محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830306080
استفاده تبلیغاتی از دولت گذشته تاریخ مصرف دارد
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
استفاده تبلیغاتی از دولت گذشته تاریخ مصرف دارد
تداوم انتقاد به دولت گذشته، بعد از گذشت 9 ماه از روی کار آمدن دولت جدید، جای تأمل دارد و این شائبه را به ذهن نزدیک میکند که این انتقادها جنبهی ابزاری برای به انزوا کشاندن جریان رقیب از یک سو و توجیه کمکاریها از سوی دیگر، داشته باشد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس گیشه جام نیوز، برهان نوشت: این بحث که دولت جدیدی که روی کار میآید نقدی به وضع موجود داشته باشد، امری طبیعی است و معمولاً زمانی که دولت جدیدی مستقر میشود، به وضع موجود انتقاد دارد و بر همین اساس برای آیندهی مطلوب برنامه ارائه دهد.
بنابراین سعی میکند با نقد وضع موجود و ترسیم آیندهی مطلوب، طرفدارانش را جذب کند. وقتی هم رسماً روی کار آمد، سعی میکند نشان دهد که شاخصهای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... در کشور مطلوب نیست و این دولت سعی خواهد کرد آنها را به وضع مطلوب برساند.
این مسئلهای طبیعی به نظر میرسد و در همهی دنیا هم مرسوم است. منتها استفاده از روشها و ابزارهای کشورداری و دولتداری اگر از حد نرمال بگذرد، به ضد خودش تبدیل میشود. اگر نقد به وضع دولت قبلی بیش از حد طبیعی باشد، به سیاهنمایی منجر میشود و این مسئله چند آفت برای دولت دارد:
1. دولت با این اقدام، توقعات مردم را از خودش بسیار بالا خواهد برد؛ کمااینکه دولت قبلی هم تمام هموغم خود را برای حل مشکلات به کار بسته بود و بسیاری از مشکلات را هم مرتفع نمود. حال اگر تمام اقدامات گذشته را زیر سؤال ببریم و از دایرهی انصاف خارج شویم و سیاهنمایی کنیم، به این معناست که ما خیلی بیشتر از دولت قبلی میخواهیم کار کنیم و در اقدامات زیربنایی فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... تحول ایجاد خواهیم کرد.
با این کار، سطح توقعات مردم بسیار بالا خواهد رفت و از آنجایی که این دولت نمیتواند حداقل در کوتاهمدت، در همهی حوزهها تحولات بنیادین به وجود آورد، فاصلهی معناداری بین توقعات مردم و اقدامات دولت ایجاد خواهد شد. این فاصلهی معنادار، موجب نارضایتی مردم میشود و در درجهی اول به ضرر خود دولت خواهد بود.
2. به دلیل رشد سطح تحلیل سیاسی مردم، که بسیاری اوقات مسائل را خیلی بهتر از تحلیلگران سیاسی تحلیل میکنند، انتقاد بیش از حد به گذشته و استفادهی سیاسی از آن، بر نگرش و تحلیل مردم تأثیر عکس خواهد گذاشت و بعد از مدتی، مردم باورشان خواهد شد که دولت نمیتواند از پس حل مشکلات برآید و با فرافکنی و مقصر جلوه دادن این و آن، سعی میکند از خودش رفع اتهام کند.
یکی از شعارهای آقای رئیسجمهور، احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی بود؛ چراکه اصلیترین عامل مشکلات مدیریتی و اقتصادی کشور را حذف آن میدانستند. اکنون که حدود نه ماه از عمر دولت یازدهم میگذرد، چرا برای احیای سازمان مدیریت کاری نکردهاند؟
توجه داشته باشیم این امر را مردم بهخوبی میفهمند و به آن واقفاند و در بین مردم این گزارهی جدی مطرح میشود که با دولت ضعیفی مواجه هستیم که توان حل مشکلات کشور در عرصههای مختلف را ندارد و مرتب سعی میکند اذهان مردم را از واقعیات دور کند. این هم به ضرر دولت خواهد بود. متأسفانه رگههایی از این تحلیل، بین مردم پیدا شده است؛ چنانکه هماکنون اگر به مردم رجوع شود، این از گزارهها را دربارهی دولت مطرح میکنند.
3. در مبانی اعتقادی و دینی ما هم این نوع انتقاد و برخورد امری ناپسند است. اگر انتقاد با نیت اصلاح وضع موجود باشد، امری مطلوب است؛ اما انتقادهای غیرمنصفانه و بعضاً دروغ و ناجوانمردانه و سیاهنمایی، در مکتب الهی ما نمیتواند همراه با اثر و برکت باشد. ما به سنت الهی برکت معتقد هستیم. این قاعدهی الهی در میان سنتهای الهی وجود دارد که اگر خدا نخواهد، کارهای ما بیبرکت میشود و اگر برکت الهی از کاری گرفته شود، اثر آن کار مطلوب نخواهد بود. این نیز افت دیگر این جنس اقدامات است.
اما مثالهای زیادی تأیید میکند که نگاه دولت فعلی به دولت قبلی، سیاسی و ابزاری است. برای مثال، از روزی که این دولت روی کار آمد و در طول حیات معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور قبلی، ریشهی بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور، وجود معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی بهجای سازمان مدیریت و برنامهریزی عنوان میشد. اساساً یکی از شعارهای آقای رئیسجمهور و مطالبات اطرافیانش، احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی بود؛ چراکه اصلیترین عامل مشکلات مدیریتی و اقتصادی کشور را حذف آن میدانستند.
اکنون که دولت از 12 مرداد 92 روی کار آمده است و حدود 9 ماه از عمر دولت یازدهم میگذرد، چرا برای احیای سازمان مدیریت کاری نکرده است؟ و چرا وقتی مجلس طرح احیای سازمان مدیریت را در دستور کار قرار داد، دولت بهعنوان مخالف با آن ظاهر شد؟ یک ناظر بیرونی چگونه باید قضاوت کند؟ آیا این مصداق غیرمنصفانه بودن تاختوتاز علیه دولت گذشته نیست؟
استفاده ابزاری و تبلیغاتی از دولت گذشته تاریخ مصرف دارد و اگر از زمانش بگذرد، تبدیل به ضد خودش میشود و نتیجهی عکس خواهد داشت؛ چنانکه الآن در جامعه این امر قابل مشاهده است.
یکی دیگر از انتقادهای جدی به دولت قبلی، بحث یارانهها بود و اینکه پرداخت پول نقد به مردم عوامفریبانه است و این بحث را مرتب در شعارهای انتخاباتی مطرح میکردند. حال که دولت جدید روی کار آمده، نه تنها پرداخت پول نقد را ادامه داده است، بلکه به ابتداییترین شیوهی توزیع یارانه، یعنی سبد کالا، هم روی آورده است. سبد کالایی که مشکلات فراوانی به همراه داشت و نقدهای بسیاری به آن وارد است. آیا میتوان نقدهای مطرحشده نسبت به دولت قبلی را در این مورد سازنده دانست؟
آیا میتوان این بحث را انتقاد سازنده دانست که سفرهای استانی دولت قبلی را عوامفریبانه و پوپولیستی مینامیدند، ولی اکنون خود دولت جدید در تدارک گسترده برای اجرای این طرح است؟
اخیراً به رسانهها گفته شده است آمار نهادهای رسمی، مثل بانک مرکزی، مرکز آمار و... را زیر سؤال نبرند و حرف درستی هم هست، ولی یادمان نرفته است که در دولت گذشته، هر آماری مطرح میشد، سردمداران جریان حامی دولت فعلی، آن را دروغ میپنداشتند. در همان سال 88 یکی از سران فتنه بهعنوان کاندیدای انتخابات، آمار بانک مرکزی را دروغ مینامید.
چگونه میتوان این منطق را پذیرفت که آمارها آن زمان دروغ بود و اکنون درست است؟ البته ما معتقدیم این آمارها هم آن زمان و هم امروز، درست هستند. اگر آمار نهادهای رسمی را زیر سؤال ببریم، سنگ روی سنگ بند نمیشود و به هیچ عنوان نمیتوان تصمیم راهبردی اتخاذ کرد. آیا اسم این نوع برخورد را میتوان نقد گذاشت؟
به هر حال، استفادهی ابزاری و تبلیغاتی از دولت گذشته تاریخ مصرف دارد و اگر از زمانش بگذرد، تبدیل به ضد خودش میشود و نتیجهی عکس خواهد داشت؛ چنانکه الآن در جامعه این امر قابل مشاهده است.
شایسته است با روشهای بهتر، منصفانهتر و جوانمردانهتر به سمت نقد دولت گذشته گام برداشت. دولت فعلی نیز پاسخ منتقدان را باید با کار و تلاش بدهد. نباید در جامعه به دنبال روشهای خاص دوقطبیسازی، آن هم دوقطبیسازی کاذب، باشند. مردم بهترین ناظر هستند و خودشان قضاوت میکنند. مردم برخی اوقات بهتر از رسانهها و سیاستمداران حرکت میکنند و تصمیم میگیرند. اگر خادمان کشور کار کنند، خود مردم قضاوت خواهند کرد و تصمیم خواهد گرفت.(*)
* مهندس مهرداد بذرپاش؛ نمایندهی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
۳۰/۰۲/۱۳۹۳ - ۰۶:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
یک فعال اقتصادی: صنعت قند و شکر در دولت گذشته تا مرز سقوط پیش رفت
یک فعال اقتصادی صنعت قند و شکر در دولت گذشته تا مرز سقوط پیش رفت مشهد - ایرنا - دبیر انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران گفت صنعت قند و شکر کشور در دولت نهم و دهم تا مرز سقوط پیش رفت بهمن دانایی روز چهارشنبه در سی و پنجمین همایش سالانه کارخانه های قند و شکر ایران در مشهدبرای فعالیتهای هسته ای ایران در 8سال گذشته چقدر بودجه مصرف شده؟
برای فعالیتهای هسته ای ایران در 8سال گذشته چقدر بودجه مصرف شده سیاست > انرژیهستهای - روزنامه رسالت نوشت آنچه که در اسناد و صورتهای مالی مخصوصا سند بودجه کل کشور مندرج است نشان میدهد که از 10 سال پیش روند سرمایهگذاری در صنعت هستهای به شرحرئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با فارس خبر داد سالم سازی شیرهای مصرفی و افزایش تولید روغن های مفید در دستور
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با فارس خبر دادسالم سازی شیرهای مصرفی و افزایش تولید روغن های مفید در دستور کار دولترئیس سازمان غذا و دارو از تغییرات لازم در مسیر تولید غذا خبر داد و گفت سالمسازی شیر تصویب و توسعه روغنهای مفید مانند زیتون و به نصف رساندن میزان اسید چرب ترانسنهاوندیان: تنها 20 درصد از طرح های دولت گذشته در ایلام اجرا شد
نهاوندیان تنها 20 درصد از طرح های دولت گذشته در ایلام اجرا شد ایلام- ایرنا- رییس دفتر رییس جمهوری گفت تنها 20 درصد از طرح ها و مصوبات وعده داده شده دولت گذشته در استان ایلام اجرایی شده و 80 درصد آن ها اجرا نشده است به گزارش ایرنا محمد نهاوندیان در گفتگوی ویژه خبری در خصوص ساستاندار ایلام: نباید برای انجام کارها مانند دولت گذشته فقط وعده داده شود
استاندار ایلام نباید برای انجام کارها مانند دولت گذشته فقط وعده داده شود ایلام- ایرنا- استاندار ایلام تاکید کرد این استان نیازهای پایه ای و کارهای ناتمام بسیاری دارد که باید انجام شود و برای اجرای خدمات و فعالیت ها نباید مانند دولت گذشته تنها به مردم وعده داده شود و سرانجام نیبا اخذ مجوز از دولت انشعابات پر مصرف آب قطع می شود
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اخذ مجوز از دولت انشعابات پر مصرف آب قطع می شود تهران - ایرنا - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان این که با برنامه ریزی صورت گرفته انشعابات پر مصرف استخراج و در دو مرحله با آنان مکاتبه خواهد شد گفت به دنبال گرفتن مجوز ازشکوری راد: یک فرد برای وارد کردن یک میلیون و 800 هزار تن گندم، از دولت گذشته ارز دولتی گرفته اما حتی یک کیلو گ
شکوری راد یک فرد برای وارد کردن یک میلیون و 800 هزار تن گندم از دولت گذشته ارز دولتی گرفته اما حتی یک کیلو گندم هم وارد نکرده به نظر من دولت باید در برابر افراطیون پرهیاهو محکم باشد اتفاقا شخص رییسجمهور در مقابل آنان منفعل نشده و خوب عمل کرده است به گزارش نامه نیوز علی شکوربرخورد جدی دولت با مشترکين پر مصرف آب
برخورد جدی دولت با مشترکين پر مصرف آب معاون وزير نيروعرضه آب به قيمت غير واقعي را اصلي ترين عامل در رعايت نکردن الگوي مصرف دانست و گفت براي مقابله با بحران کم آبي سناريوهاي مختلف را پيش بيني کرده ايم رحيم ميداني در گفتگو با آريا با بيان اين که ميزان بارش ها تا اوايل خردادماه درسرانه پایین مصرف آلومینیوم در ایران/ دولت امنیت سرمایه گذاران خارجی را تامین کند
جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۴ دبیر سندیکای صنایع آلومینیوم با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آلومینیوم در ایران گفت طبق آمارهای منتشر شده سرانه مصرف آلومینیوم ایران یک چهارم اروپا هم نیست و این در حالی است که ایران از نظر پتانسیلی بزرگترین بازار آلومینیوم منطقه محسوب میشود کیاجنگلهای ایران در گذشته، و چند نمونهی تاریخی از جنگلزدایی در کشور
جنگلهای ایران در گذشته و چند نمونهی تاریخی از جنگلزدایی در کشور وبلاگ > محمدی عباس - در این یادداشت نگاهی گذرا داریم به وضع جنگلهای ایران در زمانهای گذشته و موضوع جنگلزدایی که هیچگاه متوقف نشده است کرهی زمین به صورت طبیعی تمایل شگفتانگیزی به پخاطرات دبیرکل انصار حزب الله از برهم زدن جلسات در دولتهای گذشته: لباس شخصی می تواند هر کسی باشد
خاطرات دبیرکل انصار حزب الله از برهم زدن جلسات در دولتهای گذشته لباس شخصی می تواند هر کسی باشد سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت عبدالمجید محتشم یا همان «عبداللهی» معروف در کردستان که اکنون دبیرکلی انصار حزبالله را بر عهده دارد و به گفته خودشمعاون فنی مهندسی پلیس راهور خبر داد: افزایش 190 درصدی شمارهگذاری در سال 93/ مصوبه دولت بازگشت به گذشته است
معاون فنی مهندسی پلیس راهور خبر داد افزایش 190 درصدی شمارهگذاری در سال 93 مصوبه دولت بازگشت به گذشته استمعاون فنی مهندسی پلیس راهور با اعلام افزایش 190 درصدی شمارهگذاری خودرو در سال جاری گفت مصوبه دولت درباره استاندارد خودروها بازگشت به گذشته است به گزارش خبرنگار انتظامی فاانتقاد علی مطهری از منتقدان فرهنگ/ در دولت گذشته در مقابل هنجارشکنیها سکوت کرده بودند
انتقاد علی مطهری از منتقدان فرهنگ در دولت گذشته در مقابل هنجارشکنیها سکوت کرده بودند علی مطهری با اشاره به منتقدان فرهنگ در دوره فعالیت دولت یازدهم گفت که این منتقدان در دولت گذشته در مقابل هنجارشکنیها سکوت کرده بودند و امروز برخوردی یک بام و دوهوا دارند به گزارش نامه نیوز اپس از تجمع 2 میلیونی سال گذشته اتفاق افتاد شروع حرکت تازه «طاهر القادری» علیه دولت پاکستان
پس از تجمع 2 میلیونی سال گذشته اتفاق افتادشروع حرکت تازه طاهر القادری علیه دولت پاکستان طاهرالقادری رهبر حزب تحریک عوامی پاکستان با صدور بیانیهای مردم پاکستان را دعوت به برپایی تظاهرات علیه دولت فعلی پاکستان کرده و خواستار تغییر ساختار حکومت شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاکارگر نمونه سال 93، با حمایت دولت از کارگران چرخ تولید بهتر از گذشته میچرخد
شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۶ کارگر خوزستانی نمونه کشوری سال 93 گفت با حمایت دولت از کارگران چرخ تولید بهتر از گذشته خواهد چرخید و بسیاری از مشکلات اقتصادی رفع خواهد شد لذا از دولت میخواهیم به کارگران خوزستانی توجه ویژه داشته باشد و از آنها حمایت کند اسحاق شکرانه در گفتوگوبا تصویب دولت و ابلاغ معاون اول مشخص شد سهمیه سوخت گروههای حمل ونقل به روال گذشته/بنزین سهمیه لیتری ۷۰۰ و آزا
با تصویب دولت و ابلاغ معاون اول مشخص شدسهمیه سوخت گروههای حمل ونقل به روال گذشته بنزین سهمیه لیتری ۷۰۰ و آزاد ۱۰۰۰تومانبا تصویب دولت و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور میزان سهمیه سوخت تخصیصی به گروههای مختلف به روال گذشته خواهد بود بنزین سهمیه لیتری ۷۰۰ و آزاد ۱۰۰۰ تومان است به گزسرپرست اسبق وزارت امور اقتصادی و دارایی: شیوه اجرای هدفمندی یارانه مانند دولت قبل است/مصرف ۷۰ درصد یارانه توسط
سرپرست اسبق وزارت امور اقتصادی و دارایی شیوه اجرای هدفمندی یارانه مانند دولت قبل است مصرف ۷۰ درصد یارانه توسط سه دهک مبنای علمی نداردسرپرست اسبق وزارت اقتصاد با بیان اینکه دولت کنونی نیز مانند دولت قبل هدفمندی را اجرا می کند گفت این ادعا که ۷۰ درصد یارانهها توسط سه دهک مصرف می-
گوناگون
پربازدیدترینها