واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: اطلاعات جدید از هواپیمای ناپدیدشده / سواحلِ غربیِ استرالیامحل جدید جستجو
تیم مسئول تحقیق درباره علت ناپدید شدن هواپیمای «بوئینگ ۷۷۷» خطوط هواپیمایی مالزی اعلام کرد، احتمالا این هواپیما در زمان سقوط در حالت «سیستم هدایت خودکار» یا «اتوپایلوت» بوده است. وی از تغییر مسیر جستجو برای یافتن لاشه این هواپیماهم خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبربه نقل از آسوشیتدپرس، مقامات استرالیایی پس از تحلیل اطلاعات ارتباط ماهواره ای این هواپیما به این نتیجه رسیدند که پرواز «ام اچ 370» مالزی احتمالا در تمام مدتی که بر فراز اقیانوس هند پرواز کرده است، در حالت «اتوپایلوت» قرار داشته است. البته این مسئله که از چه زمان سیستم هدایت خودکار هواپیما فعال شده است، هنوز معلوم نیست. بسیاری از کارشناسان تاکید می کنند که هواپیما را ناوشکن امریکایی که در آن منطقه در حال برگزاری مانور بوده، سرنگون کرده و علت انتشار اخبار پرهیجان و تخیلی توسط رسانه های امریکایی، تلاشی برای پنهان کردن واقعیت بوده است. استرالیا نیز در این پروژه یاری رسان بخش رسانه ای سیا بوده است. «وارن تراس»، معاون نخست وزیر استرالیا نیز از تغییر مسیر جستجو برای یافتن لاشه این هواپیما که روز 8 مارس (17 اسفند 92) که با 239 مسافر و هشت خدمه در جریان پروازی از کوالالامپور به پکن مفقود شد، خبر داد.
منطقه جدیدِ موردِ بررسی در 1800 کیلومتری سواحلِ غربیِ استرالیا قرار دارد و مساحتی حدود 60هزار کیلومتر مربع را شامل می شود. در منطقه جدید که پس از بررسیِ مجددِ داده های موجود از ماهواره شناسایی شده است، تجهیزات قوی ردیاب صوتی، بستر دریا را برای یافتن لاشه این هواپیما جستجو می کنند.
بر اساس این گزارش، «وارن تراس» معاون نخست وزیر استرالیا گفت: منطقه جدیدِ موردِ بررسی، بر قوس هفتم در جنوب اقیانوس هند که هواپیما آخرین بار با ماهواره ارتباط برقرار کرد، متمرکز شده است. در حال حاضر توجه ما بر منطقه ای در بخش جنوبی تر این قوس است، منطقه ای که برای اولین بار تلاش های ما برای یافتن هواپیما در آنجا متمرکز بود.
وی ادامه داد: پیش بینی می کنیم جستجوی آب ها از ماه اوت آغاز و حدود 12 ماه به طول بینجامد. علاوه بر این، تجهیزات کمکی مالزی شامل کشتی هایی مجهز به تجهیزات جستجو از جمله سیستم های تجهیزات ردیاب صوتی هم به کار گرفته می شود تا برای جستجوی بستر دریا از آن استفاده شود.
احتمال بسیار بسیار زیادی وجود دارد که هواپیما در حالت اتوپایلوت قرار داشته باشد در غیر این صورت، این هواپیما مسیر منظمی را توسط سیگنال های ماهواره تشخیص داده شده است، طی نمی کرد.
مارتین دولان، رئیس اداره ایمنی حمل و نقل هوایی استرالیا نیز تائید کرده است: قطعا هواپیما در مسیرش بر فراز اقیانوس هند، در حالت اتوپایلوت قرار داشته تا زمانی که سوخت آن تمام شده است.
پنج شنبه ۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]