تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860398114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله جوادی آملی:ما باید از زندگی خود بترسیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
آیت‌الله جوادی آملی:ما باید از زندگی خود بترسیم

آیت‌الله جوادی آملی:ما باید از زندگی خود بترسیم
آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی در مراسم افتتاحیه کنگره بین‌المللی سبط‌النبی طی پیامی تصویری به تبیین سیاست دینی امام حسن (ع) پرداخت.
به گزارش نامه نیوز،  این مرجع تقلید با اشاره به شاخصه‌های یک انسان متقی گفت: افرادی که مظهر خیر و شهادت و ذات الهی باشند و به جهان طوری بنگرند که هم گذشته و هم وضع فعلی و آینده را توأمان در نظر داشته باشند بهترین الگو خواهند بود. وی افزود: یکی از این نمونه‌ها خاندان پیامبر عصمت و طهارت است که به اذن خداوند همواره برای ما مؤمنان زنده است. انسان موجودی دایمی است، دوام ذات آدمی به ذات خداست، افرادی که فکر می‌کنند مرگ پایان راه است از این نمونه‌های الهی و شخصیت‌های برجسته تأسی نکرده‌اند. جوادی آملی تصریح کرد: انسانی که تفکر الهی دارد به تأسی از الگو و شخصیت برجسته دینی خود یعنی امام حسین (ع) مرگ را پلی از دنیا به آخرت می‌داند. امام حسین (ع) می‌فرماید بردبار باشید مرگ گودال نیست، بلکه پلی از این دنیا به جهان آخرت است؛ این تفکر انسان را الهی تربیت می‌کند. وی افزود: امام حسن (ع) که شخصیت ایشان محوریت این کنگره قرار گرفته با تفکر الهی رهبری جامعه را به عهده گرفته‌اند. در تمام دوران و شئونات زندگی ایشان انس با غیب و شهادت متجلی است، امامی که هم آسمان ظاهر را می‌دیدند و هم از آسمان غیب خبر داشتند، آسمان غیبی که خداوند درهای آن را بر روی کفار بسته‌ است. جوادی‌آملی با اشاره به ابعاد آدمی از نگاه مرحوم کلینی گفت: انسان دارای دو بعد اندیشه و انگیزه است که با اندیشه خود به مدارج علمی می‌رسد و با صحنه انگیزه وارسته می‌شود. ایشان تأکید دارند انسان باید ظرف دانش شود، خداوند متعال راه را برای آدمی مشخص کرده و چراغ هدایت را نیز برای او تبیین کرده است. جوادی‌آملی با اشاره به تبیین سیاست دینی در نگاه امام حسن (ع) گفت: سیاست دینی در نگاه این بزرگوار در سه ضلع سه‌گانه نقل می‌شود، نخست رابطه انسان با خدا و استحکام آن، وهله بعد رابطه با زنده‌ها و پرهیز از هرگونه رفتار خیانت‌کارانه و نهی از حقوق دیگران و سومین بحث رعایت حقوق اموات است. وی افزود: برای تبیین الگوی مشخص‌شده از سوی امام حسن (ع) باید پیامبرگونه رفتار کنیم و با جهاد رابطه حسنه داشته باشیم. در زندگی هر آدمی پنج گروه زنده‌گان حضور دارند که هر دسته رابطه مخصوص خود را دارد و در رابطه با اموات نیز باید حقوق شهدا بخصوص امام خمینی (ره) که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هستند را ارزش دهیم. به گزارش ایسنا، وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در برخی از نگاه‌های غیرتوحیدی و کسانی که از الگوها و شخصیت‌های دینی بی بهره هستند، مرگ پایان راه است در حالی که ما باید از زندگی خود بترسیم. کسانی که در زندگی خود دایم به پرکردن شکم و شهوت هستند، زنده نیستند در حالی که مرگ پلی است برای ورود به صحرای محشر.



1393/4/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن