تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870648319




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصناف برتر اردبیل تجلیل شدند/ فعالیت 1.2 درصد اصناف کشور در استان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > اردبیل طی همایشی/
اصناف برتر اردبیل تجلیل شدند/ فعالیت 1.2 درصد اصناف کشور در استان
اردبیل – خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور روسای اتحادیه صنفی و مسئولان حوزه صنعت، معدن تجارت و فرماندار اردبیل اصناف و بازاریان برتر استان اردبیل تجلیل شدند.



به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که ظهر چهارشنبه برگزار شد، رئیس اتاق اصناف استان اردبیل طی سخنانی اصناف را بزرگترین بخش اقتصادی استان برشمرد و تاکید کرد که این قشر همواره نقش و اهمیت بسیاری در رشد و توسعه و تکمیل حلقه نهایی فرآیند تولید تا مصرف کالا و خدمات داشته است. شاپور رضایی افشار با اشاره به تاثیر اصناف در حوزه های مختلف از جمله تولید، به عنوان بنگاه های اقتصادی و شبکه توزیع کالا ادامه داد: واحدهای صنفی این استان با 30 هزار و 320 واحد 1.2 دهم کل اصناف کشور را شامل می شوند. وی این میزان اصناف را دارای پروانه کسب اعم از دائم و موقت عنوان کرد و متذکر شد: این تعداد 43 هزار و 993 نفر مرد و دو هزار و 655 نفر زن را تحت پوشش مستقیم قرار داده و نقش مهمی در اشتغال و تولید ناخالص ملی در استان برعهده دارد. به گفته رئیس اتاق اصناف استان از مجموع واحدهای صنفی استان 9 هزار و 394 واحد در بخش خدماتی، 9 هزار و 350 واحد در بخش توزیعی، شش هزار و 446 واحد در بخش خدمات فنی و پنج هزار و 130 واحد در صنف تولیدی فعالیت می کنند. وی با اشاره به وجود 128 اتحادیه صنفی در قالب پنج اتاق اصناف در شهرستان های اردبیل، مشگین شهر، خلخال، گرمی و پارس آباد تصریح کرد: از این تعداد نیز 30 اتحادیه تولیدی، 48 اتحادیه توزیعی، 13 اتحادیه خدماتی و 37 اتحادیه خدمات فنی است. رضایی افشار تعداد اصناف مرکز استان را نیز 16 هزار و 515 واحد برشمرد و عنوان کرد: این واحدهای صنفی در قالب 55 اتحادیه به فعالیت های اقتصادی مشغول هستند. وی اصناف را با 20 درصد تولید ناخالص داخلی به عنوان آخرین حلقه اقتصادی دانست و افزود: از گذشته تاکنون نقش بازاریان و کسبه به لحاظ موقعیت ویژه ای که در جامعه دارا بوده اند مورد توجه دولت ها و شخصیت های دینی و مذهبی بوده و این قشر پشتیبان حرکتهای اصلاحی و مردمی بشمار می روند. رضایی افشار در عین حال عدم احتکار، فروش مال حرام، حفظ شان بازار و... را از جمله مهمترین مواردی دانست که اصناف باید در راستای سئونات اسلامی و اخلاقی آن را رعایت کنند. وی همچنین جذب تسهیلات اعتباری برای واحدهای صنفی با بیش از 15 میلیارد ریال، برگزاری نمایشگاه متعدد عرضه مستقیم کالا، جلوگیری از افزایش قیمتها، تجهیز واحدهای صنفی به صندوق مکانیزه فروش، برگزار دوره های آموزشی و... را مهمترین اقدامات انجام شده در اتاق اصناف استان طی سال های اخیر برشمرد.


۱۳۹۳/۴/۴ - ۱۴:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن