تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860350367




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل سازمان انتقال خون : اهداکنندگان خون، بخشندگان همیشگی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مدیرعامل سازمان انتقال خون : اهداکنندگان خون، بخشندگان همیشگی هستند قزوین-ایرنا- مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور گفت: 19.5 درصدجمعیت اهدا کنندگان خود در ایرن در سنین 25 تا 30 سالگی قرار دارند.


به گزارش ایرنا رˈعلی اکبر پور فتح الهˈ روز پنجشنبه در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی اهدا کنندگان خون در استانداری قزوین برگزار شد،افزود: یکی از شاخص های اهدای خون در سازمان بهداشتی جهانی میزان سن است که با توجه به افزایش سالمندی جهان، ممکن است به یک چالش در آینده تبدیل شود.
وی میزان اهدای خون در ایران را 27 نفر در هر هزار نفر اعلام کرد و افزود: بر اساس آخرین گزارش های سازمان بهداشت جهانی، میزان اهدای خون در کشورهای با شاخص رشد بالا 39 نفر در هر هزار نفر، 12 در هزار در کشورهای متوسط و چهار در 1000 در کشورهای با رشد پایین می باشد که بر همین اساس، ایران در میان کشورهای با رشد متوسط، پیشرو است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: در ایران 51 درصد اهدا کنندگان خون را اهداکنندگان مستمر و 25 درصد را افراد با سابقه تشکیل می دهند به عبارتی فقط حدود 24 درصد در ایران برای بار اول خون اهدا می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان زنان 50 درصد اهدا کنندگان خون را تشکیل می دهند، اما در کشور ما این شاخص در حدود 4.5 درصد است که باید در این زمینه فرهنگسازی و آموزش بیشتری صورت گیرد.
پور فتح اله گفت: یکی از شاخص های نه چندان مطلوب در ایران، سهم انتقال خون خودی است که این شاخص در بسیاری از کشورهای جهان حدود 10 درصد و در ایران تقریبا صفر می باشد در حالی که ما می توانیم با یک برنامه ریزی و ساماندهی مناسب، در جراحی های انتخابی و غیر فوری با جمع آوری و دریافت خون خود بیمار، میزان مصرف خون در بیمارستان ها را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: برای حل این مساله مهم باید با سرمایه گذاری صحیح به سمت توسعه طب انتقال خون و ارتقای فرایندهای بیمارستانی که امکان جمع آوری خون بیمار در حین عمل جراحی را داشته باشند حرکت کنیم.
پورفتح اله افزود: متاسفانه فرهنگ شکل گرفته در کشور ما به خون به عنوان کالایی رایگان نگریسته می شود و اندیشه سرمایه گذاری در انتقال خون خودی و مدیریت مصرف خون در بیمارستان ها شکل نگرفته است.
وی گفت که اهداکنندگان خون بخشندگانی هستند که همواره این سازمان را یاری می کنند و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خلل و سستی در اراده آنها نخواهد داشت.
پور فتح الهادامه داد : البته در مقاطعی از سال، کمبودهایی در اهدای خون رخ می دهد که رسانه ها باید در ترویج و فرهنگ سازی در این زمینه نقش موثری در جبران این کمبودها ایفا کنند.
وی با اشاره به سیاستهای مرتبط با داروهای مشتق از پلاسما اضافه کرد: این سیاست ها در شورای فن آوری سلامت هم تصویب شده و در حال اجرا است و در بین کشورهای در حال توسعه ایران تنها کشوری است که برنامه عملیاتی داروهای پلاسما را دارد.
پورفتح اله اضافه کرد: این عامل هم از لحاظ اقتصادی و کاهش قیمت دارو و هم در جلوگیری از تغییر جغرافیایی بیماری ها نقش مهمی دارد، زیرا جابجایی پلاسما از یک کشور به کشور دیگر یا ˈمهاجرت پلاسماˈ ممکن است موجب انتقال انواع ویروس ها با پریون های جدید و به جود آمدن نسل های ویروسی جدید را در پی داشته باشد.
وی افزود: سال گذشته 100هزار لیتر پلاسمای مازاد بر چرخه فعالیت کشور تامین و 150هزار لیتر هم از طریق مراکز اهدای پلاسما در بخش خصوصی تامین شد و پیش بینی می کنیم این ظرفیت به بالای 150هزار لیتر در مراکز دولتی و 200 هزار لیتر در بخش خصوصی برسد.
پورفتح اله خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرف چند سال آینده با تامین 100 درصدی پلاسمای ایرانی به خودکفایی کامل در تولید داروهای مشتق از پلاسما برسیم.
وی اضافه کرد: برای ارسال پلاسما به هر کشوری علاوه بر رعایت مجوزهای استاندارد کارخانه مورد نظر، باید استانداردهای وزارت بهداشت آن کشور نیز رعایت شود که اکنون نیز کارخانه های تولید کننده داروی مشتق از پلاسما، پلاسماهای ارسالی ایران را تایید می کنند.
مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور در ادامه با اشاره به عملکرد مثبت استان قزوین در امر خون رسانی به بیماران افزود: این استان در شبکه خون رسانی ملی تامین کننده بخش مهمی از نیازهای کشور است و امیدواریم با تجهیز یک واحد استاندارد انتقال خون، افزایش دو برابری میزان اهدای خون در این استان را شاهد باشیم.
سال گذشته دو میلیون و 60هزار نفر در کشور خون اهدا کردند.
7388/ 614 ** 1917

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن