واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
غرضی هم اعتراض کرد: فیلترینگ شبکه های اجتماعی کار درستی نیست
سیدمحمد غرضی که سابقه تصدی وزارت ارتباطات را نیز در کارنامه خود دارد، فیلترینگ شبکههای اجتماعی را کار عاقلانهای ندانست و تاکید کرد که محروم کردن جامعه از این پدیدههای نوین، به معنی محروم کردن جامعه از توسعه است
به گزارش نامه نیوز، غرضی با حضور با اشاره به جلسه مشترک کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با رئیسجمهور در سالروز برگزاری انتخابات 24 خرداد 1392، آن را جلسهای خوب ارزیابی کرد و افزود: من در این جلسه گفتم که در یومالله 24 خرداد مردم از مسئولان جلو افتادند و این خاصیت عمومی ملت ایران را نشان داد.
وی با بیان اینکه "ملت ایران همواره در مقاطع مختلف از مسئولان کشور جلو افتادهاند"، افزود: در طی سالهای متمادی از ملی شدن صنعت نفت گرفته تا خلق حماسه 22 بهمن و همچنین یومالله 24 خرداد، مردم از مسئولان خود جلو افتادهاند.
غرضی همچنین تاکید کرد: همه ما باید تلاش داشته باشیم که جمهوریت نظام را شکل دهیم و بتوانیم تعداد افرادی را که در انتخابات سال گذشته پای صندوقهای رأی نیامدهاند، مجاب به حضور در پای صندوقها کنیم.
وی در ادامه به موضوع فیلترینگ شبکههای اجتماعی مجازی اشاره کرد و با بیان اینکه "مبارزه با ابزارهای ارتباطی کار عاقلانهای نیست"، گفت: ارتباطات شامل دو دسته است. یکی ارتباطات یکطرفه مثل کتاب، روزنامه، رادیو و ... و دیگری ارتباطات دو طرفه. ارتباطات یکطرفه دارای مشکلات و معضلاتی است. گمان من بر این است که در بسیاری از مواردی که بزرگان ما به دلیل همین ارتباطات یکطرفه ناراحت هستند، قابل اصلاح است.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "پدیده اینترنت و فضای مجازی از ابزارهای توسعه اجتماعی و انسانی در دنیای امروز به حساب میآید"، خاطرنشان کرد: اگر جامعه را از این پدیدهها محروم کنیم، بدان معنی است که جامعه را از توسعه محروم کردهایم. امروز تنها چاره کار ما این است که از امکانات ارتباط دوطرفه بهره ببریم.
وی همچنین اظهار کرد: امروز چاره کار، استفاده از این پدیدههای جدید و ابزارهای آن است ولی عدهای با این ابزارها و پدیدهها مخالفت میکنند، در حالیکه باید مشکلات اصلی آنها را بیابیم و درصدد رفع مشکلات باشیم نه اینکه با ابزارها مبارزه کنیم.
وزیر اسبق ارتباطات با تاکید بر اینکه "در دنیای امروز نباید با ابزارهای جدید مبارزه کرد بلکه مبارزه باید با پدیدههای ناشی از آن باشد"، به نگرانیهای به وجود آمده پس از رایج شدن استفاده از تلفن ثابت در کشور در سالهای نه چندان دور اشاره کرد و گفت: ما مشاهده کردیم که پس از حدود 10 سال، دیگر آن نگرانیهایی که در ابتدای ورود تلفن به کشور بوجود آمده بود، مشاهده نشد.
غرضی ادامه داد: اکنون نیز من احساس میکنم که دلیل مخالفت بزرگان ما این است که آنها از آلوده شدن جامعه به گناه نگران هستند و همین احساس باعث شده است که با اصل موضوع یعنی استفاده از ابزارها و پدیدههای جدید و نوین، مقابله کنند.
به گزارش ایسنا، وی در پایان با اشاره به راهحلهای موجود برای برطرف کردن این نگرانیها در جامعه، تصریح کرد: ما میتوانیم با آموزشهای مختلف به گونهای عمل کنیم که تأثیرات منفی این ابزارهای ارتباطی در جامعه کمرنگ شود.
1393/3/31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]