واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کمبود قرص متی مازول در ساوه ساوه- ایرنا- شماری از بیماران شهرستان ساوه از کمبود قرص متی مازول (Methimazole) در سطح این شهرستان گلایه مند بوده و خواستار رسیدگی مسوولان به این وضعیت شدند.
یک بیمارمبتلا به پرکاری تیروئید به خبرنگار ایرنا گفت: حدود 9 سال است که به بیماری پرکاری تیروئید مبتلا هستم و هر روز یک عدد قرص متی مازول مصرف می کنم.
ˈافسانه کریمیˈ افزود: پس از یک هفته مراجعه به داروخانه های شهر ساوه و نبود داروی متی مازول، آن را از قم تهیه کردم.
وی اظهار کرد: بدلیل مصرف نکردن این دارو دچار تپش قلب، ضعف و خستگی، لرزش دست و تنش های عصبی شده ام.
بیمار دیگری نیز گفت: پس از پنج روز که به داروخانه های ساوه برای دریافت قرص متی مازول مراجعه می کردم روز گذشته توانستم یک ورق از این قرص را در یک داروخانه با قیمت 10 هزار ریال خریداری کنم.
ˈمحمود احمدیˈ افزود: این در حالی است که حدود دو ماه قبل هر ورق از قرص متی مازول را پنج تا شش هزار ریال خریداری و مصرف می کردم.
وی با بیان اینکه مصرف نکردن این قرص باعث خستگی و ضعف عمومی بدن می شود، اظهار کرد: طی چند روز اخیر نتوانستم فعالیت مفیدی داشته باشم و بدلیل مساعد نبودن وضعیت جسمی، سه روز مرخصی گرفته و سر کار نرفتم.
وی خواستار رسیدگی و نظارت بیشتر مسوولان به این وضعیت شد و گفت: باید نسبت به تامین داروی متی مازول در شهرستان ساوه چاره ای اندیشیده شود.
مسوول یک داروخانه در ساوه نیز گفت: شرکت تولید قرص متی مازول در چند روز اخیر اقدام به توزیع آن نکرده است.
وی که نخواست نامش فاش شود، با بیان اینکه که افراد متعددی برای دریافت این نوع قرص به داروخانه ها مراجعه می کنند، افزود: این قرص در انبار داروخانه های ساوه وجود ندارد.
وی اظهار کرد: در صورتی که داروخانه ای این نوع دارو را داشته باشد مربوط به گذشته بوده و شرکت تولید و پخش مدتی است که این دارو را میان داروخانه های ساوه توزیع نکرده است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: قرص متی مازول که برای کنترل بیماری پرکاری تیروئید کاربرد دارد داروی پر مصرفی نیست.
ˈجلیل کوهپایه زاده اصفهانیˈ افزود: نبود و یا کمبود داروی متی مازول به توزیع نشدن آن در بین داروخانه های این شهرستان بر می گردد.
وی اظهار کرد: نبود مواد اولیه برای تولید داروی متی مازول در شرکت تولید کننده از مهم ترین دلایل کمبود آن است.
کوهپایه زاده اصفهانی با بیان اینکه آماری از افراد مبتلا به پرکاری تیروئید در ساوه وجود ندارد، افزود: این افراد درصد کمی از جمعیت را شامل می شوند.
هم اکنون 11 داروخانه خصوصی، سه داروخانه شبانه روزی و یک داروخانه دولتی به مردم ساوه خدمات ارائه می دهند.ک/4
7337/686
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/03/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]