واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون دادستان انتظامی قضات کشور: باید از ورود قشرجوان به زندان ها تاحدامکان پیشگیری شود اهواز -ایرنا-معاون دادستان انتظامی قضات کشور در امور نظارت و ارزشیابی با اشاره به این که تا حد امکان باید از ورود قشر جوان به زندان ها پیشگیری شود گفت: دادسراهای کشور می توانند به جای قرار بازداشت و زندان از قرار تعلیم و تربیت برای جوانان استفاده کنند.
ˈعلی رنجبرˈ چهارشنبه صبح در مراسم تجلیل از قضات نمونه دادگستری کل استان خوزستان که در محل سالن جلسات مجتمع قضایی شهید تندگویان اهواز برگزار شد بیان کرد:رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در سخنانشان همواره بر کاهش مجازات زندان و جایگزین کردن مجازات های جدید تاکید داشته اند .
وی با اشاره به این که اجرای بموقع احکام از اهمیت بسیاری برخوردار است بیان کرد: تمام تلاش قضات این است که بتوانند تصمیمی صحیح و بر اساس موازین قانونی اتخاذ کنند، اما اجرای بموقع احکام از اهمیت بسیاری بر خوردار است زیرا می تواند از بروز جرم های مشابه در کشور جلوگیری کند.
معاون دادستان انتظامی قضات کشور در امور نظارت و ارزشیابی با بیان این که قضاوت حساس ترین و پر مسوولیت ترین کار در نظام جمهوری اسلامی است افزود: قضات سالم با تصمیم گیری صحیح ،سلامت و آرامش را به جامعه هدیه می دهند و مردم نیز احکام قضات عادل و توانمند را به خوبی می پذیریند.
رنجبر با اشاره به این که هدف اصلی از ارزیابی عملکرد قضات ارتقای جایگاه قوه قضاییه است گفت: در آخرین بازرسی انجام شده از نحوه فعالیت قضات دادگستری خوزستان تمامی واحدهای دادگستری خوزستان مورد ارزیابی قرار گرفت که این نوع بازرسی ها بی شک موجب ارتقای قضات استان خوزستان می شود .
وی افزود: در بازرسی انجام شده از هرکدام از قضات استان خوزستان، پنج پرونده مورد بازرسی قرار گرفت،به گونه ای که حتی بایگانی های دادگستری استان خوزستان نیز بررسی شد.
معاون دادستان انتظامی قضات کشور در امور نظارت و ارزشیابی گفت: از سال 79 تاکنون برنامه ارزیابی از عمکرد قضات کشور در دستور کار قرار گرفته و تاکنون نیز این برنامه اجرا شده و تاثیر بسیار زیادی در نحوه عملکرد قضات داشته است.
رییس کل دادگستری استان خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به این که نظارت و بازرسی در دستگاه قضایی کار بسیار سختی است بیان کرد:در پرونده های قضایی زمانی که افراد خود را صاحب حق بدانند وظیفه قضات برای قضاوت نیز بسیار سخت می شود.
ˈمحمدباقر الفتˈ بیان کرد: تشخیص و رعایت عدالت در پرونده های قضایی کار بسیار سختی است و قضات باید همواره با احتیاط و شجاعت و بر اساس موازین قانونی احکام را صادر کنند.
وی با اشاره به این که دستگاه قضایی همواره اصالت خود را حفظ کرده است گفت:نظارت بر عملکرد قضات موجب شده که دستگاه قضایی اصالت خود را حفظ کرده و قضات تلاش می کنند همیشه سطح علمی و آگاهی خود نسبت به قوانین و مقررات کشور را ارتقا دهند.
رییس کل دادگستری خوستان با بیان این که در یک سال گذشته 150 قاضی جوان به مجموعه دادگستری این استان ملحق شده است افزود: همچنین در یک سال گذشته 75 قاضی که بیش از 10 سال سابقه کاری داشته اند از بدنه دادگستری استان خارج شده و در دستگاه های قضایی سایر استان ها مشغول به کار شده اند.
معاون قضایی رییس کل دادگستری استان خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به این که دادگستری استان خوزستان به 700قاضی نیاز دارد بیان کرد: در حال حاضر تعداد قضات دادگستری استان خوزستان 420 نفر است.
ˈمحمود پورمحمدیˈ افزود: خوشبختانه در نظام جمهوری اسلامی ایران همواره نظارت خوبی بر عمکرد دستگاه های قضایی وجود داشته است.
وی افزود: دادسرای انتظامی قضات مهمترین ارگان در دستگاه قضایی است و بر اساس آخرین بازرسی انجام شده از عمکرد قضات استان خوزستان، از بین420 قاضی تاکنون 35 نفر به عنوان قضات برتر استان معرفی شده اند.
در پایان این مراسم از 35 نفر از قضات دادگستری استان خوزستان با حضور مسوولان استانی تجلیل شد> ک /1 7161/641
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]