تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836240803
باهنر: با پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: باهنر: با پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم
پروتکل الحاقی جزو اختیارات خاص مجلس است که رای به آن به شرایط و میزان پایبندی طرفهای مذاکره در جریان هستهای دارد اما باید توجه داشت جمهوری اسلامی یک کشور هستهای است و دارای توان صلحآمیز هستهای است و هر قانونی که بخواهد این هویت را بگیرد مجلس با آن مخالف است و در شرایط فعلی هم تصور میکنم رای مجلس در مورد اجرای پروتکل الحاقی کاملا منفی است.
کد خبر: ۴۱۰۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۶ - 24 June 2014
نایب رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: صدا و سیما باید نظر هر سه قوه را فراهم کند و نقد رییس قوه قضاییه در مورد صدا و سیما برای خود صدا و سیما بسیار مهم و کارساز است و باید این سازمان به آن توجه جدی نماید و مسئولین صدا و سیما باید این تذکرات را مورد توجه قرار دهند و برای رفع اشکالات اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، محمدرضا باهنر طی نشستی در محل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به هفته قوه قضاییه گفت: دیدار مسئولین قوه قضاییه با رهبری حامل تعاریف بلند و موضوعات مهمی بود و با توجه به مجموع عملکرد قوه قضاییه و رضایت نسبت به آن رهبری اصولی را نیز برای ادامه دوره ریاست آیت الله آملی لاریجانی تبیین کردند که در ادامه راه قوه قضاییه بسیار مهم و قابل توجه است.
وی در مورد آغاز به کار مجدد سفارت انگلستان گفت: همه باید بدانند جمهوری اسلامی ایران اهل باجدهی نیست و بارها و بارها این را ثابت کرده است. ضمن آنکه این آمادگی را دارد که با مجموعه سفرای اروپایی در یک حرکت برد برد همکاری داشته باشد و اگر آنان نیز بخواهند این بازی را ادامه دهند، جممهوری اسلامی ایران این آمادگی را دارد اما اگر به دنبال تبدیل بازی برد برد به برد و باخت باشند بدانند که ما در این نوع بازی ید طولایی داریم و هم توانمندی و هم تجربه مناسب را برای مقابله با آن داریم و از آن نمیترسیم. اما پیشنهاد ما به همه کشورهایی اروپایی بازی برد برد است. و اگر انگلیس فکر میکند در این چارچوب میتواند با ایران کار کند آمادگی همکاری در حد سفارت و کنسولگری را داریم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد وضع همکاری دولت و مجلس گفت: تعامل و هم افزایی قوا مانع انجام وظیفه نیست و هر قوه وظایف مشخصی دارد. و باید قوای سه گانه در مسیر اختیارات خود عمل کند. و مجلس نیز در همین راستا عمل میکند.
وی ادامه داد: مجلس نتیجه پهن شده دموکراسی در ایران است و رییس جمهوری نتیجه متراکم دموکراسی است و باید هر دوی این دستگاهها با هم همکاری داشته باشند. اما اینکه فکر کنیم عمل به وظیفه نظارتی مجلس مانع ادامه تعامل قواست سخت در اشتباهیم.
وی تاکید کرد: کارت زرد مجلس به معنای کارت زرد در فوتبال نیست و سه رای منفی به وزرا تنها زمینه را برای استیضاح آماده میکند اما یک وزیر را میتوان استیضاح کرد حتی بدون یک کارت زرد و اگر مجلس نخواهد یک وزیر را استیضاح نمیکند حتی با دهها کارت زرد و من فکر میکنم کارت زرد امروز مجلس به وزارت کشور نیز مجموعهای از نارضایتیها از عملکرد این وزارتخانه بوده است.
وی درخصوص وظیفه مجلس در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: در مورد اقتصاد مقاومتی هم مجلس دو وظیفه دارد یکی وظیفه اصلاح، تصویب و یا لغو قوانین و یکی نظارت بر اجرای قوانین که این وظیفه را پیگیری میکنیم. همچنین ما در آستانه اتمام برنامه پنجم توسعه هستیم و دولت لازم است به زودی و پیش از پایان سال 94 لایحه برنامه ششم توسعه را به مجلس ارائه کند تا فرصت پرداختن به آن وجود داشته باشد و من فکر میکنم فضای حاکم بر آن باید براساس اقتصاد مقاومتی باشد.
صحبت از استعفای رییس جمهور صحبتی سبک و کم ارزش است
باهنر در بخش دیگری از صحبتهای خود و در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارنظرهای اشخاصی در مورد استعفای رییس جمهور تاکید کرد: ساختار قانون اساسی و استقرار قوا کاملا روشن است و برخی اظهارنظرها ممکن است آنقدر سبک باشد که لازم نیست به آن پرداخت. و همه باید برای رسیدن به اهداف تلاش کنیم که به حاشیه نرویم و به برخی از صحبتها بیتوجه باشیم.
وی ادامه داد: حال برخی از حرفها در مورد استعفای رییس جمهور پس از یکسال و انتخابات مجدد ریاست جمهوری حرفی بسیار سبک و کم ارزش است و قرار هم نیست به آنها پاسخ داد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی یک اصل است و همان طوری که امام فرمودند نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد. طبیعی است که هر از چندگاهی هجمههایی به این دو واژه وارد شود و گاهی عدهای به بهانه اسلامیت به جمهوریت نظام و رای مردم حمله میکردند و رای مردم را موضوعی تشریفاتی میدانستند و اساسا با نظام جمهوری اسلامی مخالف بودند. و عدهای هم به اسلامیت نظام و مقابله با ایدئولوژیک بودن آن میپرداختند. و معتقد بودند که اسلامیت جمهوریت را ضعیف میکند. که در سال 88 این موضوع به اوج خود رسید. حتی عدهای تلاش کردند که القا کنند که جمهوریت نظام یک چیز مصنوعی است اما باید توجه کرد کسانی که به بهانه اسلامیت جمهوریت نظام را تضعیف میکنند و به بهانه جمهوریت اسلامیت نظام را مورد حمله قرار میدهند به یک اندازه به نظام جمهوری اسلامی خیانت میکنند.
وی افزود: در سال 88 تلاش شد به وجه جمهوریت نظام حمله شد تا آن را امری مصنوعی قلمداد کنند. در حالیکه جمهوری اسلامی ایران یکی از دموکراتیکترین حکومتهای منطقه است و اینکه دموکراسی و مردم سالاری در ایران اهمیتی ندارد به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و مثال این موضوع آن است که در انتخابات بعضی از افراد به قدرت رسیدند که خیلی از بزرگان نظام با آن مخالف بودند و انتخابات سال 76 و انتخاب آقای خاتمی نمونه آن است.
نایب رییس مجلس تاکید کرد: بالاترین قدرت در نظام جمهوری اسلامی قدرت مردم است و حتی اگر نایب امام زمان را مردم نخواهند تجربه 23 سال سکوت امام علی موید آن است. و مردم قدرت اصلی نظام هستند. اما در سال 88 عدهای میخواستند این موضوع را زیر سوال ببرند که ظلم بزرگی به نظام بود.
نه دلواپسی را به تنهایی قبول داریم نه دلاوری را
وی با بیان اینکه ما هنوز منتظر خیزش کشور در صنعت هستیم گفت: در موضوع سیاست خارجی عملکرد یکساله دولت خوب ارزیابی میشود و ما پشتیبان دیپلماتهای خود هستیم اما نه دلواپسی را به تنهایی قبول داریم نه دلاوری را. نباید همواره در خوف و رجا باشیم بنابراین ضمن حمایت از دیپلماتهای خود مراقب حرکت آنها در خط قرمز نظام هستیم. و از رییس جمهور نیز میخواهیم مسائل حاشیه ای را مطرح نکند. و براساس فرمایشات رهبری و اصول نرمش قهرمانانه حرکت کند و صحبت اینکه زمان ما زمان امام حسن (ع) است یا خیر را به میان نیاورد و من نیز فکر نمیکنم جمهوری اسلامی ایران در شرایط امام حسن (ع) باشد و ما با تمام توان برای احقاق حقوقمان مبارزه میکنیم. همچنین در مورد مهار تورم و تدابیر اقتصادی نیز دولت کارهای خوبی انجام داده است اما ما هنوز منتظر تحول در تولید هستیم و امید داریم دولت سال 93 را برای ایجاد یک حرکت جدی در تولید از دست ندهد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسان با بیان اینکه همه اصلاحطلبان را با یک چوب نمیتوان زد گفت: بخشی از اصلاحطلبان با نظام مشکل مبنایی دارند و به نوعی رقیب نظام هستند که ما کاری با آنها نداریم اما عدهای از اصلاح طلبان نیز در چارچوب نظام حرکت میکنند. اما باید توجه کنیم طلبکاری از رییس جمهور نباید داشته باشند. ضمن آنکه خاستگاه رییس جمهور یک خاستگاه اصولگرایی است و به دلیل توجه به اعتدال بوده که برخی از مسئولین را از میان اصولگران انتخاب کردند اما اگر عدهای به دنبال آن هستند که دولت بیشتر از اصلاحطلبان و اعضای آن استفاده کند و یا اعضای فتنه در دولت حضور پیدا کنند فکر منطقی نیست و من تصور میکنم تا حد امکان آقای روحانی از اصلاحطلبان استفاده کردند و خود ایشان نیز نظری به اصحاب فتنه ندارند.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان ساختارشکن مورد توجه هیچکس نیستند اما آن طیف از اصلاح طلبان که در چارچوب نظام حرکت میکنند میتوانند فعالیت سیاسی داشته باشند و ما از آن استقبال میکنیم و اصولگرایان نیز باید دقت کنند که از رقبای حزبی خود غافل نشوند. اما اینکه اصولگران معتدل و اصلاحطلبان معتدل برای حضور در انتخابات اجماعی داشته باشند نمیتواند منطقی باشد چرا که ظرفیتهای مناسبی درخود اصولگرایان وجود دارد که باید از آن استفاده نمود.
باهنر با بیان اینکه تاکنون ناطق نوری برای بازگشت به عرصه سیاست ارادهای نشان نداده است گفت: در جبهه اصولگرایی آقای ناطق نوری یک ظرفیت هستند و برای نظام نیز یک شخصیت و یک ظرفیت مهم بوده و خواهند بود. و زمانی نیز رهبری جریان اصولگرایی را بر عهده داشتند. و ما هم از ایشان برای حضور موثر در فعالیتهای انتخاباتی دعوت کردیم. اما تا امروز ایشان ارادهای برای حضور در عرصه سیاست ندارند.
مجلس به اجرای پروتکل الحاقی رای منفی میدهد
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد ارتباط احتمال مطرح شدن پروتکل الحاقی در مجلس و صحبتهای سخنگوی سازمان انرژی اتمی در این رابطه گفت: پروتکل الحاقی جزو اختیارات خاص مجلس است که رای به آن به شرایط و میزان پایبندی طرفهای مذاکره در جریان هستهای دارد اما باید توجه داشت جمهوری اسلامی یک کشور هستهای است و دارای توان صلحآمیز هستهای است و هر قانونی که بخواهد این هویت را بگیرد مجلس با آن مخالف است و در شرایط فعلی هم تصور میکنم رای مجلس در مورد اجرای پروتکل الحاقی کاملا منفی است.
باهنر در مورد لزوم تشکیل احزاب فراگیر در کشور خاطرنشان کرد: ما باید چندین حزب فراگیر و شناسنامهدار در کشور داشته باشیم اما به نظر میرسد یک اراده عمومی در فعالان سیاسی اصولگرا برای تشکیل یک حزب فراگیر قدرتمند وجود ندارد. و این در جای خود یک نقص در مردمسالاری دینی است.
وی افزود: حضور احزاب معتدل در انتخابات لازمه نظام مردم سالار است و اگر این احزاب تشکیل شوند دیگر شاهد گسترش مقطعی جبههها در آستانه انتخاباتها نخواهیم بود و این احزاب خواهند بود که در مسیر دموکراسی و مردمسالاری دینی نقشآفرینی میکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هیچکس به دنبال اجبار مردم به بهشت رفتن نیست تصریح کرد: امر به معروف یک اصل است اما حکومت اسلامی هم در مقابل برخی از رفتارها وظیفه ویژهای دارد که مردم خارج از مسئولیت حکومتی آن وظیفهها را ندارند. البته کسی نگفته که به زور باید دست مردم را گرفت و باید به بهشت برد اما زمینه گناه و انحراف نیز نباید در نظام اسلامی ایجاد شود و باید مقابل آن ایستاد. و موضوع حجاب نیز از همین دست موضوعات است که نمیتوان با شعار آزادی زمینه را برای ایجاد ناهنجاری و فساد فراهم نمود. و باید مثل مقابله با اعتیاد با آن برخورد شود. و شرایط وقوع جرم و شکستن حریم عرف و دین گرفته شود.
اگر عراق برای مقابله با داعش درخواست کمک کند آن را بررسی میکنیم
نایب رییس قوه مقننه در پاسخ به سوال ایسنا در مورد نحوه برخورد با گروهک تکفیری داعش گفت: داعش به یک غده سرطانی برای جهان اسلام تبدیل شد و علت اصلی این اتفاق نیز آمریکاست و لاغیر. آن زمان که آمریکا به دنبال تقویت طالبان بود تنها ایران بود که اختیار میداد که این اقدام در آینده مشکلساز خواهد شد. و امروز نیز داعش که برگرفته از همان تفکر است دیر یا زود دامن آنها و کشورهای حامی آنها را خواهد گرفت.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با تمام قوت و قدرت برای حفظ امنیت خود تلاش میکند و در مقابل ناامنی میایستد و اگر عراق کمکی بخواهد آمادگی این را داریم که این موضوع را بررسی کنیم و در مقابله با داعش به عراق کمک کنیم. در مورد عتبات عالیات هم امنیت و تمامیت آن مورد توجه ماست و اگر هجمهای به آن وارد شود قطعا مقابله خواهیم کرد. اما باید توجه داشت بحث داعش بحث شیعه و سنی نیست و هر دو به یک اندازه از بدنام کردن نام اسلام توسط این گروه تکفیری لطمه خواهند خورد. و امیدواریم که تمام فرق اسلامی با اتحاد و وحدت شر این گروه را از بین ببرند. و کشورهایی که از آن حمایت میکنند و مدعی خادم حرمین شریفین هستند بدانند که روزی این همکاری آنان با آمریکا و تکفیریها برای آنان مشکل ساز خواهد شد.
اشخاص در مقابله با توهین و افترا میتوانند از نمایندگان مجلس شکایت کنند
محمدرضا باهنر در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در مورد مرز مصونیت نمایندگان در برابر قانون تصریح کرد: مجلس و نمایندگان مجلس اختیار آن را دارند که در مورد همه مسائل کشور اظهار نظر کنند اما در مقابل جرمهای عادی و جرمهای مشخص مصونیتی ندارد همچنین اگر کسی در مجلس در اظهارنظرهای خود به شخصی توهین کرد و یا تهمت و افترایی را به مسئولین نسبت داد میتوانند از آنها شکایت کنند و اشخاص نیز در هر جایگاهی برای مقابله با آنان حق دارند از طریق مراجع قانونی اقدام نمایند. و نمایندگان نیز باید دقت داشته باشند که در مقابل صحبتهای خود باید پاسخگو باشند.
یازدهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین ششم شهریورماه برگزار میشود
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پایان نشست خبری خود اظهار کرد:جامعه اسلامی مهندسین تاکنون ده کنگره را برگزار کرده که همواره در ایام هفتم تیر بوده است اما امسال به دلیل تقارن این روزها با روزهای آغازین ماه مبارک رمضان و همچنین ایام برگزاری کنکور سراسری تصمیم گرفته شد کنگره یازدهم ششم شهریورماه برگزار شود
باهنر افزود: با توجه به گستردگی تعداد اعضای جامعه اسلامی مهندسین براساس اولویت درصدی از اعضا درسراسر کشور و دفاتر نمایندگیهای استانی در کنگره امسال حضور پیدا کنند که این تعداد بین 1100 تا 1200 نفر خواهند بود که در نزدیکی ایام برگزاری کنگره برنامهها و سخنرانیهای این کنگره طی یک نشست خبری اعلام خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
عاديسازي پرونده هستهاي، شرط پذيرش پروتكل الحاقي
عاديسازي پرونده هستهاي شرط پذيرش پروتكل الحاقي سخنگوي سازمان انرژي اتمي در تشريح شروط پذيرش پروتكل الحاقي توسط ديپلماتهاي كشورمان گفت كه اگر تحريمها برداشته شود خصومتها از بين رود و همه مسائل مربوط به پرونده هستهاي حل شود حاضريم پروتكل الحاقي را امضا كنيم سخنگوي سازمان امهمترین عناوین خبری روزنامههای امروز شرطهای پذیرش «پروتکل الحاقی»/برق هستهای از امروز در خانهها
مهمترین عناوین خبری روزنامههای امروزشرطهای پذیرش پروتکل الحاقی برق هستهای از امروز در خانههای مردم سرنوشت پرونده جنجالی رئیس دولت سابقصبح امروز در ویترین دکههای روزنامه فروشی تیترهای متنوعی از شرطهای پذیرش پروتکل الحاقی و برق هستهای از امروز در خانههای مردم تا سرنوشت پاحتمال پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران
احتمال پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران سخنگوی سازمان انرژی اتمی در تشریح شروط پذیرش پروتکل الحاقی توسط دیپلمات های کشورمان گفت اگر تحریم ها برداشته شود خصومت ها از بین رود و همه ی مسائل مربوط به پرونده هسته ای حل شود و تنها شفافیت باقی بماند تا 1 5 نگرانی بی موردی نداشته باشند حگمانهزنی درباره احتمال پذیرش «پروتکل الحاقی» از سوی ایران
گمانهزنی درباره احتمال پذیرش پروتکل الحاقی از سوی ایران تشدید تدابیر امنیتی در مرزهای جمهوری اسلامی ایران و عراق بحث درباره احتمال پذیرش پروتکل الحاقی ان پی تی از سوی ایران افزایش همکاری های هسته ای ایران و روسیه درخواست روسیه برای همکاری ایران و ترکیه در خاورمیانه و بازتکمالوندی: پروتکل الحاقی را تحت شرایطی می پذیریم/ مجلس تصمیم گیرنده نهایی است
کمالوندی پروتکل الحاقی را تحت شرایطی می پذیریم مجلس تصمیم گیرنده نهایی است تهران-ایرنا- بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت اگر تحریم ها برداشته شود خصومت ها از بین رود و همه مسائل مربوط به پرونده هسته ای حل شود و تنها شفافیت باقی بماند تا 1 5 نگرانی بی موردی نداشته ب-
گوناگون
پربازدیدترینها