تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869181566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون استاندار تهران: تدبیر رمز اداره کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون استاندار تهران: تدبیر رمز اداره کشور است دماوند - ایرنا- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران گفت: نظام جمهوری اسلامی را فقط برای یک دوره چهار یا هشت ساله نمی خواهیم، بلکه نظام باید تا سالها با عزت و افتخار باقی بماند که این نیازمند تدبیر در امور کشور است.


ˈسید شهاب الدین چاووشیˈ عصر شنبه در خاتمه همایش بزرگ ˈتدبیر و امیدˈ شهرستان فیروزکوه گرامیداشت سالروز خلق حماسه سیاسی در 24 خرداد 92، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به لزوم فرهنگ سازی مصرف بهینه اظهارکرد: متاسفانه امروز شاهدیم الگوی مصرف انرژی در کشور 75 میلیون نفری ایران با کشور چین با بیش از یک میلیارد و 400 میلیون نفر جمعیت برابری می کند که فاجعه است.
وی گفت: بطور نمونه از لحظه ای که حتی برای وضو گرفتن شیر آب را باز می کنیم باید خود را در برابر بحران کم آبی مسؤول بدانیم.
چاووشی با بیان اینکه نفت و گاز فقط برای نسل حاضر نیست و نسل های آینده هم از آنها سهم دارند، افزود: نفت و گاز بلای ایران شده است که اگر نبودند وابستگی شدید اقتصادی ایجاد نمی کردند و از طرفی دول استعماری و استکباری چشم طمع به آنها نمی دوختند.
وی با بیان اینکه هم اینک بیش از 2 میلیون نفر افغان و سایر اتباع خارجی در ایران زندگی می کنند، تصریح کرد: باید فرهنگ مصرف و اشتغال را تغییر دهیم و تحصیلکرده های دانشگاهی از فکر پشت میز نشینی بیرون بیایند.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران بیان کرد: در کشور ژاپن با حدود 130 میلیون نفر جمعیت فقط 75 هزار نفر کارمند دولت اند که البته همگی از جمله نخبگان این کشور هستند و معاش شان هم کاملاً تامین است.
وی اضافه کرد: این در حالی است که در ایران 5/2 میلون نفر در سیستم اداری و گردش کار دولت دخیل هستند که اگر فقط 10 درصد آنان افراد نا اهل باشند مشروعیت سیاسی کشور زیر سؤال می رود.
چاووشی گفت: اینکه انتظار داشته باشیم دولت طی چند سال 2 میلیون شغل ایجاد کند و همه تحصیلکرده ها پشت میز و کار اداری بنشینند، انتظار درستی نیست.
وی هشدار داد: با نگرش امدادگونه به نظام اداری کشور نمی توان تحول ایجاد کرد.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان کشاورزی اکثریت قریب به اتفاق تحصیلکرده های دانشگاهی را تشکیل می دهند، افزود: با در اختیار قرار دادن منابع ملی و طبیعی به این جوانان، می توان سطح بیکاری جامعه را تقلیل داد.
وی بیان کرد: در دولت گذشته بجز درآمدهای نفتی، یک سوم ذخایر ارزی بانک مرکزی را خرج کردند که به این ترتیب ارزش پول ملی به شدت کاهش یافت.
وی همچنین با اشاره به کشور قطر که وسعتی به اندازه یکی از استان های کوچک کشور دارد، اما بطور شبانه روزی گاز طبیعی موجود در مرزهای آبی خلیج فارس را برداشت می کند، تصریح کرد: برای اداره امور کشور باید خلاقیت داشته و راهکارهای جدید اتخاذ کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران همچنین در خصوص نقشه دشمنان برای تضعیف نظامی اسلامی ایران گفت: دشمنان به دنبال ایجاد تغییر نقشه منطقه و ایجاد خاورمیانه جدید هستند و می خواهند اهمیت و محوریت ایران در منطقه را از بین ببرند که باید به هوش باشیم.
تهرام/8142/1457/1348

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن