تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803860413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

11 درصد از محصولات كشاورزی كشور در فارس تولید می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سازمان جهاد كشاورزی فارس: 11 درصد از محصولات كشاورزی كشور در فارس تولید می شود خبرگزاری پانا: کاظمی گفت: 11 درصد از محصولات كشاورزی كشور در فارس تولید می شود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد ساعت 11:16



به گزارش خبرگزاری پانا، انوشیروان كاظمی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش كشاورزی فارس با تولید11درصد از محصولات كشاورزی كشور، نقش شاخصی در تامین امنیت ملی از طریق تامین امنیت غذایی را به عهده دارد
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد كشاورزی استان فارس ، تكیه حداكثری به منابع داخلی در امر تولید محصولات كشاورزی را از ویژگی های شاخص این بخش دانست وافزود: بخش كشاورزی بیشترین تطابق اجرایی رابا سیاست های كلی ابلاغی مقام معظم رهبری در رویكرد اقتصاد مقاومتی دارد.
وی با تاكید برایجاد فرصت اشتغال برای 24.2 درصداز شاغلین استان در بخش كشاورزی گفت: نزدیكی فارس به بازار های خارجی بویژه كشورهای حاشیه خلیج فارس، روابط تجاری مطلوب استان در مبادله كالای كشاورزی با قریب 40درصد ارزش صادرات غیر نفتی استان توسط بخش كشاورزی ، فرصتی مغتنم برای كاهش تاثیر فشار خارجی درجهت مقابله موثر علیه تحریم ها خواهد بود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد كشاورزی استان فارس با اشاره به نام سال جاری با عنوان سال" اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی "به ضرورت همدلی وهمراهی مردم ومسولان برای تحقق آن تاكید كردو خاطرنشان ساخت: اقتصاد مقاومتی تنها گزینه پایداری و توسعه تولید در فعالیت های اقتصادی است كه باید چراغ راه برنامه ریزی و وجهه همت مدیران دستگاه های دولتی و واحدهای اقتصادی باشد.
وی با بیان اقدامات سازمان جهاد كشاورزی در زمینه تحقق شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اشاره كرد و افزود: تشكیل دبیر خانه ستاد اقتصاد مقاومتی سازمان و برگزاری 8 جلسه اصلی ستاد، ساماندهی و برگزاری جلسات كارشناسی حوزه های مختلف ، تدوین راهبردها و سیاست های اجرائی اقتصاد مقاومتی بخش كشاورزی و... از اهم برنامه های اقتصاد مقاومتی است
این مقام مسئول به تدوین برنامه اقتصاد مقاومتی سازمان در بخشهای مختلف اجرائی از جمله مكانیزاسیون، شیلات، باغبانی، زراعت، دام و طیور، حفظ نباتات، امور اراضی، آب و خاك، تنظیم بازار، صنایع كشاورزی، ترویج و توسعه منابع انسانی اشاره كرد و افزود: مهمترین مولفه های سیاست های اقتصاد مقاومتی رامی توان در  اتكاء بر مردم وبخش خصوصی جستجو كرد. 
معاون برنامه ریزی سازمان جهاد كشاورزی بابیان برخی از قابلیت های بخش كشاورزی از جمله ظرفیت های بالقوه تولید، ظرفیت های جذب منابع مالی، بازده سرمایه گذاری بالاتراز سایر بخش ها، مردمی بودن و غیردولتی بودن 95درصد از فعالیت های بخش كشاورزی، گفت: وابستگی كمتربه سرمایه خارجی ، وجود كشاورزان پیشرو وخبره استان، مراكز علمی و تحقیقاتی و نیروی انسانی توانمند دانشگاهی، بزرگترین ناوگان مكانیزاسیون كشاورزی، تنوع اقلیمی و تنوع تولیدات بخش كشاورزی، وجود ظرفیت های توسعه صنایع تبدیلی، وجود ظرفیت های قانونی در حمایت از سرمایه گذاری در بخش كشاروزی، امكان بهره مندی از ظرفیت های قانون تمركز ظایف تولید و بازار در وزارت جهاد كشاورزی و قانون افزایش بهره وری را دلایل تحقق بهتر اقتصاد مقاومتی در بخش كشاورزی عنوان كرد.
 وی همچنین ساماندهی به بازار محصولات كشاورزی و كاهش ضایعات، بهبود كیفیت محصولات تولیدی همراه با استاندارد سازی آن و توسعه صنایع تبدیلی وتكمیلی وافزایش بهره وری و ارتقاء ارزش افزوده را از جمله سیاست های موثردر كاهش وابستگی و خود اتكایی و منطبق با سیاست های اقتصاد مقاومتی  دانست.
کاظمی خاطرنشان كرد: با واگذاری وظایف مرتبط با بازار و صادرات و واردات محصولات كشاورزی به وزارت جهاد كشاورزی، ثبات قوانین ومقررات ودستورالعمل ها ی صادرات و واردات، كسب اطلاع دقیق از نیاز بازارهای هدف به منظور ساماندهی تولید و استفاده مناسب از منابع پایه آب وخاك و نهاده های تولید زمینه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی   فراهم خواهد شد.
وی در پایان راهبردهای كلی اقتصاد  مقاومتی را در افزایش كمی و كیفی تولیدات زراعی، باغی، دام، طیور و شیلات و صنایع تبدیلی و ارتقاء بهره وری از نهاده ها و عوامل تولید و كاهش هزینه های تولید عنوان كرد.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن