تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831463864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«خردادِ سرنوشت ساز» در خاورمیانه و اوکراین/ بازگشت چکمه‌های قدرت به کاخ ریاست جمهوری مصر و تعیین تکلیف آینده اوکراین در میانه تنش روسیه با غرب


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
«خردادِ سرنوشت ساز» در خاورمیانه و اوکراین/ بازگشت چکمه‌های قدرت به کاخ ریاست جمهوری مصر و تعیین تکلیف آینده اوکراین در میانه تنش روسیه با غرب

«خردادِ سرنوشت ساز» در خاورمیانه و اوکراین/ بازگشت چکمه‌های قدرت به کاخ ریاست جمهوری مصر و تعیین تکلیف آینده اوکراین در میانه تنش روسیه با غرب
«خرداد» پیش رو هر چند همواره در ایران پر از حوادث انتخاباتی بوده است، امسال گویی قرار است ماه سرنوشت سازی برای منطقه خاورمیانه و اوکراین باشد.
خدیجه غبیشاوی: منطقه‌ی خاورمیانه و اوکراین سال‌ها و ماه‌ها و به ویژه روزهای اخیر، آبستن رخدادهای مهم و بعضا غیرقابل پیش بینی در دنیای سیاست بود که می رود تا در ماه پیش رو انتخابات‌های سرنوشت سازی را به حافظه تاریخی خود بسپارد.

مجسمه لنین در قلب اوکراین به زیر کشیده شد و شبه جزیره زیبای «کریمه» به خاک روسیه پیوست؛ ریاض دست دوستی خود را به سمت تهران دراز کرد و «بشار اسد» همچنان در راس قدرت خود را برای انتخابات ریاست جمهوری 2014 سوریه آماده می‌کند؛ حسن روحانی در تهران گام به گام یخ روابط ایران و جهان را آب می کند و کلیدش را در قفل «پرونده هسته‌ای» ایران می‌چرخاند. در سویی دیگر غرب قدم به قدم تحریم‌های خود را علیه «کرملین» تشدید می‌کند.

تحولات سیاسی با سرعت بیش از آنچه تصور می شد کشورهای عربی و غیر عربی منطقه را در سال‌های اخیر، درنوردید و زلزله قدرت پس از روند برخی انقلاب های منطقه ای در سال های گذشته همچنان حیات سیاسی این کشورها را می لرزاند. مردم کشورهای اوکراین، مصر، سوریه و افغانستان اما در انتظار آن هستند که با حرکت از فصل خزان تحولات سیاسی کشورشان با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری «ماه جاری» بهار را دوباره تجربه کنند.

ماه پیش رو اما می تواند خرداد پرحادثه‌ای برای کشورهای منطقه خاورمیانه و همچنین اوکراین باشد. مردم افغانستان می روند تا در میان تهدید‌های روزانه طالبان و پرواز هواپیماهایی بدون سرنشین آمریکا برفراز آسمان کشورشان در دومین دور انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت کنند.

در سوریه نیز رقابت های تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است و اسد برای نخستین بار با دو نامزد دیگر رقابت می کند. در اوکراین که این روزها به نقطه کشمکش غرب و شرق تبدیل شده است نیز مردم قرار است رئیس جمهوری جدید خود را پس از اعتراضات اسفند گذشته و تحولات چند ماه اخیر انتخاب کنند.

مصر اما ماجرای متفاوتی را این روزها تجربه‌ می‌کند؛ مردمی که 3 سال پیش نظامیان را از حکومت دیکتاتوری کنار زدند این روزها در حالی که رئیس جمهوری قانونی این کشور پیش از پایان قانونی دوران ریاست جمهوری‌اش در حبس به سر می برد باید به پای صندوق های رای بروند و احتمالا وزیر دفاع سابق این کشور را به عنوان رئیس جمهور جدید انتخاب کنند!

24 خرداد؛ آغاز دوران جدید در افغانستان

سومین انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از زمان سقوط حکومت طالبان در تاریخ 16 فروردین سال 93 برگزار شد ؛ بر اساس نتایج این انتخابات «عبدالله عبدالله» و «اشرف غنی احمدزی» که نتوانسته بودند بیش از نیمی از آراء را به خود اختصاص دهند به دور دوم راه یافته‌اند. قرار است دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در تاریخ 24 خرداد ماه برگزار می‌شود.

انتخابات دور دوم ریاست جمهوری افغانستان از آن جهت اهمیت دارد که 12 سال حضور کرزی در قدرت به پایان خواهد رسید و نخستین انتقال دموکراتیک قدرت در تاریخ این کشور با انتخابات رئیس جمهوری جدید افغانستان رقم خواهد خورد. عبدالله و احمدزی هردو پیشتر در کابینه کرزی بودند اما پس از کناره گیری از سمت‌هایشان هردو به منتقدان دولت کرزی تبدیل شدند تا انتخابات 24 خرداد افغانستان به صحنه رقابت دو نامزد برای آغاز صحنه جدیدی از حیات سیاسی در افغانستان پس از کرزی تبدیل شود.

پنجم خرداد؛ بازگشت چکمه های قدرت به کاخ ریاست

«عبدالفتاح السیسی» که با لباس نظامی و درجه های روی سینه‌اش بر صفحه تلویزیون مصر ظاهر شد و بیانیه برکنار «محمد مرسی» نخستین را در سالگرد پیروزی‌اش خواند امروز خود را برای ریاست جمهوری مصر آماده می‌کند.

نخستین رئیس جمهوری دموکراتیک مصر پس از سقوط مبارک در حالی در سلسله جلسات دادگاه برای دفاع از اتهامات ریز و درشتش حاضر می ‌شود که صدها نفر از حامیان و اعضای اخوان یا در زندان هستند یا حکم اعدام آنها را دادگاه قاهره صادر کرده است. در این شرایط وزیر دفاع مرسی، در روزهای آرام و بی سروصدای مصرِ پس از کودتا، لباس نظامی از تن درآورده و خود را برای انتخابات ریاست جمهوری پنجم و ششم خردادماه آماده می کند. انتخاباتی که همه آن را نمایشی می دانند و سیسی را پیروز زودهنگام این انتخابات زودهنگام می دانند. مردم مصر که انقلاب خود را بر باد رفته می دانند بازگشت چکمه های نظامیان و استبداد را دور نمی بینند.

13 خرداد؛ رویای غرب برای سقوط اسد به حقیقت می پیوندد؟

بشار اسد قرار است در 13 خرداد ماه در نخستین انتخابات چندنامزدی این کشور شرکت کند. پس از گذشت بیش از سه سال از درگیری های خونین در سوریه در حالی که برخی از قدرت های غربی وعربی رویای سقوط اسد را در سر می پروراندند و همه امکانات لوژستیکی و مالی خود را برای حمایت از مخالفان اسد به کار گرفته بودند اما در کمال ناباوری این کشور تا دو هفته دیگر شاهد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در زمان مقرر خود و با حضور اسد است.

برای نخستین بار در این کشور قرار است بر اساس اصلاحات قانون اساسی سال 90 انتخابات ریاست جمهوری با حضور چند نامزد برگزار شود. بشار اسد رئیس جمهوری سوریه، ماهر حجار دبیرکل حزب ارادهٔ ملی و نمایندهٔ مردم حلب در مجلس سوریه و عبدالله نوری وزیر مشاور در امور رشد و توسعهٔ اداری و نیروی کار و پارلمان و نمایندهٔ سابق مجلس سوریه در دورهٔ نهم و دبیرکل اتاق صنایع دمشق در این انتخابات با یکدیگر رقابت می‌کنند.

چهارم خرداد؛ انتخاباتی در میان تنش‌های شرقی

در حالی که کشمکش‌ها میان شرق و غرب بر سر اوکراین پس از کودتای اسفند گذشته همچنان ادامه دارد انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری این کشور چهارم خرداد ماه جاری برگزار می شود. این انتخابات در پی انقلاب یا کودتای اوکراین و برکناری «ویکتور یاناکوویچ» رئیس‌جمهور قانونی این کشور برگزار خواهد شد.

اوکراین پس از اعتراضات مخالفان دولتی این کشور و برکناری و فرار یانکویچ شاهد تحولات بسیاری بود. غرب خوشحال از این رخداد و روسیه نگران از کاهش نفوذ در اوکراین به جان یکدیگر افتادند. مسکو اروپا را به قطع گاز اوکراین تهدید و کریمه را مال خود کرد و غرب همزمان با تحریم کرملین بر طبل دخالت نظامی در کی‌یف می کوبد.

در این انتخابات دو نامزد با یکدیگر رقابت خواهند کرد یکی «یولیا تیموشینکو» نخست وزیر سابق و دیگری «پترو پروشنکو» است.







1393/3/3





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن