تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820420757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چه افرادی نمی‌توانند روزه بگیرند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چه افرادی نمی‌توانند روزه بگیرند؟
به گفته یک کارشناس تغذیه، مبتلایان به دیابت نوع یک (دیابت وابسته به انسولین) به هیچ عنوان مجاز به روزه داری نیستند.
آفتاب: فرید اردیخانی در آستانه ماه مبارک رمضان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه مادران شیرده و باردار نیز نباید روزه بگیرند، گفت: از نظر علمی و پزشکی روزه دار بودن این افراد با توجه به رشد بالای جنین و نوزاد و نیاز آن‌ها به تامین تغذیه‌ای در کوتاهترین زمان ممکن توصیه نمی‌شود.

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه، مادران باردار از زمان تشکیل نطفه مجاز به روزه داری نیستند، چرا که رشد سریع جنین قابلیت به تعویق انداختن غذا به علت روزه‌داری را نمی‌پذیرد.

اردیخانی در ادامه با تاکید بر اینکه مادران شیرده در سال نخست شیردهی خود مجاز به روزه داری نیستند، گفت: در سال دوم شیردهی مادارن در صورت تمایل می‌توانند شرایطی را ایجاد کنند که بتوانند روزه بگیرند، چرا که کودک در این سنین توان خوردن غذاهای کمکی را دارد.

وی در ادامه گفت: روزه گرفتن برای افراد دارای بیماری های خاص و افراد با شرایط خاص سنی نیز که قادر به روزه داری نیستند، توصیه نمی‌شود.

وی گفت: افراد با بیماری‌های خاص نیز مجاز به روزه داری نیستند که از جمله این افراد می‌تواند به دیابتی‌ها اشاره کرد.

به گفته این کارشناس ارشد تغذیه، افرادی که مبتلا به دیابت نوع دو(غیر وابسته به انسولین) هستند، در صورتی که قادر به تنظیم قند خون روزانه خود هستند می‌توانند روزه بگیرند، اما مبتلایان به دیابت نوع یک‌(دیابت وابسته به انسولین) به هیچ عنوان مجاز به روزه داری نیستند.

اردیخانی گفت: مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون، افراد با رژیم‌های غذایی خاص و... تنها زیر نظر پزشکان و کارشناسان تغذیه می‌توانند روزه داری را تجربه کنند.

به گفته وی، کودکان تا قبل از رسیدن به سن بلوغ سرعت رشد بالایی دارند و روزه داری آن‌ها از نظر علمی و پزشکی به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست، ضمن اینکه از نظر شرعی هم روزه گرفتن برای کودکان واجب نیست.

اردیخانی با اشاره به اینکه روزه داری افرادی که روزه گرفتن برای آن‌ها از نظر شرعی و علمی جایز نیست می‌تواند اختلالات ماندگاری را در آن‌ها بوجود آورد، به افرد توصیه کرد: در صورتی که کارشناسان و صاحبنظران روزه گرفتن را برای آن‌ها تشخیص نمی‌دهند، از روزه داری خودداری کنند.




تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن