزی و دارا بودن خاک حاصلخیز و مرغوب با شهرت جهانی همچنان برای رسیدن به تومشکل بیکاری در آمریکا حل نمیشود
صندوق بین المللی پول مشکل بیکاری در آمریکا حل نمیشود صندوق بین المللی پول پیش بینی خود از رشد اقتصادی آمریکا را کاهش داد و اعلام کرد که اقتصاد این کشور تا پیش از پایان سال ۲۰۱۷ به اشتغال کامل نخواهد رسید به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل از رویترزحلیل هودزیچ: طبق قانون فوتبال باید میباختیم/ روزنامهها دنبال مقصر نگردند، مسئولیت شکست با من است
حلیل هودزیچ طبق قانون فوتبال باید میباختیم روزنامهها دنبال مقصر نگردند مسئولیت شکست با من است سرمربی تیم ملی فوتبال الجزایر پیروزی بلژیک را به همتای خود و مردم این کشور تبریک گفت به گزارش نامه نیوز وحید حلیل هودزیچ سرمربی تیم ملی فوتبال الجزایر شکست تیمش برابر بلژیک را قبوحل مشکلات بيکاري و روانآب ها در لرستان در اولويت دولت است
۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ۹ ۳۱ق ظ حل مشکلات بيکاري و روانآب ها در لرستان در اولويت دولت است رئيس جمهور در خرمآباد گفت حل مشکلات بيکاري و روانآب ها در لرستان در اولويت دولت است به گزارش خبرگزاري موج ازخرم آباد حجتالاسلام حسن روحاني در بدو ورود به فرودگاه خرمآباد در جمع خبرنگارانبیکاری و مهار روان آبها از مشکلات لرستان/ اتخاد تصمیماتی برای بهبود وضعیت اشتغال
استانها غرب لرستان روحانی بیکاری و مهار روان آبها از مشکلات لرستان اتخاد تصمیماتی برای بهبود وضعیت اشتغال خرم آباد - خبرگزاری مهر رئیس جمهور از اتخاد تصمیماتی برای بهبود وضعیت اشتغال در لرستان خبر داد به گزارش خبرنگار مهر دکتر حسن روحانی دقایقی قبل در فرودگاه خرم آباد دروزیر ارشاد کمیسیون فرهنگی مجلس را کلافه کرده است/ مشکل فرهنگی با حاشیه سازی و سیاسی کاری حل نمی شود
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی وزیر ارشاد کمیسیون فرهنگی مجلس را کلافه کرده است مشکل فرهنگی با حاشیه سازی و سیاسی کاری حل نمی شود خبرگزاری رسا ـ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کمیسیون فرهنگی خواسته ای جز پیگیری مطالبات رهبری ندارد گفت وزیر ارشاد دولت-
گوناگون
پربازدیدترینها