واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رشته نوپای ورزشی پینت بال نیازمند حمایت جدی مسوولان اهواز-ایرنا- رشته نوپای ورزشی پینت بال که در کشور طرفداران بسیاری دارد به رغم پیشرفت در سطح حرفه ای آنگونه که شایسته است مورد حمایت مسوولان قرار نگرفته است.
به گزارش خبرنگار ایرنا پینت بال یک نوع ورزش گروهی است که در آن دو گروه از بازیکنان سعی در حذف یک دیگر با گلوله های رنگی می کنند؛ این ورزش را می شود در فارسی در قیاس با تیراندازی ˈ رنگ اندازیˈ نامید.
لیگ حرفه ای این ورزش در ایران از سال 88 تاسیس شد و تیم ˈداتیسˈ از ایران به عنوان تیم ملی در چهار دوره متوالی قهرمان آسیا شده و در مسابقات بین قاره ای که در فرانسه برگزار شد نیز توانست به مقام پنجم دست پیدا کند.
این رشته ورزشی پیشینه ای 12 ساله در کشور بین آقایان دارد و حدود سه سالی است که به طور جدی برای بانوان هم فعال شده است.
هم اینک 13تیم حرفه ای و 14تیم آماتور در بخش آقایان و شش تیم دیگر برای بانوان در این رشته ورزشی در کشور فعالیت دارند.
دو سال پیش هم تیم ملی پینت بال کشورمان به مسابقات جهانی مسکو اعزام شد.
به دلیل گران بودن گلوله های کوچک مورد نیاز برای این ورزش در کنار دیگر هزینه ها هر عضو تیم استانی باید دستکم 10میلیون ریال از جیب خود خرج تا بتواند در مسابقات کشوری شرکت کند.
نایب رییس انجمن پینت بال کشور می گوید: ورزشکاران از جیب خود هزینه های سفر و شرکت در مسابقات را متقبل می شوند حتی حامیان مالی هم تمایلی به حمایت از این رشته ورزشی ندارند.
ˈلیلا نیامˈ به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین دوره مسابقات لیگ حرفه ای پینت بال چندی پیش در دهکده مقاومت تهران شروع شده و دومین مرحله آن در روز شش تیر برگزار می شود اما فدراسیون از کوچکترین کمکی به این رشته ورزشی دریغ کرده است.
نیام افزود: مسابقات سناریو کشوری پینت بال هم در روز 24 مرداد در اصفهان آغاز می شود که خوشبختانه اصفهان میزبان خوبی بوده و دستکم هزینه اسکان ورزشکاران را متقبل می شود که دیگر این هزینه به مجموع هزینه های ورزشکاران اضافه نشود.
وی هزینه لازم برای تهیه گلوله های توپ مورد نیاز برای انجام ورزش پینت بال را برای هر ورزشکار حدود هفت میلیون ریال اعلام و گفت: پینت بال رشته نوپایی است و نیاز به حمایت دارد.
سرپرست تیم ملی بانوان گفت: همیشه باید در دغدغه این مساله باشی که بتوانی به اطلاعات رشته ورزشی خود اضافه کنی و مطالعه مستمری داشته باشی که این امر مستلزم گذراندن دوره های مختلف آموزشی است و همینطور برای ارتقای سطح داوری و مربیگری باید تلاش و هزینه زیادی انجام شود.
نیام افزود: بیشتر ورزشکاران شاغل هستند تا بتوانند از پس هزینه های جانبی رشته مورد نظر خود برآیند.
وی که برای تامین هزینه های تیم پینت بال با وجود دو بار قبولی در کارشناسی ارشد از نامنویسی انصراف داده و پس انداز خود را هم برای این ورزش هزینه کرده گفت: حتی برای تبدیل وضعیت شغلی خود با وزارتخانه مکاتبه ای داشتم که در جواب نامه اعلام داشتند مجوز جذب قهرمانان و مربیان ورزشی لغو شده است.
وی گفت: هنگامی که برای سفر در مسابقات جهانی پینت بال عازم مسکو شدیم بیشتر اعضای تیم و بنده به نوعی با کمک خانواده و دریافت وام مبالغی را تهیه کردیم که به عنوان هزینه سفر12روزه و در شرایط آب و هوایی بسیار سرد با دمای (30-) درجه سانتیگراد زیر صفر همراهمان داشته باشیم.
نیام افزود: وقتی در روز مسابقه پرچم کشورعزیزمان همتراز با پرچم دیگر کشورها به احتزاز درآمد تمام این مشکلات از خاطرمان پاک شد و تنها آرزویمان پیروز شدن و کسب افتخار برای میهن عزیزمان ایران اسلامی بود.
وی گفت: برای خیلی از کشورها جالب بود که برای نخستین بار ایران را در مسابقات پینت بال در سطح جهانی مشاهده می کردند و توانستیم مقابل تیم های مطرح جهان مانند روسیه ، اوکراین و فرانسه بازی کنیم.
از امیر خان زاده
645/538
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]