تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ثروت فراوان، دشمن مؤمنان و پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843977681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واشنگتن بار دیگر فرصت حل مساله هسته ای ایران را از دست ندهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تحلیلگر آمریکایی: واشنگتن بار دیگر فرصت حل مساله هسته ای ایران را از دست ندهد تهران-ایرنا- ˈپل پیلارˈ کارشناس اندیشکده ˈبروکینگزˈ، بی توجهی آمریکا را به پیوند تنگانگ بین سیاست داخلی و خارجی ایران، موجب نابودی فرصت دیگری دانست که پس از ریاست جمهوری دکتر روحانی، برای برون رفت از بن بست هسته ای فراهم شده است.


این مقام امنیتی سابق کاخ سفید، در مقاله خود در نشریه ˈنشنال اینترستˈ نوشت: ˈجرج بوشˈ در آغاز دوران دوم ریاست جمهوری خود راه تعامل و ارتباط مستقیم با ایران را بست، اما اوباما در دومین دوره ریاست جمهوری اش، ˈویلیام برنزˈ، قائم مقام وزارت امور خارجه را مامور کرد تا با ایران درباره برنامه هسته ای این کشور به طور مستقیم مذاکره کند.ˈ
پیلار با اشاره به حضور برنز در مذاکرات هسته ای دوجانبه ایران و آمریکا در ژنو، نوشت:
ˈکارشناسانی که مذاکرات هسته ای ایران و غرب را رصد می کنند، اکثرا عقیده دارند فرایند تصمیم سازی برای شکل گیری توافق نهایی، باید به طور دوجانبه و بین آمریکا و ایران، صورت پذیرد.ˈ
ˈعده ای معتقدند که عرصه تلاش برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران شاهد پیشرفت های مستمر بوده و حوادث و خط مشی های چند سال گذشته، ارکان دیپلماسی کنونی را شکل داده است. اما حقیقت این نیست.
ˈدر واقع، این فرایند عرصه فرصت هایی بوده که بخشی از آنها از دست رفته اند. همچنین برخی از آن حوادث و تصمیم ها به جای این که به روند دیپلماتیک کنونی کمک کنند، تاثیر منفی بر دیپلماسی امروز گذاشته اند.ˈ
این کارشناس امنیتی آمریکایی، حمله آمریکا به افغانستان در سال 2001 و همکاری ˈسازندهˈ ایران برای سقوط ˈطالبانˈ را فرصت ارزنده ای توصیف کرد که اندکی بعد با اتخاذ موضع خصمانه از سوی جرج بوش و قرار دادن ایران در ˈمحور شرارتˈ، بر باد رفت.
پیلار مذاکرات هسته ای سال 2003 را نیز یکی دیگر از این فرصت ها دانست و افزود: ˈدر آن زمان، ایران که تنها 200 سانتریفیوژ داشت، پیشنهاد معامله دادˈ، اما دولت بوش که در آن دوره برای جنگ عراق برنامه ریزی می کرد، خواهان برقراری روابط با ایران نبود.
پیلار فرصت از دست رفته سوم را در سال 2005 و در دورانی که دکتر روحانی، سکانداری شورای عالی امنیت ملی را بر عهده داشت، تعریف کرد و افزود:
ˈایران که در آن زمان 3 هزار سانتریفیوژ داشت پیشنهاد تعلیق غنی سازی را با اروپا مطرح کرد. تیم بوش حتی سر میز مذاکره هم حاضر نشد و به همگان ثابت کرد که بازی مورد علاقه او ˈبازی با حاصل جمع صفر است.ˈ
ˈساختار سیاسی داخلی ایران فرصت ها و تهدید های متفاوتی را برای آمریکا ایجاد کرده است که متاسفانه در مطالعات سیاست خارجی ایران کمتر به این موضوع پرداخته شده است.
پیلار ورود تیم دولت یازدهم به عرصه سیاست خارجی ایران را به مثابه تازه ترین فرصت برای برون رفت از بن بست هسته ای خواند و توجه اوباما به فرصت جدید پیش آمده را موجب حصول به توافق هسته ای اولیه دانست.
این کارشناس آمریکایی در انتقاد از برخی تحلیل ها که سیاستگذاری آمریکا در قبال ایران را ˈالگویی از همکاری بین دو حزب مطرح آمریکاˈ توصیف می کنند، نوشت:
ˈاین توصیف خیلی مضحک است. جمهوری خواهان عمدتا تلاش کرده اند با تلاش برای وضع تحریم های جدید علیه ایران اقدامات اوباما را تضعیف کنند؛ تحریم هایی که با مفاد توافقنامه موقت ژنو در تضاد هستند و فعلا در حال حاضر به خاطر تهدید علنی رییس جمهوری به وتوی آنها، مسکوت گذاشته شده اند.ˈ
به عقیده پیلار، سوء برداشت گسترده ای درباره روش دستیابی به توافق هسته ای دلخواه وجود دارد و این درک نادرست چیزی نیست جز اینکه تمامی راه های موفقیت در مقابل ایران به اعمال فشار، به خصوص فشار اقتصادی ختم می شود.
پیلار علت این سوء برداشت های آمریکایی ها را نادیده گرفتن نقش سیاست داخلی ایران بر تصمیم سازی ها در عرصه سیاست خارجی ایران دانست.
وی همچنین هشدار داد که بی توجهی به این واقعیت، می تواند فرصت دیگری را که در حال حاضر واشنگتن برای توافق با ایران در اختیار دارد، مانند قبل نابود کند.
رسانام**9330**2017

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




27/03/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن