تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819762294




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتایج تحقیقات درباره خیره ماندن زیاد به رایانه


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نتایج تحقیقات درباره خیره ماندن زیاد به رایانه




نتایج تحقیقات جدید پژوهشگران ژاپنی نشان داده افرادی که ساعات کاری خود را با خیره شدن به نمایشگر رایانه می‌گذرانند، با تغییراتی در مایع اشک خود روبرو می شوند که بیشتر در مبتلایان به بیماری خشکی چشم معمول است.





خبرگزاری ایسنا: نتایج تحقیقات جدید پژوهشگران ژاپنی نشان داده افرادی که ساعات کاری خود را با خیره شدن به نمایشگر رایانه می‌گذرانند، با تغییراتی در مایع اشک خود روبرو می شوند که بیشتر در مبتلایان به بیماری خشکی چشم معمول است.

پروتئین خاصی موسوم به MUC5AC بخشی از لایه طبیعی موکوس یا غشای اشک را تشکیل می‌دهد که رطوبت چشم را تامین می‌کند.

اما پژوهش جدید محققان نشان داد شرکت‌کنندگانی که بیشتر زمان خود را در برابر رایانه می‌گذرانند از سطوح MUC5AC مشابه بیماران خشکی چشم برخوردارند.

خشکی چشم نوعی بیماری است که در زمان عدم تولید اشک کافی در چشم یا بخار شدن سریع آن رخ می‌دهد.

محققان اشکهای هر دو چشم 96 کارمند یک اداره در ژاپن را آزمایش کرده و میزان پروتئین MUC5AC موجود در آنها را سنجیدند.

آن دسته از شرکت‌کنندگانی که کارشان شامل نگاه کردن به نمایشگر رایانه بود، پرسشنامه‌هایی را در مورد ساعات کاری و علائم هر نوع مشکل چشمی پر کردند.

به گفته دکتر یویچی، مولف ارشد این پژوهش، افرادی که به نمایشگر خیره می‌شوند بطور کلی پلک چشمهای خود را در زمان انجام کار بیشتر از سایرن باز می‌کنند و منطقه سطحی اضافی در معرض قرار گرفته در کنار پلک زدن کم می‌تواند تبخیر اشک را سرعت بخشیده و با بیماری خشکی چشم همراه شود.

محققان دریافتند افرادی که روزانه بیشتر از هفت ساعت به نمایشگر رایانه خیره می‌شوند، بطور میانگین دارای 5.9 نانوگرم/میلی‌گرم MUC5AC بودند. در مقایسه افرادی که ساعات کمتری را به تماشای نمایشگرها می‌پرداختند میزان 9.6 نانوگرم/میلی‌گرم از این پروتئین را داشتند.

همچنین افراد مبتلا به خشکی چشم دارای میانگین 3.5 نانوگرم/میلی‌گرم MUC5AC و افراد غیر مبتلا دارای 8.2 نانوگرم/میلی‌گرم از این پروتئین هستند.

کارمندانی که در مورد خشکی چشم خود نگرانند می‌توانند با انجام تغییرات ساده خطر ابتلا به آن را کاهش دهند. از آن میان می‌تواند نمایشگرها را در سطوح کم ارتفاع قرار داده و صفحه آن را به سمت بالا کج کرد.

پزشکان همچنین استفاده از دستگاههای بخور در اداره و اجتناب از قرار داشتن در مسیر مستقیم باد دستگاههای تهویه هوا را توصیه کرده‌اند.

این پژوهش در مجله Jama Ophthalmology منتشر شده است.






تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن