تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827947326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس انجمن ورزش‌های هوایی خبر داد کسب 5 سهمیه مسابقات جهانی توسط خلبانان پاراگلایدر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس انجمن ورزش‌های هوایی خبر داد
کسب 5 سهمیه مسابقات جهانی توسط خلبانان پاراگلایدر
رئیس انجمن ورزش‌های هوایی ایران گفت: خلبانان پاراگلایدر ما توانستند در مسابقات مقدماتی جام جهانی که در ترکیه برگزار شد پنج سهمیه مسابقات جهانی را کسب کنند.

خبرگزاری فارس: کسب 5 سهمیه مسابقات جهانی توسط خلبانان پاراگلایدر



به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، احمد سلیم‌آبادی روز سه‌شنبه از سایت‌های پروازی 550 متری و یک ‌هزار و 100 متری سیمرغ خانوک، سایت پروازی شهید صیادشیرازی ریحانشهر زرند، سایت جدید پروازی سرباغ زرند و همچنین سایت پروازی جوپار بازدید کرد. وی در حاشیه این بازدید در گفت‌و‌گوی تفصیلی با خبرنگار فارس به سئوالات وی پاسخ داد. فارس: تاریخچه‌ای از ورزش‌های هوایی را بیان کنید؟ توسعه و گسترش فرهنگ هوانوردی و هواپیمایی از اوایل قرن بیستم و یا بهتر بگوییم از حدود 70 سال قبل تا حال حاضر از آرزوها و آمال جامعه هوایی همه کشورها به طور عام بوده است و به هر حال در زمان جاری تمام فعالیت‌های غیرحرفه‌ای هواپیمایی و هوانوردی که در زبان جهانی به آن Air Sports یا Aerosports یا ترجمه فارسی آن ورزش‌های هوایی گفته می‌شود به سرعت در حال رشد و بلوغ است. پرندگان پاراگلایدر، کایت، پاوردهنگ گلایدر، هواپیماهای مدل، اکروباسی هوایی، چتربازان و بالون‌سواران و غیره همه روزه در اقصا نقاط جهان در حال افزایش و نوآوری و گسترش هستند و در هر حال اشاعه این فعالیت نیازمند نظارت و به طور کلی قانونمندی و ایجاد و توسعه مسئولیت در این فعالیت‌ها است.

در اوایل قرن بیستم همزمان با پرواز خلبانانی مانند کلمان آدر، برادران رایت، سانتونس دومن و با توجه به افزایش رقابت‌های فضانوردی و پیشرفت سریع تکنولوژی هوانوردی لزوم پایه‌ریزی فدراسیونی که مسئولیت هماهنگی و هدایت فعالیت‌های هوانوردی را که به سرعت رشد می‌کردند، احساس می‌شد. بنابراین در ژوئن سال 1905 میلادی کنت هنری دولاولکس، نایب رئیس کلوپ هوایی فرانسه همراه با ماژرو مودبک از لیگ هوانودی آلمان به همراه فرناند یاکوب رئیس کلوپ هوایی بلژیک پیشنهاد تشکیل فدراسیون جهانی هوانوردی را به کنگره المپیک بروکسل دادند که این پیشنهاد با استقبال کنگره روبه‌رو شد. کنگره با شناخت اهمیت خاص هوانوردی ابراز امیدواری می‌کند در هر کشور سازمانی تشکیل شود که مسئول نظام بخشیدن به ورزش پرواز باشد و پس از فدراسیون جهانی هوانوردی به منظور سازمان بخشیدن به نمایش‌های هوایی گوناگون و برقراری مقررات عمومی برای رواج علوم و ورزش هوانوردی تشکیل شود. در تاریخ 12 اکتبر 1905 میلادی کنفرانس بین‌المللی هوانوردی در پاریس تشکیل شد و پس از دو روز بحث و گفت‌و‌گو نمایندگان کشورهای آلمان، اسپانیا، بلژیک، فرانسه، آمریکا، انگلستان، ایتالیا و سوئیس اساسنامه پیشنهادی فدراسیون جهانی را تصویب کردند و بدین ترتیب با هدف نظام بخشیدن به ورزش پرواز و سازمان بخشیدن به نمایش‌های گوناگون هوایی و برقراری مقررات عمومی برای رواج علوم و ورزش هوانوردی در تاریخ 14 اکتبر 1905 فدراسیون جهانی هوانوردی با نام اختصاری (F.A.I (Federation Aeronatique International رسما تاسیس شد.

ورزش‌های هوایی در ایران سابقه زیادی دارد و در زمان ناصرالدین شاه نخستین بالون در پایگاه قله‌مرغی به هوا رفت و در سال 1371 پاراگلایدر در ایران شکل گرفت و وارد ورزش کشور شده است. در ابتدا اطلاعات زیادی در این زمینه وجود نداشت و افرادی که با خارج کشور مراودت داشتند، توانستند اطلاعات خوبی به دست آورند و سبب کسب تجربه برای خلبانان ما و گسترش این ورزش در کشور شد. فارس: ورزش‌های هوایی شامل چه رشته‌ایی است؟ رشته‌های ورزش‌های هوایی در ایران شامل پاراگلایدر، پاراموتور، کایت، پاراسل و بیس چامپینگ هستند که مورد استقبال از سوی ورزش‌دوستان و علاقه‌مندان به پرواز قرار گرفته‌اند. در این دهه گسترش زیادی در رشته‌های ورزش‌های هوایی رشته پاراگلایدر، پاراموتور و پاراسل در ایران داشته‌ایم. فارس: چه برنامه‌هایی برای رونق بخشیدن به ورزش‌های هوایی به ویژه پاراگلایدر در سطح کشور انجام شده است؟ ما در سه سال گذشته برنامه‌های کاملی در این زمینه برنامه‌ریزی کرده‌ایم به دلیل اینکه موقعیت جغرافیای کشور به گونه‌ای است که ما در هر فصل چند برنامه مختلف مانند جشنواره و مسابقات پاراگلایدر و ... در نقاط مختلف کشور برگزار می‌کنیم و در بعضی از مواقع به دلیل اینکه این برنامه‌ها زیاد هستند و با هم تداخل پیدا می‌کنند، مجبوریم یک تعداد آن را حذف کنیم تا بتوانیم، کنترل فنی بیشتری بر روی مسابقات و جشنواره‌ها داشته باشیم.

فارس: آیا از ایران ورزشکارانی در رشته پاراگلایدر در مسابقات جهانی و بین‌المللی در سال جاری حضور می‌یابند؟ بله در سال جاری سه ورزشکار به نام‌های سهیل باریکانی، علیرضا اثنی‌عشری و شاهین فلاح در رشته مسافت به مسابقات بین‌المللی سوئیس، فرانسه و پرتقال اعزام می‌شوند. همچنین در مسابقات مقدماتی جام جهانی که در ترکیه برگزار شد، علیرضا اثنی‌عشری، سهیل باریکانی و شاهین فلاح به ترتیب مقام نخست تا سوم این مسابقات را به خود اختصاص دادند و توانستیم در این مسابقات پنج سهمیه حضور در مسابقات جام جهانی را کسب کنیم. فارس: چه مشکلاتی در ورزش‌های هوایی در سطح کشور دارید؟ یکی از مشکلات ما در زمینه تاسیس باشگاه‌ها در سطح کشور است و در جلسه‌ای که با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیسیون ماده پنج وزارت ورزش برگزار شد، مسئله  تاسیس باشگاه‌های ورزش‌های هوایی رفع شد. آیین‌نامه تاسیس باشگاه‌های ورزش‌های هوایی تنظیم و به وزارتخانه ورزش و جوانان ارسال شد و آخرین ویرایش‌ها بر روی این آیین‌نامه در حال انجام است و در یک ماه آینده مجوز باشگاه‌های هوایی صادر می‌شود. امیدواریم با تاسیس باشگاه‌ها، سرمایه‌گذاری خوبی در این ورزش توسط بخش خصوصی صورت گیرد، این ورزش گران، ارزان‌تر شود و همه علاقه‌مندان بتوانند در این ورزش‌ها شرکت کنند.

فارس: آیا تکلیف ورزش‌های هوایی از نظر اینکه وابسته به سازمان هواپیمایی کشوری و یا وزارت ورزش و جوانان است، مشخص شده و متولی اصلی ورزش‌های هوایی کدام یک از این دو سازمان هستند؟ ما یک مشکل جدی در این زمینه با هواپیمایی کشوری داریم، طبق ابلاغیه هیئت دولت ورزش‌های هوایی از زیر نظر سازمان هواپیمایی کشور به سازمان تربیت‌بدنی آن زمان واگذار شد و این ابلاغیه تا کنون اجرائی نشده است و با عوض شدن سه نفر از هیئت مدیره هواپیمایی کشوری  نتوانستیم به توافقاتی برسیم و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شد. ایر اسپرت متعلق به وزارت ورزش و جوانان است و عده‌ای که منافعی دارند با این توافق با این واگذاری مخالف هستند و مانع به سرانجام رسیدن ابلاغیه هیئت دولت می‌شوند. کارشناسان ما آیین‌نامه‌هایی در این زمینه با کارشناسان هواپیمایی کشور تنظیم کرده‌اند که اگر به امضا برسد و عملیاتی شود، تحول اساسی در ورزش‌های هوایی صورت می‌گیرد. فارس: آیا در آینده نزدیک ورزشکاران رشته‌های ورزش‌های هوایی شاهد تبدیل شدن این انجمن به فدارسیون ورزش‌های هوایی هستند؟ اساس‌نامه را تهیه کرده‌ایم و کارهای زیادی در تبدیل شدن به فدراسیون در دولت گذشته انجام داده‌ایم و پیگیر هستیم، ان‌شاء‌الله در این دولت این مسئله محقق شود و در وزارتخانه ورزش و جوانان در دو موضوع ورزش‌های هوایی و دریایی کار اساسی انجام شده است که تبدیل به فدارسیون شوند. ما امیدواریم با ظرفیتیی که وجود دارد این اتفاق بیفتد و ما بتوانیم یک فضای بیشتر و کار مفیدتر و موثرتری برای گسترش ورزش هوایی در کشور داشته باشیم.



فارس: آیا انجمن ورزش‌های هوایی از  وزارت ورزش و جوانان بودجه‌ای دریافت می‌کند؟  خیر به دلیل اینکه پیش‌بینی نشده به ما هیچ بودجه‌ای از وزارت ورزش و جوان و فدارسیون انجمن‌های ورزشی داده نمی‌شود و عمدتا ما از طریق مسابقات، جشنواره‌ها، خلبان، اسپانسرها و کارهایی که انجام می‌دهیم، بودجه خود را تامین می‌کنیم و امیدواریم با تبدیل شدن فدارسیون بودجه خاص را برای ما در نظر بگیرند.

فارس: چه تعداد مربی در رشته‌های ورزش‌های هوایی فعالیت دارند؟ حدود 200 نفر مربی در کشور در رشته‌های ورزش‌های هوایی در حال آموزش دادن به علاقه‌مندان این رشته‌ها هستند و اکثر آنها مربیان درجه سه هستند و یک تعداد مربی درجه دو داریم و در سال جاری در تقویم انجمن برگزاری دوره مربیگری درجه دو پیش‌بینی شده است و یک دوره مربیگری درجه سه به صورت نیمه‌حضوری برای کسانی برگزار می‌شود که به نحوی در استان‌های مختلف فعالیت می‌کنند. دوره مربیگری درجه سه که در سال گذشته برگزار کرده‌ایم در 15 خرداد ماه سال جاری به پایان می‌رسد و دوره جدید آغاز می‌شود. ................................. گفت‌و‌گو از: محبوبه سعیدی عکس از: محسن رجب‌پور ................................. انتهای پیام/80018/

93/02/31 - 07:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن