محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826912275
جوابیه دفتر هاشمی رفسنجانی درباره خبراختلاف او و ناطق نوری: نشر این خبر، دور باطل در پیله تخیلات است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
جوابیه دفتر هاشمی رفسنجانی درباره خبراختلاف او و ناطق نوری: نشر این خبر، دور باطل در پیله تخیلات است
دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جوابیه ای با اشاره به انتشار مطالبی علیه آیت الله هاشمی رفسنجانی در برخی رسانه ها نوشت: شبهه افکنان اگر چشم باز کنند، می بینند که مردم پس از هشت سال بمباران تبلیغاتی، بار دیگر تفکر آیت الله هاشمی رفسنجانی را می پسندند. به گزارش نامه نیوز، برخی رسانه ها طی روزهای گذشته با انتشار مطلبی با عنوان «هاشمی چطور با کارگزاران، جامعه روحانیت و ناطق را دور زد» به بازخوانی خاطرات حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری پرداخته و تلاش کرده اند تا از این طریق شبهه افکنی کنند.
دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام روز شنبه در جوابیه ای که با عنوان « پاسخ مکرر دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی به گوشهای شنوا و اصحاب تغافل و تجاهل» به این شبهه افکنی ها پاسخ داده است که به این شرح است:
«پس از خلق حماسه سیاسی مردم ایران در خرداد 92 و نتیجه اعجاب برانگیز آن، افراط گرایانی که دوام و بقای خویش را در توهین، تهمت، دروغ و هیاهو می دانند، تا مدت ها به کمای سیاسی رفتند و در مقابل رای معنادار مردم، مُهر سکوت بر لب زدند، امّا از آنجا که ماهیت آنها در افراط و تفریط شکل گرفته، کم کم به خود آمدند و تصمیم گرفتند اندیشه اعتدال و مردان اندیشمند آن را به جرم آگاهی و هوشیار کردن مردم به انفعال بکشند و برای انتقام، علاوه بر تریبون های صوتی و تصویری، از همه ابزار رسانه ای، مخصوصاً سایت ها و روزنامه های در اختیار در جهت تهدید و تحدید و اختلاف افکنی استفاده می کنند.
این اقلیت که متاسفانه از قلم، بهره امنیتی می برند، وقتی می بینند در بایگانی بی شمار خویش، سندی برای جرم تراشی علیه مردم و معلمان صبور آنها در مکتب اعتدال ندارند، ذره بین سیاسی به دست، در آثار مکتوب و شفاهی تاریخ می گردند و با انتخاب تیترهای شبهه افکن برای خاطراتی که بارها و بارها منتشر شده اند، می خواهند هم به ذهن مشوّش خویش و دوستان دلواپسشان، القای آرامش نمایند و هم سنگی در تاریکی بیندازند تا شاید مردم را از انتخاب عاقلانه خویش پشیمان نمایند.
ترفند دیگر این جماعت همزمان با ابراز علاقه و ارادت به روحانیت، تلاش در جهت ایجاد شکاف بین تشکّل های روحانی با مردان سرنوشت ساز روحانیت است که با یک اشاره، ولو در حدّ ثبت نام برای نامزدی در انتخابات، نظام و جامعه را از مسیر انحراف نجات می دهند و به خط اصیل انقلاب اسلامی و امام راحل بر می گردانند.
تازه ترین اقدام این جماعت پرکار که هدف هر وسیله ای را برایشان توجیه می کند، تکرار شیوه سابق، یعنی تلاش برای القای اختلاف بین آیت الله هاشمی رفسنجانی و جامعه روحانیت مبارز و عضو تأثیرگذار آن، یعنی حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری است که می دانند وحدت سیاسی این دو شیخ اعتدال، آرزوهای افراط و تفریط را بر باد داد و اتفاقاً به همین دلیل هم عصبانی اند و مجبورند برای تخلیه روحی، روانی خویش دست به شبهه افکنی و بهانه جویی های مسخره سیاسی، باندی بزنند.
بهانه آنان خاطرات این دو بزرگوار از مقطع تاسیس حزب کارگزاران است که وقتی اختلافی، حتی در توصیف جزئیات نمی بینند، با استفاده از هنر توهم!! و به کمک تخیّل، قلم به دست می گیرند تا در روزگاری که طشت حمایت های بی چون و چرای آنان از دولت سابق از بام اراده انتخاباتی مردم افتاد و هر روز اسنادی از اختلاس های کلان و سؤ مدیریت ها، افشا می شود، ذهن جامعه را به هیاهوهایی سرگرم کنند و نگذارند آفتاب حقیقت از پس ابرهای تیره و تار دروغ نمایان شود.
جالب اینجاست که ادعای آنان روشنگری است و اتفاقاً پیش از این در یک مصاحبه 16 ساعته و با عنوان «بی پرده با هاشمی» هر چه خواستند، از آیت الله هاشمی رفسنجانی پرسیدند و پرسش و پاسخ های بی پرده را در قالب کتاب منتشر کردند و چون دستشان برای بهانه جویی سیاسی خالی است، دوباره در همان موضوعات شبهه می افکنند و گویا نمی دانند: «من جرّب المجرّب حلّت بهی ندامه»
آیت الله هاشمی رفسنجانی تاکنون چندین مرتبه و به کرّات در مورد نحوه پیدایش حزب کارگزاران سازندگی به خصوص در آن مصاحبه تاریخی به صورت ویژه به سؤالات خبرنگار کیهان که از جانبازان عزیز 8 سال دفاع مقدس است، پاسخ گفته اند که باز نشر آن خالی از لطف نیست، البته اگر گوش شنوایی باشد و کسی خود را به خواب نزده باشد: «کیهان: منشأ پیدایش کارگزاران را نگفتید؟
آیت الله هاشمی رفسنجانی: قضیه کارگزاران یکی از مواردی است که حقیقتاً من در آن مظلوم هستم. خیلی هم نمی توان روی آن حرف زد. بخشی از حرفهایم را گفته ام. ولی دانستن شما خوب است. همه چیز نشان می داد که جناح راست خودش را برای قبضه کردن همه جای کشور آماده کرده است... انتخابات مجلس پنجم که می خواست انجام شود ـ مثل همیشه و نه این دفعه به صورت استثنایی ـ در جامعه روحانیت مبارز گفتم که باید حالت پدری را که امام (ره) می خواست، داشته باشیم و حفظ کنیم و لیست تهران را ترکیبی از نیروهای انقلاب بدهیم و از هر جناحی در آن باشند. خیلی هم روی این (در جامعه روحانیت) بحث کردیم. همین بحث در جریان بود که بخشی از دولت من ـ همین هایی که بعداً کارگزاران شدند- به ما اطلاع دادند که بنا دارند در انتخابات لیست بدهند. آقای دکتر حبیبی پیش من آمد و گفت که اینها می خواهند لیست بدهند. مناسب نیست که شما در جامعه روحانیت باشید و دولت شما لیست دیگری بدهد. کاری کنید که اینها لیست ندهند و راضی شوند. من حرف آنها را در جلسه جامعه روحانیت مبارز مطرح کردم. آنها اول مخالف بودند که ترکیبی بدهند و گفتند ما کسانی را که قبول داریم، تایید می کنیم و لیست می دهیم. این تصمیم که از طرف کارگزاران آمد، قبول کردند که ترکیبی باشد. آنها می گفتند 15 به 15، ولی نهایتاً روی 25 به 5 توافق شد و من به آقای حبیبی گفتم که به اینها بگو قبول کنند. چون ما این (لیست) را سمبلیک می دهیم، برای اینکه در سراسر کشور همین حالت باشد و حالت جدایی نباشد و ترکیبی باشد. پنج نفر را هم در شورای مرکزی جامعه روحانیت انتخاب کردیم. افراد معتدلی از آن جناح بودند. در همین ایام والده من فوت کردند و نمی رسیدم که به جلسات آنها بروم. یک روز آقای ناطق نوری آمد و گفت گروه های همسوی ما، قبول نمی کنند که آنها در لیست ما باشند. گفتم که ما به اینحا رسیده بودیم. گفت: پس خودت به جلسه جامعه بیا تا بحث کنیم. گفتم روحیه بحث را ندارم. پیش رهبری بروید و هرچه ایشان گفتند، می پذیریم. داوری را به رهبری دادیم. من قبلاً با رهبری صحبت کرده بودم. در اینجا یک اختلاف نظری بین من و آیت الله خامنه ای بود. ایشان از زاویه اینکه رقابتها خیلی جدی باشد تا مردم بیشتر پای صندق بیایند، به انتخابات نگاه می کردند. من با دید اینکه اولاً رأی روحانیت کم نشود، موافق آن کار نبودم. چون اگر رأی روحانیت کم می شد، یک شکست بود و ثانیاً بین ما تفرقه نیفتد. من از این دید نگاه می کردم. استدلالهایمان را کرده بودیم.
کیهان: یعنی مقام معظم رهبری با این انشعاب موافق بودند؟
آیت الله هاشمی رفسنجانی: آقای ناطق نوری پیش آیت الله خامنه ای رفت و از آنجا بیرون آمد، به من تلفن کرد و گفت که رهبری فرمودند: بگذارید آن جماعت لیست بدهند. ایشان سه دلیل داشتند و دو دلیل را به آقای ناطق گفتند و برای دلیل سوم گفته بودند که از آقای هاشمی بپرسید. ایشان قبلاً دلیل سوم را به من گفته بودند.
کیهان: اگر ممکن است سه دلیل را بفرمایید؟
آیت الله هاشمی رفسنجانی: اول اینکه می گفتند آنها رای نمی آورند. بالاخره اینها در دولت هستند. مردم اینها را مسوول می دانند و نارضایتی هایی که هست، تا حدودی به پای اینهاست. یعنی اینها در دولت و قدرت هستند و وقتی می خواهند رأی بگیرند، مردم به اینها رأی نمی دهند. دوم اینکه انتخابات گرمتر می شود و جمعیت زیادتری می آیند. سوم اینکه شما هم روی عقیده خودتان رأی می دهید. من هم طبق معمول وقتی که ایشان نظر دادند، قبول کردم و گفتم که لیست بدهند. روزی در دولت بودم که دیدم اینها دارند بیانیه را امضاء می کنند. از همانجا (هیات دولت) به رهبری تلفن کردم و گفتم که اینها دارند امضاء می کنند و من آخرین حرف را به شما می زنم. من مخالف هستم. یکی از ادله من این بود که در بیرون القاء خواهد شد که ریشه این اختلاف بین من و شماست. من و شما که اختلافی نداریم و این مربوط به خودشان است. خوب است که شما بپذیرید آن 5 نفر باشند. ایشان گفتند مگر 270 نفر به مجلس نمی روند. گفتم: چرا، می روند. ولی این عوارض را دارد. ایشان گفتند: خیر این طرف بیشتر است و بگذارید بشود. باز فرصت دیگری هم پیش آمد و من دوباره خواستم که ایشان قبول کنند لیست مشترک باشد و آن موقعی بود که اینها دو بیانیه دادند که در جامعه خیلی پیچید و بیانیه آنها حالت مقبولی گرفت. آیت الله خامنه ای گفتند که وزراء حق ندارند نامزد بدهند و معاونین می توانند. چون وزراء از مجلس رأی گرفتند، معنا ندارد که خودشان وکیل ساز شوند. شبی که برای افطار میهمان رهبری بودیم، بحث کردیم و ایشان همان حرف را زدند. ساعت 9 شب کارگزاران پیش من آمدند و گفتند که ما احساس می کنیم رهبری راضی نیستند که ما بیاییم. این استدلال را قبول نداشتند که وزیر نیاید و معاون رئیس جمهور بیاید. گفتند چون ایشان راضی نیستند، برای خودمان مباح نمی دانیم و خوب است که منصرف شویم. گفتم: بهانه خوبی است. همان شب به رهبری تلفن کردم و گفتم که اینها می گویند: ما احساس می کنیم شما راضی نیستید و اجازه بدهید که ما از رقابت بیرون برویم. ایشان گفتند بر اینها واجب است که بیایند و باید بیایند. چون ایشان با همان دید گرم کردن انتخابات نگاه می کردند. به آقای کرباسچی هم جداگانه از دفتر ایشان تلفن شده بود که شما هم باید در جمع اینها باشید. آقای کرباسچی جزو آنها بود، ولی از معاونین من نبودند. به معاونین گفته بودند و ایشان را هم اضافه کردند.شما می بینید که همه عوامل خارج از اراده من، کارگزاران را به صحنه آورد. برادر، پسر و دختر من هم جزو اینها شدند و ظاهرش این بود که به من وابسته هستند، ولی خارج از خواست من، عضو شدند. خودشان خواستند و منع شان نکردم.
بنابراین در داستان کارگزاران آنچه را که من نمی خواستم، شد. کاملاً به نام من تمام شد و هنوز هم خیال می کنند که مربوط به نام من است. البته به اعضای این حزب خوش بین هستم و مخالفتی با اشخاص ندارم و با اصل تحزب هم موافقم. می خواهم بگویم در آن مقطع برخلاف نظر و سیاست من این اتفاق افتاد.»
با این توضیحات که اتفاقاً در دسترس همگان، مخصوصاً شبهه افکنان است، انتخاب تیتر «هاشمی چطور با کارگزاران، جامعه روحانیت و ناطق را دور زد» برای این سند روشن، دور باطل در پیله تخیلات و توهمات سیاسی گروهی خاص است و فکر می کنند مسیری طولانی برای افزایش آگاهی مردم را پیموده اند و اگر چشم باز کنند و اندکی ببینند، می توانند ـ البته اگر بخواهند ـ درک کنند که دوباره در همان نقطه آغازی هستند که پس از 8 سال بمباران تبلیغاتی، مردم، آن شخص و آن تفکر را که آیت الله هاشمی رفسنجانی می پسندید، انتخاب کرده اند.»
1393/3/31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
پاسخ دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی به برخی شبهه افکنان
پاسخ دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی به برخی شبهه افکنان خبرگزاری پانا دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور اطلاعیهای به شبههافکنیهای اخیر پیرامون رابطه آیت الله هاشمی رفسنجانی با جامعه روحانیت مبارز و برخی اعضای آن پاسخ داد ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد ساعت 15 23 به گزارش خبرگزاری پاپاسخ دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی به اصحاب تغافل و تجاهل
پاسخ دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی به اصحاب تغافل و تجاهل تهران - ایرنا -دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جوابیه ای با اشاره به انتشار مطالبی علیه آیت الله هاشمی رفسنجانی در برخی رسانه ها تاکید کرد شبهه افکنان اگر چشم باز کنند می بینند که مردم پس از هشت سال بمباران تبلیغاتی بصدور مجوز فعالیت برای 34 نشریه و پایگاه اطلاع رسانی
صدور مجوز فعالیت برای 34 نشریه و پایگاه اطلاع رسانی تهران- ایرنا- هیات نظارت بر مطبوعات برای 34 نشریه و پایگاه اطلاع رسانی مجوز فعالیت صادرکرد که از آن جمله می توان به پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی تابناک امروز اشاره کرد به گزارش خبرنگار حوزه رسانه ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلدیدار خانواده شهیدان تقوی با هاشمی رفسنجانی
دیدار خانواده شهیدان تقوی با هاشمی رفسنجانی 27 خرداد 1393 18 34 عکس ایرنا کد خبر 2718530 1 عکس نسخه اصلی 27 خرداد 1393چهار سوال ملی نمایندگان اعلام وصول شد/ سوال رسایی از فانی درباره روند صدور مجوز مجتمع غیرانتفاعی
سیاسی مجلس چهار سوال ملی نمایندگان اعلام وصول شد سوال رسایی از فانی درباره روند صدور مجوز مجتمع غیرانتفاعی چهار سوال نمایندگان مجلس شورای اسلامی از وزرای آموزش و پرورش و علوم تحقیقات و فناوری در جلسه امروز مجلس اعلام وصول شد به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر در جلسه علنی روز چ-
گوناگون
پربازدیدترینها