تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 12 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863060320




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعتراضات آلبانیایی تبارهای کوزوو به خشونت کشیده شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اعتراضات آلبانیایی تبارهای کوزوو به خشونت کشیده شد تهران-ایرنا - پلیس کوزوو عصر یکشنبه در برابر معترضان آلبانیایی تبار شهر ˈ متروویساˈ این کشور به شلیک گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی متوسل شد.


به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری رویترز از ˈکوسوفسکا متروویساˈ کوزوو، نیروهای پلیس لهستان که بخشی از ماموریت اتحادیه اروپا برای حفظ آرامش در کوزوو هستند در حال درگیری با معترضان دیده شدند.
درگیری های روز یکشنبه بدترین ناآرامی در کوزوو از سال 2008 و بعد از اعلام استقلال کوزوو از صربستان بوده است.
خشونت ها زمانی آغاز شد که صدها تن از آلبانیایی تبارهای کوزوو، به دلیل مسدود شدن عبور و مرور از پلی در شهر کوسوفسکا متروویسا طی سه سال گذشته، شروع به پرتاب سنگ و بطری به سوی نیروهای پلیس کردند.
آنها سپس خودروهای نیروهای پلیس و مامورین حفظ نظم و قانون اتحادیه اروپا در کوزوو را به آتش کشیدند. نیروهای پلیس کوزوو نیز با شلیک گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی پاسخ دادند.
بر اساس این گزارش همچنین سربازان آمریکایی که بخشی از نیروهای صلح بان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو هستند، در چهار صف با خودروهای زرهی ˈهامویˈ از این پل مراقبت می کردند.
یک سخنگوی پلیس گفت: 13 افسر پلیس و 10 تن از غیرنظامیان در درگیری های روز گذشته زخمی و نیز 5 نفر از تظاهرکنندگان دستگیر شدند.
به گفته وی، اوضاع این شهر شامگاه یکشنبه آرام شد و سربازان ناتو و اتحادیه اروپا در مواضع خود مستقر شدند.
ˈعاطفه یحیی آغاˈ رییس جمهوری کوزوو گفت : هر اقدامی برای یافتن راهکاری از طریق توسل به زور، تنش را تشدید کرده و ما را یک گام به عقب می راند.
متروویسا از زمان جنگ کوزوو در سال 1998 تا 1999 قبل عرصه تنش بین آلبانیایی تبارها و صرب ها بوده است، ناتو در آن زمان طی حملات هوایی یازده هفته ای باعث توقف خشونت ها شد؛ اما بعضی از نیروهای صرب و کوزوو مبارزه را در قالب نیروهای شبه نظامی علیه یکدیگر آغاز کردند.
صربستان کوزوو را به عنوان یک کشور به رسمیت نمی شناسد، اما سال گذشته موافقت کرد کنترل بخش صرب نشین شمال کوزوو را به موجب توافقی با میانجی گری اتحادیه اروپا به دولت کوزوو بسپارد، درعوض بلگراد توانست از چراغ سبز اتحادیه اروپا برای آغاز مذاکرات پیوستن به این اتحادیه بهره مند شود.
این درحالی است که صرب های ساکن شمال کوزوو نمی خواهند با اکثریت قومیت آلبانیایی تبار این کشور ارتباط بیشتری داشته باشند.
آنها در سال 2011 و بعد از تلاش بی نتیجه دولت کوزوو برای به دست آوردن کنترل شمال این کشور، پل یاد شده را تصرف و عبور و مرور از آن را متوقف کردند.
اروپام**9157 ** 1064

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




02/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن