تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815063335




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبدیل پسماند گیاهی به نانولوله با خواص درمانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تبدیل پسماند گیاهی به نانولوله با خواص درمانی تهران-ایرنا-پژوهشگران دانشگاه فلوریدا آمریکا با تبدیل پسماندهای گیاهی به نانولوله موفق به ارایه نانوساختاری شدند که می تواند برای درمان برخی بیماری ها مورد استفاده قرار گیرد.


به گزارش گروه علمی ایرنا، این پژوهشگران معتقدند می توان پسماندهای زیستی را تبدیل به ماده ای سودمند برای درمان سرطان یا رفع اختلالات ژنتیکی کرد.
ویلفرد ورمیریس از دپارتمان میروبیولوژی و علوم سلولی این دانشگاه موفق به تبدیل پسماندهای گیاهی به نانولوله شده است. این نانولوله ها از نانولوله های کربنی انعطاف پذیرتر و مستحکم تر هستند.
وی دراین مورد توضیح داد: نانولوله های لیجنین که 500 مرتبه از مژه انسان باریک تر هستند، می توانند رشته های دی ان ای را درون هسته سلولی انسان رها کنند، بنابراین ابزار مناسبی برای اصلاحات ژنتیکی خواهند بود.
ورمیریس گفت: اگر بتوانیم این اصلاحات ژنتیکی را در انسان ایجاد کنیم، قادر به درمان مشکلات ژنتیکی و جایگزینی رشته های دی ان ای سالم خواهیم بود.
این نانولوله ها از جنس لیجنین است و از سوخت های زیستی به دست آمده است. لیجنین ماده ای در پوسته سلول های گیاهی مانند نیشکر است که موجب حرکت آب از ریشه به برگ ها می شود. از این ماده نمی توان در سوخت های زیستی استفاده کرد بنابراین تنها می توان آن را سوزاند تا گرما ایجاد کرد و این گرما را برای تولید الکتریسیته به کار گرفت.
محققان در ابتدا به بررسی اثرات سمی این ماده روی انسان پرداختند؛ نتایج نشان داد که میزان سم آن بسیار کمتر از نانولوله های کربنی است، بنابراین دوز زیادتری از آن را می توان وارد بدن کرد. سپس به بررسی اینکه آیا این ساختارها می تواند DNA را وارد سلول کند، پرداختند و در نهایت یک پلاسمید کوچک DNA را که قادر به تکثیر بود، وارد سلول کردند.
تن از محققان این پروژه نیز در این مورد گفت: این پژوهش کار دشواری بود زیرا ما باید آزمایشات مختلفی را انجام می دادیم تا مطمئن شویم که نتایج به دست آمده صحیح است.
این گروه نانولوله های حاوی یک ژن ویژه را به درون سلول ها تزریق کردند و این ژن به محل موردنظر رفته و پروتئینی راکه فقدان آن موجب بیماری شده بود، با اصلاح ژنتیکی در سلول ایجاد کرد.
محققان معتقدند برای اینکه این روش برای درمان بیماری در انسان استفاده شود، هنوز چند سال تحقیقات نیاز دارد.
علمی(1)1834**1440

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن