تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827690446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطرات فراخوان قیام مردم علیه مردم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خطرات فراخوان قیام مردم علیه مردم تهران - ایرنا - سال 1380 شهر مشهد شاهد ظهور قاتلی سریالی به نام «قاتل عنکبوتی» بود که 16 زن را طی یک سال به زعم خود «معدوم» کرده بود.


«سعید حنایی» در جلسات دادگاه سعی کرد خود را مجاهدی جلوه دهد که با افراد فاسد و دشمنان خدا در روی زمین مبارزه و آنها را از صفحه روزگار پاک می کرده است، از همین رو در جلسات نخست دادگاه برخی نیروهای ارزشی به استقبالش رفته و همچون یک قهرمان یه پایش گل می ریختند.
مدتی که گذشت و ابعاد بیشتری از این جنایت افشا گردید. مشخص شد که جناب قاتل عنکبوتی ابتدا به قربانیان خود تجاوز و سپس اجساد مقتولان را در گوشه و کنار شهر رها می نموده است! که البته با آشکار شدن این مسئله، آن نیروها هم دیگر در جلسات دادگاه حاضر نشدند و تلویحاً از وی اعلام برائت کردند.
طی چند روز گذشته در خبرها آمده بود که امام جمعه محترم مشهد (اینجا و اینجا)مردم را به قیام علیه بی حجابی و مبارزه با دشمنان خدا فراخوانده است.
در وهله نخست پرسشی که به ذهن مخاطب متبادر می شود این است که در حضور حکومت مستقر اسلامی و در شرایطی که نهادهای مسئول مبارزه با پدیده بی حجابی و فساد از جمله نیروی انتظامی، که با قدرت و بدون اغماض به وظیفه خود عمل می نمایند، آیا دعوت بخشی از مردم به قیام علیه بخش دیگری از مردم سوق دادن جامعه به سوی بحران نیست؟
آیا فراخوان به قیامهای مذهبی از این دست، که مستقیماً احساسات دینی مردم را تحریک می کند، مداخله در کار دولت و ارگانهای مسئول نیست؟ آیا این دعوت در زمانه استقرار حکومت اسلامی زیر سئوال بردن اقتدار و مشروعیت چنین دولت و حکومتی نیست؟ دیگر آنکه آیا چنین فراخوان مبهمی که بسیار هم تفسیر بردار است به معنی زمینه سازی فکری و روانی برای آنان که منتظراند از آب گل آلود ماهی بگیرند نیست؟ کسانی چون قاتل عنکبوتی و...
از نیروی انتظامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بسیج، شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و سایر ارگانهای فرهنگی، آموزشی و دولتی متولی معضل بدحجابی که بگذریم، مگر امکان پیگیری قانونی چنین مطالبه ای از طریق دهها ارگان و نهاد دیگر از جمله مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای شهر، فرمانداریها و... فراهم نیست که ما از تریبون رسمی مردم را به قیام علیه دشمنان خدا دعوت می کنیم؟
آیا می دانید تنها طی یک ماه اخیر پدران و برادرانی در مناطق مختلف کشور، از لرستان تا تربت جام، دختران و خواهران خود را به بهانه هایی چون «پوشش نامناسب»، «بازداشت توسط گشت ارشاد» و فقط به «ظن» فساد اخلاقی و بدون هیچ مدرک مستندی به قتل رسانده اند؟
در این شرایط آیا فراخواندن مردم به قیام علیه دشمنان خدا به مثابه زمینه سازی مذهبی و فکری بیشتر برای ترویج چنین خشونتهایی در سطح جامعه نیست؟
آیا می دانید طی سالهای اخیر مواردی وجود داشته که برخی افراد خودسر در شهرهای بزرگ روی نوامیس مردم اسید می پاشیده اند و توجیه شان این بوده که با بدحجابی و فساد در سطح جامعه مبارزه می کنند؟ آیا می دانید در حادثه تلخ خمینی شهر در سال 1390 متجاوزین به نوامیس مردم ابتدا در پوشش «امر به معروف و نهی از منکر» وارد ویلای مورد نظر شده و با این توجیه که قربانیان «مظنون به فساد اخلاقی» هستند هر بلایی که دلشان خواسته بر سر زنان، حتی زنی حامله، آورده اند؟
از این موارد که بگذریم پرسش اصلی مبهم بودن و تفسیر بردار بودن این فراخوان به قیام است که می تواند باب سوءاستفاده های بسیاری را بگشاید: اصلاً تعریف مفهوم «قیام» چیست؟ چه ارگانی متولی و مسئول تبعات خواسته یا نخواسته چنین قیامی است؟ حدود و ثقور آن چیست؟ بر فرض هم که ارگانهای مسئول کم کاری کرده باشند آیا راه حل باید فراخواندن مردم به قیام عمومی باشد؟ پس مجاری قانونی و قضایی چه می شوند؟
ای کاش اما چنین توجیحات نظری و فکری محدود به بحث حجاب می شد، زعمای فکری دولت سابق طی یک ده اخیر در حوزه های بسیاری ورود کرده اند و مقدمات و توجیحات فکری و مذهبی سیاست هایی را فراهم آورده اند که تبعات مخرب آن تا سالها گریبان جامعه ایرانی را رها نخواهد کرد. یک موردش تضعیف نهاد دانشگاه تحت عنوان «مبارزه با سکولاریسم» است.
آیت الله علم الهدی سال گذشته در همایش «وحدت حوزه و دانشگاه» در مشهد طی سخنانی مدعی شدند: نهاد «دانشگاه» از سوی انگلیسیها با هدف «مقابله با حوزه های علمیه و روند تولید علم» راه اندازی شد و میرزا تقی خان امیر کبیر «عامل» سکولاریسم در ایران بود!
پرسش: آیا صاحبان چنین تریبونهایی می دانند که طی سالهای اخیر، خواسته یا ناخواسته، توجیح فکری و دینی لازم را برای فشار بر نهاد دانشگاه از سوی مدیران دولت سابق فراهم آورده اند؟ و آیا می دانند نتیجه فشار بر دانشگاهها مهاجرت سیل آسای نخبگان این سرزمین به دیار غربت بوده است؟
آیا می دانید طبق آمار صندوق بین المللی پول، سالانه بین 150 تا 180 هزار نفر از ایرانیان تحصیل کرده برای خروج از ایران اقدام می کنند و ایران از نظر فرار مغزها در بین 91 کشور در حال توسعه و توسعه نیافته جهان مقام اول را داراست! (وب سایت تابناک 13 آذر 1390)
آیا جز این بوده که مدیران دولت سابق به خیال خود برای «مقابله با روند سکولاریزه شدن دانشگاهها» بسیاری از اساتید باتجربه و صاحب فکر را بازنشسته و یا اخراج کردند؟ آیا جز این بوده که 3 هزار دانشجوی بورسیه ای را با عناوینی چون فعال فرهنگی، قاری و حافظ قرآن و... برای تقویت جریان ارزشی و از بین بردن سکولاریسم، برخلاف تمامی قوانین آموزشی و بدون اینکه صلاحیت علمی لازم را داشته باشند، به دانشگاه تحمیل کرده اند؟
آیا برخی از مسئولین به تبعات عملی، سیاسی و اجتماعی موضع گیری های خود می اندیشند؟ آیا می دانند فراخوان دادن بر علیه برخی شهروندان یا برخی نهادها چه نتایجی می تواند به بار آورد؟
متاسفانه علیرغم اینکه مقامات عالی نظام بارها از ضرورت «جذب حداکثری و دفع حداقلی» سخن گفته اند و در برهه های حساسی چون انتخابات حتی از «کسانی که نظام را هم قبول ندارند» دعوت به مشارکت و وحدت ملی کرده اند! باز هم می بینیم برخی راه خود را می روند و بر طبل تفرقه و واگرایی در جامعه می کوبند.
آیا صحیح است در این شرایط مردم ایران را به دوستان و دشمنان خدا تقسیم کنیم و سپس حکم به قیام «دوستان خدا» علیه «دشمنان خدا» بدهیم؟ مگر نتیجه تفرقه افکنی های داخلی میان ملت عراق و سوریه پیش چشمتان نیست؟
**قاسم توکلی
**فرارو
اول**

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن