تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 12 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863056330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقشه راه فرهنگی استان تدوین شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار: نقشه راه فرهنگی استان تدوین شود خبرگزاری پانا: استاندار گلستان گفت: استان نیازمند ایجاد یک سند جامع فرهنگی است و در استان باید به دنبال ایجاد طرح جامع فرهنگی با کمک اسناد بالا دستی که دارای رهنمودهای امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری است، باشیم تا بتوانیم نقشه راه فرهنگی را برای استان تدوین کنیم.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير ساعت 13:44



به گزارش خبرگزاری پانا،دکترحسن صادقلو در نشست با مسئولان و چهره های فرهنگی در سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: این نقشه راه باید با برنامه ریزی های درست تدوین شود تا به وسیله اسناد بالادستی بتوانیم برش فرهنگی را برای استان ایجاد کنیم و این نقشه بتواند مسیر صحیح را در حوزه فرهنگ به ما نشان دهد. وی با بیان اینکه بودجه این کار توسط استانداری تامین می شود، تصریح کرد: در حال حاضر نمی دانیم باید جامعه را به کجا برسانیم و با توجه به اینکه بسترهای لازم در حوزه تدوین سند جامع فرهنگی در استان در اختیار ما قرار دارد باید تلاش کنیم تا سندی را با روحیه اسلامی تدوین کنیم. صادقلو با عنوان اینکه بودجه های فرهنگی در همه عرصه ها باید در استان مورد بازبینی قرار گیرد، اظهار کرد: همه عرصه ها در حوزه فرهنگ و همچنین بودجه هایی که در این حوزه صرف شده است باید مورد باز بینی قرار گیرد و و تصمیم به همنوایی در این حوزه بگیریم. استاندار در ادامه آلودگی به جریانات را یکی از گرفتاری ها در حوزه فرهنگ اعلام کرد و بیان کرد: یکی از گرفتاری های بزرگ ما در این حوزه این است که در حوزه فرهنگ افراد آلوده به جریانات هستند که این امر باعث تفکیک آنها می شود و باید تلاش کنیم تا در موضوعات فرهنگی استان موضوع بندی و سیاست گذاری کنیم.
اتاق فکر در حوزه فرهنگ تدوین شود وی تشکیل اتاق فکر را یکی از کارهای بنیادین دانست و تصریح داشت: باید شان مان را با کنار گذاشتن این آلودگی ها بالا ببریم و با تشکیل اتاق فکر در حوزه فرهنگ بتوانیم نقدهای درونی داشته باشیم و بتوانیم در این حوزه با همنوایی، اتاق فکری قدرتمند را با حساسیت های فرهنگی به عنوان مغز متفکر استان به وجود آوریم. استاندار با تاکید بر این که مدیریت استان مدیریتی توزیعی است گفت: در استان مدیریت توزیعی جریان دارد و اگر بودجه وجود داشته باشد کارها انجام می شود و ولی اگر بودجه ای وجود نداشته باشد مدیران دست روی دست می گذارند و کاری پیش نمی رود. وی افزود: تا زمانی که استان به وسیله مدیریت توزیعی اداره شود، کارها پیش نمی رود چون در حال حاضر شرایط و وضعیت کشور پاسخگوی همه نیازها نیست و باید به دنبال مدیریت تولید باشیم و در راستای فرهنگی نیز باید مدیریت ها به شکل تولیدی عمل شود. صادقلو با اشاره به اینکه متن روحانی نباید در جامعه حذف شود، یادآور شد: در برخی جاها متاسفانه روحانی حذف شده و حاشیه جایگزین آن می شود و این باعث می شود که ظرفیت جوان بر اساس یک ظرفیت اسلامی شکل نگیرد . وی تصریح کرد: اگر می خواهیم فرهنگ در جامعه به طور دقیق جا بیفتد باید این مصون سازی در روح و روحیه افراد ایجاد شود و با توجه به اینکه در حال حاضر ابزارهای ما در این زمینه کم نیست می توانیم با استفاده از ظرفیت های موجود فرهنگ زیر بنایی خوبی را در جامعه ایجاد کنیم.
مدیریت دانشگاه بر اساس نسل سوم شکل نگرفته است حسن صادقلو با انتقاد از نوع مدیریتی که در دانشگاه ها وجود دارد، تاکید کرد: مدیریت دانشگاه ها در حال حاضر در میدریت نسل اول هنوز باقی مانده است و هیچ مدیریتی بر مدیریت نسل سوم وجود ندارد و محصولی که از دانشگاه ها خارج می شود بیکار می ماند و حرفه زیادی بلد نیست. وی اضافه کرد: باید شناسایی دقیقی از مدیریت نسل سوم در دانشگاه ها ایجاد شود و دانشگاه ها به این سمت حرکت کنند. استاندار با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، بیان کرد: انقلاب اسلامی توسط امام راحل بر اساس یک انقلاب فرهنگی شکل گرفت که ما باید تلاش کنیم با حفظ مباحث فرهنگی در کشور بتوانیم فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی را در کشور پایدار نگه داریم. صادقلو، سازمان تبلیغات اسلامی را یکی از یادگاران امام خمینی (ره) دانست و اظهار کرد: این سازمان به دلیل نیاز جامعه در آن زمان ایجاد شد چرا که واژه تبلیغات از جلوه های جمیل الهی محسوب می شود و نشان دهنده رساندن پیام در زیبا ترین شکل خود در ذهن مخاطب است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن