تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844428691




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

80 درصد افراد تا دو سال از عواقب روانی وقوع سیل رنج می برند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مقام مسوول در جمعیت هلال احمر: 80 درصد افراد تا دو سال از عواقب روانی وقوع سیل رنج می برند تهران - ایرنا - رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر گفت: بررسی نتایج برخی تحلیل های روانشناسی بر روی سیل زدگان در مناطق مستعد وقوع سیل و آب گرفتگی نشان می دهد که 80 درصد این افراد تا بیش از دو سال پس از وقوع این بلای طبیعی، از عواقب روانی ناشی از آن رنج می برند.


«پیرحسین کولیوند» روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: این در حالیست که اثرات جسمی بعد از وقوع سیل بطور متوسط تا یک سال بر سیل زده ها باقی می ماند.
وی گفت: گرچه در سالهای اخیر به دلیل هشدارهای متوالی و زودهنگام سازمان های امدادرسان و سایر دستگاه ذیصلاح در امر مدیریت بحران و سوانح به ساکنان مناطق سیل خیز تعداد کشته های ناشی از وقوع این حادثه طبیعی کمتر شده، اما سیل ها همچنان خطرآفرین و کشنده هستند.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: اگر تاکنون در بررسی خطرات سیل و آب گرفتگی، فقط جنبه های اقتصادی مطرح بوده، اما اکنون با تجاوز به حریم و بستر رودخانه ها، بارندگی های خارج از فصل بارندگی، نبود یا کمبود پوشش گیاهی، بالا آمدن سطح آب های زیر زمینی، جنس خاک، رانش زمین در حاشیه رود خانه ها و تبدیل مراتع به اراضی کشاورزی سرنوشت انسان هاست که بیشتر اهمیت دارد.
کولیوند با بیان اینکه در جریان وقوع سیل برخی مناطق مرکزی و شرقی استان مازندران، با دریافت گزارش های لحظه ای گروه های امدادرسان اعزامی هلال احمر به مناطق سیل زده با مشکلات و رنج مردم این استان همراه بوده ام، گفت: باید دریابیم که در مناطق شمالی کشور بویژه مناطق ساحلی چه عواملی باعث بروز سیل می شود.
این مقام مسوول در جمعیت هلال احمر، راه های پیشگیری از وقوع سیل در کشور را حفظ و گسترش پوشش گیاهی، ایجاد و ساخت سدها و آب بندها، ایجاد شیارهای به روی زمین های شیب دار، رعایت اصول، پخش سیلاب در زمین های اطراف و ضوابط مهندسی رودخانه در احداث پل ها مطابق استاندارد عنوان کرد.
وی توضیح داد: اصلاح بستر رودخانه ها از طرق مختلف از جمله عریض کردن بستر رودخانه ها، عمیق کردن رودخانه از طریق لایروبی انباشته های طبیعی و غیر طبیعی، تسطیح رودخانه ها و اصلاح مسیر برای کم کردن طول رودخانه نیز می تواند از وقوع سیل و آب گرفتگی در استان های شمالی و جنوبی کشور جلوگیری کند.
کولیوند تاکید کرد: مدیران دخیل در امر مدیریت بحران و سوانح در وهله اول باید اهداف بلند مدت و کوتاه مدت را در این مورد کاملا شناسایی کرده و سپس اقداماتی سیستماتیک برای مدیریت اتفاق رخ داده را لحاظ کنند تا قادر باشند خطرات سیل را تا حد امکان کاهش دهند.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر یادآور شد: در تجزیه و تحلیل های کاهش خطرات وقوع سیل و آب گرفتگی باید نهایت دقت صورت گیرد و تکنیک هایی بکار گرفته شود که در عین کم هزینه بودن، کاملا کاربردی باشند.
وی با بیان اینکه چنانچه در بررسی ها فقط به اقدام توجه شود و به برنامه ریزی پرداخته نشود تنها هزینه ها افزایش خواهد یافت، گفت: برنامه ریزی برای کاهش خطرات سیل و آب گرفتگی باید حول سه محور مالی، اجتماعی و زیست محیطی انجام پذیرد.
کولیوند افزود: در زمینه مالی به عنوان مثال باید بررسی کرد که تا چه حد باید
از پول و منابع مالی برای کمک به مردم استفاده کرد و نیز در زمینه زیست محیطی باید در جهت استفاده از زمینی که مورد خسارت سیل قرار گرفته، برنامه ریزی کارشناسانه کرد.
وی تاکید کرد: برای انجام یک برنامه ریزی کامل و همه جانبه در کاهش مخاطرات سیل و آب گرفتگی، باید ابتدا دامنه کامل و وسیعی از تمام اقدامات مهندسی و غیرمهندسی در دسترس داشته باشیم و در نهایت نیز باید در تصمیم گیری، کاملا سیستماتیک عمل کنیم.
اجتمام(4) ** 7039 ** 1071

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن