محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842215473
لزوم آزادی اندیشه دانشجویان در دانشگاه
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: لزوم آزادی اندیشه دانشجویان در دانشگاه
عضو سابق شورای عالی قضایی، پیرامون تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت خود را در دهه۱۳۵۰آغاز کرده بود و پذیرش دانشجو در این دانشگاه در سال۱۳۵۷به طور محدود شروع شد؛ اما با آغاز نهضت اسلامی مردم و پیروزی انقلاب اسلامی و رویدادهای پس از آن و نهایتاً "انقلاب فرهنگی"، این روند به کلی متوقف شد.
آفتاب- سرویس سیاسی: آیتالله سیدمحمد موسوی بجنوردی از یاران حضرت امام(ره)، در گفتوگو با خبرنگار "صدای آزاد" در این باره ادامه داد: دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران در اردیبهشت۱۳۶۱دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس شد و برخی از رجال سیاسی ارشد جمهوری اسلامی عضو هیئت امنای آن شدند.
به گزارش آفتاب، آیتالله سید محمد موسویبجنوردی درباره زمینه تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار صدای ازاد گفت: اوایل انقلاب که عضو شورای عالی قضایی و در رأس قوه قضاییه بودم، به خاطر دارم که شرایط ورود به دانشگاه برای جوانان علاقهمند به تحصیل به گونهای بود که نیمی از شرکتکنندگان کنکور، از ادامه تحصیل در دانشگاه بازمیماندند؛ چراکه ظرفیت پذیرش و فضای آموزشی دانشگاههای دولتی به اندازهای نبود که پاسخگوی جمعیت عظیم علاقهمند به تحصیل باشد. این موضوع تبعات اجتماعی و حتی سیاسی بسیاری برای کشور به دنبال داشت.
رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد، با اشاره به تهدید فعالیت برخی گروهکها در آن زمان افزود: ما هم در شورای عالی قضایی به این یقین رسیده بودیم که یکی از عواملی که باعث میشد گروهکها بتوانند جوانها را جذب کنند، همین محرومیت از ورود به دانشگاه بود که با آن شرایط، عرصه مناسبی را برای جذب این پتانسیل جوان، پیش روی خود میدیدند. بدین ترتیب ضرورت گسترش محیط علمی کشور و تأسیس دانشگاهی فارغ از دانشگاه دولتی برای نشر علم و دانش در کشور، بیش از پیش احساس شد.
مؤسسین و اولین حامی دانشگاه آزاد اسلامی
این مدرس حوزه و دانشگاه درباره مبدعین دانشگاه آزاد، اظهار کرد: بنابراین تمام دلسوزان و نزدیکان درجه اول نظام به این فکر افتادند که دانشگاه دیگری تأسیس کنند که البته مبدعین اصلی این دانشگاه، که "دانشگاه آزاد اسلامی" نام گرفت، حاج احمد آقای خمینی، مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله موسوی اردبیلی، حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی و نخست وزیر وقت، آقای مهندس میرحسین موسوی بودند که در ادامه این افراد به عنوان افراد مورد تأیید حضرت امام خمینی(ره)، هیئت امنای دانشگاه آزاد را تشکیل دادند.
بجنوردی ادامه داد: ایشان ابتدا فعالیت دانشگاه آزاد را با تأسیس یک شرکت مطرح کردند و اولین پولی که برای شکلگیری دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص داده شد، حضرت امام خمینی(ره) پرداخت کردند و بدین ترتیب اولین کسی که از دانشگاه آزاد حمایت کرد، حضرت امام خمینی بودند که با این کار مهر تأیید خود را پای این دانشگاه ثبت نمودند.
کسب اجازه از امام و آغاز توسعه و گسترش دانشگاه
وی درباره گامهای اولیه برای گسترش دانشگاه آزاد گفت: با توجه به شروع فعالیت دانشگاه آزاد، بنده به تمام جاهایی که پولهای بلاصاحب، زمینهای بلاصاحب و یا ساختمانهایی که مصادره شده بود را در اختیار داشتند بخشنامه و اعلام کردیم که در هر جایی که دانشگاه آزاد تأسیس شد، هم پولها، هم ساختمان و هم زمینهای بلاصاحب را در اختیارشان بگذارند.
موسوی بجنوردی افزود: اولین ساختمانی که به دانشگاه آزاد اختصاص دادیم در خیابان کاخ آن زمان و فلسطین فعلی بود که ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد در همین محل تأسیس شد و آقای جاسبی و معاونشان آقای شکرریز در آنجا مستقر شدند؛ پس از مدت کوتاهی از فعالیت این دانشگاه، کاملا حس میشد که میزان جذب جوانان توسط گروهکها کمتر شده، چراکه مخاطب هدف این گروهکها بیشتر افراد بیکار و یا آنهایی که از درس خواندن در دانشگاه محروم میشدند، بود.
ایشان در ادامه اظهار داشت: خودم خدمت امام رفتم و این گزارش را ارائه دادم و گفتم که از "وقتی که دانشگاه آزاد تأسیس شده میزان جذب گروهکها کمتر شده"، و اجازه خواستم که بتوانیم در مناطق و شهرهای دیگر پولها و زمین و ساختمانهایی که مصادره و یا بلاصاحب بوده است را برای گسترش دانشگاه آزاد استفاده کنیم؛ و امام این اجازه را دادند
"اسلامی" بودن دانشگاه آزاد با حضور نزدیکان و بزرگان نظام
این مدرس حوزه و دانشگاه در تشریح نام این دانشگاه گفت: بدین ترتیب دانشگاه آزاد در مسیر توسعه و گسترش گام نهاد و با ساختمانهایی مدرن، اساتید مجرب و خروجیهای خوب، دوشادوش دانشگاههای دولتی مشغول فعالیت شد. پسوند اسلامی نام دانشگاه آزاد اسلامی، میطلبید که متولیان آن افرادی باشند همه فقیه و اسلامشناس و سران انقلاب اسلامی و یاران نزدیک حضرت امام باشند، که نزدیکترین آنها حاج احمد آقای خمینی عضو هیئت امنای دانشگاه بود. همچنین افراد صالحی را برای درس دادن انتخاب میکردند و رعایت موازین اسلامی چه در دختر و چه در پسر بسیار رعایت میشد و دانشگاه آزاد اسلامی کمک بزرگی در ارتقاء فرهنگ ایران کرد که یک فرهنگ مترقی و اسلامی شود.
وی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه آزاد ادامه داد: من واقعا باید عرض کنم که بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی، خدمت بزرگی به فرهنگ ایرانی و همچنین فرهنگ اسلامی کردند که در رأسشان خود حضرت امام(ره) بود که مشوق آنها بود و آن اجازات را به آنها میداد و اجازه استفاده از اموال بلاصاحب را برای توسعه دانشگاه آزاد میدادند. بدین ترتیب دانشگاه آزاد اسلامی بر پایه دینداری و علم بنیان گذاشته شد و نه تنها باعث یأس گروهکها از جذب جوانان شد، بلکه اساسا دینداری را هم در کشور تقویت کرد و بدین جهت و از جهات دیگر تأسیس دانشگاه آزاد از افتخارات نظام بوده است.
فشار تندروها به دانشگاه آزاد و هجمه به آیتالله هاشمی
آیتالله موسوی بجنوردی درباره برخی تحرکات افراد تندرو در جهت ضربه زدن به دانشگاه آزاد گفت: کسانی برای ضربه زدن به آقای هاشمی به سراغ دانشگاه آزاد میروند و آن را مورد هجمه قرار میدهند. این افراد هدفشان دقیقا ضربه زدن به انقلاب است که گاهی ایشان و در پی آن دانشگاه آزاد را مستمسکی برای رسیدن به اهداف خود قرار میدهند. اهانتهایی هم که این اواخر به حاج حسن آقای خمینی صورت گرفت، از همین دست فعالیتها بوده است. اینها با امام خمینی مشکل دارند و چون جرأت مطرح کردن آن را ندارند، به سراغ گل سرسبد این خانواده، یعنی حاج حسن آقای خمینی میروند و ایشان را که امروز یک مجتهد مسلم، فقیه، اصولی و فیلسوف هستند را مورد هجمه قرار میدهند.
وی تأکید کرد: کسانی که علیه آقای هاشمی صحبت میکنند و ایشان را قبول ندارند، در اصل با امام و تفکرات امام مخالفاند. امام درباره ایشان فرمودند: "بدخواهان بدانند که هاشمی زنده است چون نهضت زنده است" یعنی اگر نهضت را قبول داریم، اگر انقلاب را قبول داریم، اگر ارزشها را قبول داریم، آیتالله هاشمی را قبول داریم. مگر ما چند نفر مثل آیتالله هاشمی داریم؛ آقای هاشمی آبروی انقلاب است. در خارج از کشور و در کشورهای اسلامی، آیتالله هاشمی بسیار زیاد و حتی بیشتر از ایران مورد احترام است.
آیتالله سیدمحمد موسوی بجنوردی ضمن اشاره به نحوه آشنایی با آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است و بنده او را از 52 یا 53 سال پیش میشناسم. ایشان در آن زمان آمد نجف و چند ماه ماند و درس پدرم را میآمد. آقای هاشمی حدود یک ماه با مقام معظم رهبری درس پدر من را میآمدند. یک شب که برای آقای هاشمی مشکلی پیش آمد و نتوانست به کلاس بیاید، پدر من گفته بود "آن شیخی که ریش ندارد خیلی خوب میفهمد و قدرت درک و فهم بالایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری و آیتالله هاشمی از اول با هم بودند و حق بزرگی به این انقلاب دارند؛ با هم زندان رفتند، تبعید میشدند، شکنجه میشدند و هر دو بازوهای حضرت امام بودند. برخی رفتارها کوچک شمردن حرف امام خمینی(ره) درباره جایگاه آیتالله هاشمی است. آقای هاشمی و حاج سید حسن آقای خمینی از مدافعان و جزء هیئت امنای دانشگاه آزاد هستند. بنابراین بد گفتن و ناسزا دادن به اینها از طرف یک عده مشخص، نوعی تمجید است؛ چراکه باید ببینیم این حرکات از طرف چه افرادی انجام میشود. از طرف افرادی که منفور ملتاند و هیچ جایگاهی بین مرم ندارند.
تقدیر از مدیریت گذشته تا مدیریت فعلی
این مدرس حوزه و دانشگاه، ضمن تقدیر از مدیریت گذشته دانشگاه گفت: در اینجا جا دارد که از زحمات و تلاشهای 30 ساله آقای جاسبی تشکر کنم؛ چراکه اکثر این واحدهای دانشگاهی را در شهرهای مختلف کشور ایشان راهاندازی کردند و گامهای بلند ایشان در جهت توسعه و گسترش دانشگاه بسیار ارزنده و ماندگار بوده است.
بجنوردی همچنین با ابراز خرسندی از انتصاب مدیریت جدید دانشگاه، گفت: اکنون هم با آمدن آقای دکتر میرزاده بسیار خوشحال هستم و ایشان را از حدود 40 سال پیش، زمانی که در شورای عالی قضایی بودم، میشناختم؛ به طوری که ایشان معاون اجرایی نخستوزیر وقت بود و رابطه شورای عالی قضایی با دولت بسیار روابط حسنهای بود. آقای دکتر میرزاده در همان موقع، با اینکه بسیار جوان بودند ولی خیلی خوب کار میکردند. ایشان انسان بسیار مسئولیتپذیر، امین و کاردانی است و مورد تأیید آقای هاشمی، حاج سید حسن آقای خمینی و ما هم میباشد و بنده با اطمینان ایشان را تأیید کردم.
آیتالله سید محمد بجنوردی در پایان گفت: الحمدالله دانشگاه آزاد جایگاه ویژه خود را کسب کرده و آن مغرضین خودشان هم دیدهاند که علیرغم حمله به دانشگاه آزاد، نتیجه برعکس گرفتند؛ چراکه مردم ایران مردم آگاهی هستند و با این سرو صداهای توخالی رویه خود را تغییر نخواهند داد.
سوء برداشت از "اسلامی شدن" دانشگاه و تبعات آن
آیتالله موسوی بجنوردی همچنین با اشاره به پسوند اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، به نکاتی درباره اسلامی شدن دانشگاهها و برداشتهای شخصی از این موضوع پرداخت و تصریح کرد: بنده با فعالیتهایی از قبیل تفکیک جنسیتی و اعمال محدودیتهایی از این دست که با نام "اسلامی کردن" دانشگاهها انجام میشود، بسیار مخالفم و معتقدم که این اهانت به مقام دانشجوست.
وی افزود: دانشجویان اعم از دختر و پسر، در پی علم و دانش قدم در دانشگاه نهادهاند و مطرح کردن این موضوعات یعنی اینکه ما به دانشجویان سوءظن داریم.
موسوی بجنوردی تأکید کرد: متأسفانه گاهی برخی امور به دست افرادی میافتد که دانشجویان را یک عده دختر و پسر منحرف فرض کردهاند و تمام تفکر و فعالیتشان در این موضوع دور میزند. امام هم با این دید و تفکرات مخالف بود و اگر موافق چنین تفکراتی بودند در همان اوایل انقلاب آن را اعمال میکردند.
این مدرس حوزه و دانشگاه ضمن انتقاد از برخی دیدگاههای موجود در این زمینه، ادامه داد: من الان 32 سال است که بدون وقفه در دانشگاههای آزاد، دانشکده حقوق شهید بهشتی و سایر دانشگاههای مختلف تدریس کردهام که همه کلاسها ه صورت مختلط برگزار میشده است و در این مدت حتی یک مورد هم مشاهده نکردم که لزوم مطرح کردن چنین تفکراتی ضرورت پیدا کند؛ چراکه روابط افراد و نگاهشان، مشارکت در یک حرکت علمی بوده است.
وی با زیانبار خواندن تبعات این دیدگاه گفت: چنین تفکری درباره اسلامی کردن دانشگاهها و همچنین برخورد سلبی با دانشجویان، باعث شکلگیری عقده در جوانان میشود و تصور آنها را از اسلام، با خشونت همراه میکند. فرد باید این احساس را داشته باشد که دین برای آسایش و راحتی مردم است، نه برعکس. با توجه به اینکه دین اسلام، دین فرهنگ و دین انسانساز است و به خصوص مذهب تشیع که اساسش بر مبنای عقلانیت است، باید دید با این کارها چقدر توانستهایم تصویر مناسب و گویایی از دین اراده دهیم؟
لزوم آزادی اندیشه دانشجویان در دانشگاه
عضو سابق شورای عالی قضایی همچین درباره برخورداری دانشجویان از اندیشه سیاسی و برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها گفت: دانشجویان از بهترین افراد برای تحلیلهای سیاسی هستند، اما در عین حال این مسئله بسیار ظریفی است که باید در نحوه برگزاری و افراد شرکتکننده در این کرسیها دقت شود تا این جلسات به انحراف کشیده نشود و دانشجویان را به طور تدریجی به سمت گروهکها و جریانهای انحرافی نکشانند.
بجنوردی برگزاری کرسیهای آزاداندیشی را در دانشگاهها لازم و ضروری دانست و ادامه داد: کرسیهای آزاداندیشی باید به صورت فراگیر در دانشگاهها چه آزاد و چه دولتی برگزار شود و عقاید و اندیشههای مختلف در آن مطرح شود و در چارچوب علم و منطق به آنها پاسخ داده شود؛ برخی افراد ممکن است مغرضانه در این گردهماییها شرکت کنند که به نظر من نباید جایی در این کرسیها داشته باشند، اما اکثر دانشجویان در پی جواب سؤالاتشان میگردند و مغرض نیستند و قصد خرابکاری هم ندارند؛ در اینجا افراد متخصص و باسواد باید به آنها جواب قانع کننده بدهند تا هم از ایشان رفع اشکال شود و همچنین مشکلات افرادی که چنین مسائلی را در دل دارند و نمیتوانند مطرح کنند نیز برطرف شود.
ایشان درباره نظر امام خمینی(ره) در این باره گفت: عقیده امام این بود که مردم را باید آزاد بگذاریم تا آزادانه بیندیشند، اما باید نظارت دقیقی هم صورت بگیرد تا مسائل پیش رو را بتوانیم پیشبینی کنیم و جواب متناسب با آن مسائل را به مردم ارائه دهیم، چراکه با زور و اجبار نمیتوانیم افراد را به راه بیاوریم و باید با استفاده از دلیل و برهان و منطق مسائل را برای مردم باز و مطرح کنیم؛ قرآن هم در این زمینه میفرماید: «وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَن»، یعنی وقتی میخواهید با هم دیالوگ کنید، به نحو احسن این دیالوگ را برقرار کنید.
وی تأکید کرد: با محکوم کردن و خشونت، نتیجه عکس خواهیم گرفت. وقتی که ما سرمایهای چون منطق و برهان داریم، نباید هراسی از رویارویی با جریانهای انحرافی داشته باشیم و میتوانیم از افرادی که بر اثر تبلیغات سوء به انحراف رفتهاند دعوت کنیم که بیایند و حرفشان را بزنند و پاسخ منطقی بگیرند. کسی باید بترسد که در مسیرش منطق نداشته باشد که الحمدالله هم منطق داریم و هم توانش را داریم و نباید نگرانی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم توجه به سلامت روان دانشجویان
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹ ۳۹ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم توجه به سلامت روان دانشجویان و تربیت افراد سالم فعال سازی دانشجویان در موضوعات فوق برنامه و غیر درسی ترویج اصول حرفه ای و احترام به دیگران تاکید کرد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دکتر جعفریان در نشستی با مدکاردار: دانشجویان دانشگاه آزاد زیرپوشش بیمه سلامت قرار میگیرند
کاردار دانشجویان دانشگاه آزاد زیرپوشش بیمه سلامت قرار میگیرندمعاون دانشجویی دانشگاه آزاد از ابلاغ بخشنامه بیمه سلامت دانشجویان دانشگاه آزاد تا پایان اردیبهشت ماه خبر داد و گفت دانشجویان دانشگاه آزاد به صورت رایگان زیرپوشش بیمه پایه سلامت قرار میگیرند به گزارش خبرنگار گروه دانلزوم اتخاذ تدابیری در راستای ماندگاری اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان
سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ رئیس دانشگاه کردستان گفت باید تدابیری اندیشیده شود تا ماندگاری اعضای هیئت علمی در دانشگاههای کردستان بیشتر شود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کردستان جهانشیر امینی در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضوسرپرست دانشگاه بینالمللی امام خمینی: اندیشههای شهید مطهری در مقام عمل قرار نمیگیرد
سرپرست دانشگاه بینالمللی امام خمینی اندیشههای شهید مطهری در مقام عمل قرار نمیگیردسرپرست دانشگاه بینالمللی امام خمینی ره قزوین گفت همواره به شخصیت و اندیشههای شهید مطهری میپردازیم ولی هیچ گاه به این اندیشهها عمل نمیکنیم به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین سید ابوالحسن نائیشفیعی در گفتوگو با فارس مطرح کرد برگزاری انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم
شفیعی در گفتوگو با فارس مطرح کردبرگزاری انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قمدبیر واحد آموزش جامعه اسلامی دانشجویان گفت پس از تشکیل جلسه مجمع سالانه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم اعضای شورای مرکزی و هیئت نظارت جامعه اسلامی دانشجویان این دانشگاه برای یک دورهانتقال تفکر و اندیشههای امام (ره) به نسل نوجوان و جوان از ملزومات است
مدیر دانش آموزی استان کردستان انتقال تفکر و اندیشههای امام ره به نسل نوجوان و جوان از ملزومات است خبرگزاری پانا مدیر دانش آموزی استان کردستان عنوان کرد تلاش در راستای هرچه بهتر برگزار کردن مراسم ارتحال امام راحل و انتقال تفکر و اندیشههای امام بزرگوار به نسل جدید از ملزوماتتکواندوکاران دانشگاه آزاد قصرشیرین در مسابقات دانشجویان غرب کشور درخشیدند
تکواندوکاران دانشگاه آزاد قصرشیرین در مسابقات دانشجویان غرب کشور درخشیدند قصرشیرین - ایرنا - رییس اداره ورزش و جوانان قصرشیرین از درخشش تکواندوکاران دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قصرشیرین در مسابقات دانشجویان غرب کشور که به میزبانی همدان برگزار شد خبر داد محمدحسین زاده روز سه شنبهمسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه های یزد برگزار شد
مسابقات شطرنج دانشجویان دانشگاه های یزد برگزار شد یزد - ایرنا - مدیر تربیت بدنی دانشگاه یزد از برگزاری مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان پسر استان خبر داد فرزاد فیضی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود این مسابقات با حضور 40 دانشجو در سالن پینگ پنگ خوابگنمایشگاهی از آثار دانشجویان رشته معماری دانشگاه آزاد بوکان گشایش یافت
نمایشگاهی از آثار دانشجویان رشته معماری دانشگاه آزاد بوکان گشایش یافت بوکان مهاباد - ایرنا - به مناسبت هفته معماری جمعی از دانشجویان این رشته روز شنبه در دانشگاه آزاد اسلامی بوکان آثار خود را به نمایش گذاشتند به گزارش خبرنگار ایرنا این نمایشگاه در قالب سه محور موضوعی شامل ماکترئیس دانشگاه فنی و حرفهای: دانشجویان نگران درج عنوان "علمی و کاربردی" در مدارکشان نباشند
سهشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۳ رئیس دانشگاه فنی و حرفهای با تکذیب خبر ادغام این دانشگاه با دانشگاه علمی و کاربردی و تبدیل آن به مهارتکده گفت دانشجویان نگرانی بابت درج واژه علمی و کاربردی در مدارک خود نداشته باشند چرا که واژه علمی و کاربردی مربوط به گروههای درسی وزارتارایه لپ تاپ و آی پد به دانشجویان دانشگاه آزاد
ارایه لپ تاپ و آی پد به دانشجویان دانشگاه آزاد به گفته کاردار در مرحله نخست ارایه این کالاها دانشجویان نخبه رتبه های برتر و خانواده های ایثارگر در اولویت قرار دارند و میزان ارایه این خدمات در مقاطع دکترا ارشد و کارشناسی بسته به ظرفیت متفاوت است آفتاب معاون دانشجویی دانشگاه آزاندیشه های شهید مطهری بهترین منبع تدریس در دانشگاه ها است
استانها مرکز تهران حجت الاسلام غلامی در گفتگو با مهر اندیشه های شهید مطهری بهترین منبع تدریس در دانشگاه ها است ورامین - خبرگزاری مهر رییس اداره تبلیغات اسلامی ورامین گفت اندیشه های شهید مطهری بهترین منبع تدریس در دانشگاه ها است حجت الاسلام رضا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهکسب رتبه برتر صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل
سهشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۴ رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از کسب رتبه برتر کشوری توسط صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اردبیل خبر داد محمود فاضل زاده در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اعلام خبر فوق افزود کسب ررئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد لزوم معرفی مراکز بهداشتی درمانی از طریق رسانهها
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کردلزوم معرفی مراکز بهداشتی درمانی از طریق رسانههارئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بر اهمیت معرفی مراکز بهداشتی درمانی از طریق رسانهها تاکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از وب دا رئیس دانشگاه معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرآغاز اعتکاف دانشجویان علوم پزشکی ایران در مسجد دانشگاه
حوزه و دانشگاه آغاز اعتکاف دانشجویان علوم پزشکی ایران در مسجد دانشگاه مراسم معنوی اعتکاف در مسجد امام حسین علیه السلام دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور بیش از 250 نفر از دانشجویان دختر آغاز شد به گزارش خبرگزاری مهر همزمان با خجسته میلاد مولای متقیان حضرت علی ع مراسم معنوی اعاخبار خوش برای دانشجویان دانشگاه آزاد
اخبار خوش برای دانشجویان دانشگاه آزاد معاون دانشجویی دانشگاه آزاد از ارایه خدماتی همچون لب تاپ و آی پد به دانشجویان این دانشگاه و همچنین ارایه خدمات بیمه سلامت و تکمیلی و زمان آغاز نقل و انتقالات خبر داد خبرگزاری مهر معاون دانشجویی دانشگاه آزاد از ارایه خدماتی همچون لب تاپموسوی در گفتوگو با فارس: هفتمین دوره انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهر کرد برگزار شد
موسوی در گفتوگو با فارس هفتمین دوره انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهر کرد برگزار شددبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت هفتمین دوره انتخابات سالانه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهرکرد برگزار شد و در این انتخابات اعضای شورای مرکزی این تشکل مشخص شدند سیدسج-
گوناگون
پربازدیدترینها