تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819460490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

60 درصد کانون‌های مساجد گلستان در روستا فعالیت می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > گلستان بیگی:
60 درصد کانون‌های مساجد گلستان در روستا فعالیت می‌کنند
گرگان – خبرگزاری مهر: مسئول دبیر خانه کانون‌های فرهنگی مساجد استان گلستان گفت: 60 درصد کانون های مساجد گلستان در روستاها فعالیت می‌کنند.



به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بیکی صبح جمعه در نشستی با حضور خبرنگاران و مدیران فرهنگی استان گلستان، گفت: در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید به متن  قرآن به عنوان سند جامع توجه شود و یکی از مشکلات ما عدم شناخت کامل قرآن است.

وی افزود:در برهه ای از زمان خلاء هایی در جهت ارائه مفاهیم قرآنی به وجود آمد که باید تلاش کنیم تا با ارائه مفاهیم، ترجه و اراده سبک زندگی به روش قرآنی از این متن بزرگ آسمانی به بهترین وجه  در جامعه استفاده کنیم

وی در رابطه با اینکه چرا بر طبق فعالیت‌های کانون ها بودجه اختصاص نمیابد، اظهار داشت: این بودجه ها در مجلس مورد تصویب قرار می گیرد و در مجلس نمایندگان به ازای هر کانون سرانه ای را در نظر می گیرند  که البته یکی از مشکلات روسای ما در تهران جوابگویی به سوالات نمایندگان است. بیگی  ادامه داد: سرانه‌ها کانون 600 هزار تومان است و این بودجه در طرح اوقات فراغت بر اساس درجه بندی به کانون ها تعلق می گیرد. این مسئول اظهار کرد: همچنین در استان حدود 60 خانه نور و 18 کانون تخصصس داریم که این کانون ها باید در مرکز شهر واقع شوند و بتوانند برای دیگر کانون ها برنامه ریزی کنند و با آنها ارتباط داشته باشند؛ آنها به نوعی بازوی اجرایی دولت در کارهای فرهنگی محسوب می شوند.

وی با اشاره به اینکه هیچ انتظاری برای ایجاد برنامه های بزرگ در استان نداریم، تصریح کرد: کانون‌ها باید تلاش کنند تا بتوانند مستقل عمل کنند و برای این کار در کانون های خود برنامه ریزی انجام دهند.

مسئول دبیر خانه کانون های فرهنگی مساجد استان تشکیل اتاق فکر را یکی از اهداف کانون‌ها دانست و اذعان کرد: اگر کانون اتا فکر نداشته باشد نمی تواند به پویایی لازم برسد؛ در کانون ها باید متناسب با برنامه های خودشان  کار مستند سازی را انجام دهند.

وی شناخت برنامه های موثر را یکی دیگر از برنامه های کانون‌ها دانست و خاطرنشان کرد: باید مسئولان کانون‌ها با طرح‌های جدید فرهنگی آشنا شوند و در این زمینه به ما نیز کمک کنند  و همچنین طراحی وب سایت یکی از کارهای خوبی است که می‌توان در کانون‌ها انجام داد  چرا که در حال حاضر بیشتر آسیب‌ها از طریق فضای مجازی به جوانان وارد می شود و در این زمینه تلاش  می کنیم تا بودجه‌ای را برای آن کانون در  نظر بگیریم.

بیگی  بر توجه به نوجوانان در کانون ها  تاکید و عنوان داشت: یکی از مشکلات در عرصه های فرهنگی این است که بسیاری از کودکان و نوجوان به اندازه کافی با مبانی اعتقادی آشنایی ندارند و به همین دلیل باید برای آنها بیشتر وقت بگذاریم. وی با بیان اینکه همدلی و وحدت در کانون ها باید حفظ شود، گفت: اگر همدلی و وحدت در بین اعضای کانون نباشد کارها با موفقیت انجام نمی شود و باید بتوان در کانون ها از غالب اردو ، ارتباط چهره به چهره، اهمیت دادن به هسته های پژوهشی  استفاده کرد.


۱۳۹۳/۳/۳۰ - ۱۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن