واضح آرشیو وب فارسی:مهر:

استانها > مرکز > البرز عسگری مورودی:
هنر می تواند پوشش اسلامی- ایرانی را به عنوان الگوی برتر معرفی کند
کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز با اشاره به قابلیت هنر در طراحی لباس بر مبنای سبک اسلامی- ایرانی گفت: با بهره گیری از هنر همراه با رعایت مسائل ارزشی و دینی و رعایت شاخص های مشخص و قانونمند می توان پوشش اسلامی - ایرانی را به عنوان الگوی برتر برای بانوان کشورهای دیگر مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عسگری مورودی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه مد و لباس ایرانی در نگار خانه استاد سیروس قائم مقامی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز در کرج با بیان اینکه یکی از مهمترین مباحث حجاب و عفاف توجه به پوشش اسلامی است و فرهنگ لباس و پوشش در جامعه باید مطابق با الگوی اسلامی- ایرانی باشد، گفت: طراحی و دوخت لباس با الگوی ایرانی و اسلامی ضروری است و توسط بانوان هنرمند باید مورد توجه قرار گیرد.
عسگری ادامه داد: هنرمندانی که در این عرصه فعالیت می کنند با توجه به هنر بالای خود می توانند از مدل های بومی و محلی طرح هایی را برای دوخت ارائه دهند که با این تنوع مدل ها می توانند نیازهای خود را برآورده کنند.
این مسئول افزود: به منظور حفظ و تقویت فرهنگ دینی، ارج نهادن، تبیین و ترویج الگوهای بومی و نیز در جهت ترغیب بانوان خیاط به پرهیز از استفاده الگوهای بیگانه، متولیان امر باید دوره های طراحی مد و لباس با هدف توسعه پوشش اسلامی برگزار کنند.
وی یادآور شد: مبانی اسلامی را باید عملی به فرزندانمان بیاموزیم لذا در این موضوع مهم باید مدل هایی را تهیه کنیم که جذاب باشد و با مد، سلایق، سن و شخصیت افراد هم خوانی داشته باشد در این صورت شاید بتوانیم پاسخگوی مطالبات دختران جوان امروز باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز در خصوص ارائه مد لباس گفت: با بهره گیری از هنر همراه با رعایت مسائل ارزشی و دینی و رعایت شاخص های مشخص و قانونمند می توان پوشش اسلامی - ایرانی را به عنوان الگوی برتر برای بانوان کشورهای دیگر مطرح کرد.
این نمایشگاه تا 6 تیرماه ازساعت 9 صبح تا 5 عصر در نگارخانه سیروس قائم مقامی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در کرج برپاست.
۱۳۹۳/۴/۳ - ۲۰:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]