تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841906819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاطمه راکعی: باید رفتار اخلاقی در زمینه استفاده از شبکه‌های اجتماعی تبیین شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فاطمه راکعی: باید رفتار اخلاقی در زمینه استفاده از شبکه‌های اجتماعی تبیین شود
یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دنیای امروز دنیای ارتباطات است، گفت: از طریق فیلترینگ، برخوردهای انتظامی، دولتی و قهرآمیز با شبکه‌های اجتماعی هیچ کاری از پیش نمی‌رود.
آفتاب: فاطمه راکعی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، با تاکید بر این‌که نیازمند فرهنگ‌سازی در رابطه با استفاده از شبکه‌های اجتماعی هستیم، اظهار کرد: هر پدیده جدید که وارد جوامع می‌شود، پیامدهای خوشایند و ناخوشایندی برای فرهنگ موجود خواهد داشت و به طور مثال امروز در مورد استفاده از فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی باید از طریق افرادی که توانایی دیالوگ با نسل جوان را دارند و از نتایج پیشرفت‌های علمی و فنی و الکترونیکی در سطح جهان استفاده می‌کنند و البته افکار اخلاقی و معنوی دارند بهره بگیریم تا رعایت اخلاق را در استفاده از شبکه‌های اجتماعی تبیین کنیم.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان این‌که خوشبختانه در همه جوامع اخلاق همچنان زنده است، خاطرنشان کرد:‌ هر کس دارای عقل سلیم است و سلامت جامعه‌اش را می‌خواهد، می‌پذیرد که چطور از هر پدیده‌ای بهتر استفاده کند که به نفع فرد و جامعه‌اش باشد.


راکعی افزود: رفتار اخلاقی در رابطه با استفاده از شبکه‌های اجتماعی باید تبیین شود که این مساله زمان‌بر است و در طول این زمان کنترل غیرفرهنگی جواب نخواهد داد و بالعکس واکنش و برخورد جوانان بیشتر خواهد بود پس اولین اقدام مسئولان دلسوز دولتی این باید باشد که از صاحبان تخصص با تفکرات اخلاقی و متولیان اخلاق استفاده کنند تا فکر اساسی برای برخورد اخلاقی با شبکه‌های اجتماعی و ارتباطی شود که در این روش خود مردم هم مشوق و حمایت‌کننده باشند.


این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در زمان مجلس ششم هم به یاد دارم که عده‌ای در تلاش بودند امکان دسترسی مردم به ماهواره‌ها را از بین ببرند و هر چه ما گفتیم در این رابطه باید به فکر فرهنگ‌سازی باشیم و طریقه استفاده اصولی و اخلاقی از این ابزارها را به مردم آموزش دهیم، زیر بار نرفتند و به اقدامات خود ادامه دادند و در نهایت به نتیجه نرسیدند.


وی در ادامه در رابطه با دلایل اقبال جوانان به شبکه‌های اجتماعی در شرایط فعلی جامعه، گفت: متاسفانه در چند سال اخیر همه آزادی‌های فردی و اجتماعی و سیاسی از جوانان سلب شده است و نتوانستند حرف‌شان را بزنند پس حر‌ف‌های نگفته در دل‌شان انباشته شده و امروز چنین طغیان می‌کنند و گاه شاهدیم جوانان در فیس‌بوک کارهای انتحاری انجام می‌دهند یعنی مطالبی را می‌نویسند که به لحاظ اخلاقی و سیاسی اصلا برازنده نیست.


راکعی افزود: ریشه روحیه پرخاشگری، توهین به دیگران در دولت گذشته توسط برخی مسئولان کاشته شد و امروز جوانان به حرکت‌های واکنشی پناه برده و دنیای مجازی را راهی می‌بینند تا تمام عقده‌هایشان را خالی کنند.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به تغییر دولت و این‌که دولت یازدهم داعیه تدبیر را دارد و امیدی را برای بهبود نحوه برخورد با جوانان و اندیشه‌ها در جامعه ایجاد کرده است، گفت: البته معیار همیشه قانون است و قولی فراتر از قانون را نمی‌توان به کسی داد پس باید فرهنگ احترام به قانون در جامعه بین مردم و مسئولان کاملا نهادینه شود گرچه قانون هم با پیشرفت و مقتضیات زمان روزآمد می‌شود ولی تا وقتی تغییر نکرده است در هر شرایطی باید در چارچوب قانون عمل کنیم.


وی با اشاره به این‌که یکی از مهم‌ترین وظایف صداوسیما، فرهنگ‌سازی و همگانی کردن اخلاق فردی و اجتماعی است، گفت: به قول حضرت امام (ره)، صداوسیما یک دانشگاه سراسری است اما متاسفانه امروز صداوسیما کمتر دغدغه مسائل فرهنگی را دارد و بیشتر برخوردهای سیاسی می‌کند پس باید در این راستا اقدامات لازم انجام شود و همه دست به دست هم دهند که در رابطه با فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از شبکه‌های ارتباطی و اجتماعی از طرق فرهنگی، محبت‌آمیز و انسانی عمل شود.




تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن