محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830596236
بهره گیری دولت از «دیپلماسی گردشگری» برای رونق صنعت توریسم در ایران /مروری بر تجربیات موفق اقتصاد توریسم در ترکیه، مالزی، چین، لبنان و عربستان
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
بهره گیری دولت از «دیپلماسی گردشگری» برای رونق صنعت توریسم در ایران /مروری بر تجربیات موفق اقتصاد توریسم در ترکیه، مالزی، چین، لبنان و عربستان
با وجود اینکه ایران رتبه دهم جاذبههای باستانی و تاریخی را در جهان دارا است اما از نظر تعداد گردشگران هنوز جای خود را در انتهای جداول حفظ کرده است.
آیدین پورخامنه- ایران یکی از زیباترین کشورهای جهان است که به تاریخ چند هزارساله و زیباییهای خیره کننده مشهور است. براساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، ایران رتبه دهم جاذبههای باستانی و تاریخی را در جهان دارا است و یکی از امنترین کشورهای منطقه و جهان از لحاظ امنیت برای گردشگران خارجی محسوب میشود. با این حال از نظر تعداد گردشگران هنوز در انتهای جدول قرار دارد. چه آنکه به نظر می رسد صنعت گردشگری هنوز جایگاه خود را در ایران پیدا نکرده است.
این در حالیست که صنعت گردشگری گستردهترین صنعت خدماتی و مهمترین صنعت اشتغال زا در دنیا محسوب میشود. میزان سرمایه گذاری برای ایجاد یک فرصت شغلی در صنعت گردشگری بسیار پائین تر از دیگر صنایع است. به عبارت دیگر اشتغالزایی در این صنعت به سرمایهگذاری کمتری نیاز دارد و تردیدی نیست که همه کشورها در رقابتی تنگاتنگ در پی بهرهگیری از مزایای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه دریافت سهم بیشتری از درآمد جهانی حاصل از گردشگری و همچنین بالابردن سطح اشتغال در کشور متبوع خود هستند. صنعت گردشگری پس از صنایع نفت و اتومبیلسازی به سومین صنعت درآمدزا تبدیل شدهاست. ضمن آنکه از لحاظ اقتصادی سبب ایجاد اشتغال، کاهش بیکاری و افزایش درآمد میشود. با این وجود ایران هنوز نتوانسته است از جاذبه های گردشگری و تاریخی خود در قالب یک صنعت درآمدزا بهره گیرد.
وضعیت گردشگری اما در دولت قبل با مشکلات و حواشی پر رنگ تر از متن روبرو بود. حاشیههایی که به عقیده کارشناسان و متخصصان این حوزه، ماموریت اصلی سازمان میراث فرهنگی را تحت الشعاع قرار داده بود. با روی کار آمدن دولت یازدهم که از قضا تاکید زیادی بر بهره گیری از ظرفیت های میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان برای درآمدزایی دارد امیدها به سازمان میراث فرهنگی و فعالان این عرصه بازگشته است.
در همین راستا و به بهانه 28 اردیبهشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی مروری گذرا بر وضعیت گردشگری در ایران و عملکرد سازمان میراث فرهنگی در دولت قبل و فعلی کردهایم؛
میراث فرهنگی؛ حیاط خلوت یاران احمدی نژاد
فعالیت سازمان میراث فرهنگی در دولت احمدی نژاد به دلیل آمیختگی با مسایل سیاسی تا حد زیادی به حاشیه رفته و از ماموریت اصلی خود دور شد. و روسای این سازمان یکی پس از دیگری عزل و فردی دیگر بر صندلی ریاست می نشست. حضور اسفندیار رحیم مشایی در این زمان آغازی بر حاشیه آفرینی ها بود که در دوران حمید بقایی به اوج رسید. گرچه فضای التهاب با حضور سیدحسن موسوی در راس این سازمان تا حدودی فروکش کرد اما بسیاری میراث فرهنگی را حیاط خلوت دولت احمدی نژاد و یاران نزدیک به او می دانستند.
روی کار آمدن دولت یازدهم که رییس دولت آن بارها بر اهمیت گردشگری و رونق آن سخن گفته بود، امید برای سروسامان یافتن سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را به جمع فعالان این حوزه بازگرداند.
روحانی و دیپلماسی گردشگری!
روحانی از زمان سخنرانیهای تبلیغاتی خود بر اهمیت رونق گردشگری در ایران تاکید داشت. او در یکی از سخنرانیهای تبلیغاتیاش به مقایسه وضعیت گردشگری ایران و ترکیه پرداخت و گفت «رقم گردشگران در کشورهای همسایه مثل ترکیه در سال 2012 بالای 30 میلیون نفر بوده است. ما ظرفیتهای زیادی داریم و چهارمین کشور از نظر جاذبههای گردشگری هستیم. در صنعت توریسم باید زیربناها مثل هتل، فرودگاه و حمل و نقل را درست کنیم و همه اینها به راحتی امکانپذیر است. حتی اگر سرمایهگذار داخلی نداشته باشیم ( که داریم ) سرمایهگذار خارجی آمادهاست برای ما هتل بسازد و بعد از پول آن هتل برداشت میشود و به کشور واگذار میشود. فرودگاههای ما قابل توسعه است. مهمترین مشکلی که داریم و باید حل کنیم، بحث بانکی و مسائل مالی است که به خاطر تحریم مشکل داریم و دولت باید برنامهریزی کند تا پول گردشگران به نحو مناسب وارد کشور شود.»
اما اظهارات روحانی درباره اهمیت و جایگاه گردشگری محدود به سخنرانیهای تبلیغاتی اش نبود. او پس از تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری و در نخستین نشست رسانه ای خود به موضوع گردشگری پرداخت و با بیان این که رونق تولید یکی از راه حلهای بهبود وضعیت اقتصاد است، عنوان کرد«مقصودم از تولید تنها صنعت و کشاورزی نیست بلکه توریسم هم از همین مسائل اشتغالزاست.»
رئیسجمهور ایران همچنین در دیدارهایش با رهبران کشورهای همسایه ایران همچون روسیه، ترکیه، عراق، پاکستان و افغانستان، قزاقستان و برخی از کشورهای منطقه مانند لبنان، تاجیکستان موضوع توریسم را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد «صنعت گردشگری علاوه بر سودآوری اقتصادی و اشتغالزایی، حفظ هویت و پایداری فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی را نیز به دنبال دارد.»
مسعود سلطانیفر رییس سازمان میراث فرهنگی دولت یازدهم نیز در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به شمار ناچیز گردشگران ورودی به ایران گفت:«در هشت سال دورهی احمدینژاد، عملاً هیچ کاری برای جذب گردشگران خارجی انجام نشدهاست. احمدینژاد در زمان ریاست جمهوری خود هر سال تعداد گردشگران را بیشتر از سال پیش اعلام میکرد، اما این آمار از سوی کارشناسان و دستاندرکاران با تردید روبرو بود. »
رشد 240درصدی ورود گردشگران اروپایی به ایران
رییس سازمان میراثفرهنگی اخیرا نیز در نشست هماندیشی فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری که با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات، جمعی از فعالان صنعت گردشگری و نمایندگان تشکلهای حوزه گردشگری، از رشد 240درصدی ورود گردشگران اروپایی در 45 روز اول سالجاری نسبت به زمان مشابه سال گذشته خبر داد. مسعود سلطانیفر افزود: از تاریخ 20فروردین تا 20اردیبهشت سالجاری، گردشگران اروپایی که با تور وارد کشور شدهاند 240درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته و تا ششماه آینده ظرفیت اقامتی بیشتر هتلهای چهار و پنج ستاره شهرهای اصفهان، شیراز، یزد و کاشان تکمیل است.
وزیر اطلاعات دیگر مقام بلندپایه دولتی حاضر در این نشست نیز پس از سلطانیفر در سخنانی تصریح کرد: «هر گردشگر خارجی که به کشور ما آمده پس از دیدن واقعیتهای ایران، همانند یک سفیر به جنگ رسانهای که دشمنان ما راه انداختهاند رفته و مبلغ فرهنگ ما شده است.»
در ادامه نگاهی به وضعیت گردشگری در چند کشور آسیایی و همسایه ایران شده است؛
اکوتوریسم؛ گردشگری پایدار در هند
هند در ردهبندی مقاصد برتر گردشگری جهان در رتبه 41 با میزبانی از 7 میلیون گردشگر در سال 2013 قرار داشته و از نظر کسب درآمد از این صنعت نیز در رتبه 16 جهانی قرار دارد، با این وجود به طور میانگین هر گردشگر در هند 2600 دلار هزینه میکند. این در حالیست که آمریکا که در میان کشورهای جهان بیشترین میزان درآمد از محل صنعت گردشگری را دارد از سفر هر گردشگر 1900 دلار، چین 900 دلار و فرانسه 646 دلار عایدش میشود.
هند از سال 2005 به بعد، شاهد رشد در اکوتوریسم، توریسم حیات وحش، و توریسم ماجراجویانه در کنار رشد اسکان در طبیعت، مثل ایجاد مکانهای مناسب برای برپایی کمپها، هتلهای سازگار با اکوسیستم (اکو- هتل) و نیز توسعه خلاقیتهایی مانند خانههای درختی در «ویتیری» و خانههای قایقی در «کرالا» بوده است.
در این شرایط دولت هند قصد دارد درآمدهایش از محل صنعت گردشگری را تا سال 2015 به 26 میلیارد دلار در سال برساند. دولت هند همچنین قصد دارد با افزایش چشمگیر تعداد هتلهای این کشور با جذب سرمایهگذاری خارجی، در سال 2020 به مقصد 50 میلیون گردشگر تبدیل شود.
اعتراض های مردمی؛ صنعت بدون دودکش ترکیه را تکان داد
درآمد حاصل از صنعت توریسم (جهانگردی) در ترکیه، با توجه به پیشبینیهای متخصصین در این زمینه، کماکان در حال افزایش است. صنعت توریسم، در ۶ ماهه نخستین سال ۲۰۱۳ میلادی در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال قبل از آن (۲۰۱۲) ۲۸٪ رشد داشته است، به گفته وزارت اقتصاد در ترکیهف بر اساس آمارهای موجود هر توریست، طی اقامت در ترکیه، بطور میانگین ۸۱۷ دلار هزینه میکند.
دادهها نشان میدهد که اقتصاد ترکیه به طور کلی و گردشگری این کشوردرجریان اعتراضهای اخیر دچارزیان های گستردهای شده است . سقوط سهام بورس، کاهش شمار گردشگران، کاهش ارزش پول ملی و سرانجام فرار سرمایه های خارجی بخشی از فشارهای اقتصادی و شوک بزرگ مالی بر مردم و دولت اردوغان در پی بروز ناآرامی های اخیر در ترکیه گزارش شده است.
دولت ترکیه با مدیریت و اجرای سرمایهگذاریهای گستردهای در کلیه بخشهای اقتصادی، و بر اساس آمارهای موجود، خود را در سالهای ۲۰۱۸ ـ ۲۰۱۴ آمادهٔ میزبانی از ۴۸٫۵ میلیون توریست بطور سالانه مینماید. بدین جهت، از صنعت توریست بهعنوان صنعتی "بدون دودکش" نیز نامبرده میشود.
هنر مالزی در کسب درآمد از صنعت توریسم در بحبوحه رکود اقتصاد جهانی
مالزی در بحبوحه رکود اقتصاد جهانی و پیامدهای بحران ساز آن در صنعت توریسم توانسته خود را به جمع ده کشور برتر جهان از نظر سفر گردشگران وارد کند. جهشی که بیتردید بر اقتصاد در حال رشد این کشور که تا حد زیادی به درآمد بخش گردشگری وابسته است، تاثیر بسزایی خواهد داشت. چشم انداز آینده توریسم مالزی نیز نشانگر توسعه ی پایدار این صنعت است و برنامهریزی درازمدت دولت نشان میدهد که این روند در آینده نیز ادامه خواهدداشت.
ماهاتیر محمد نخست وزیر اسبق مالزی در یکی از سفرهایش به ایران گفت: " اگر مدیریت جاذبههاى توریستى استان اصفهان در اختیار مالزى قرارگیرد، سالانه برابر با ارز آورى نفت براى ایران سودآور خواهد بود"
سقوط هواپیمای مالزی تاثیری منفی روی توریسم این کشور گذاشته است. با توجه به اینکه بیشترین مسافران هواپیمای ام اچ 370 چینی تبار بودهاند ، به منظور اعمال فشار بردولت مالزی برای کسب اطلاعات درباره قربانیان وهواپیمای گمشده، آژانسهای گردشگری چین، خطوط هوایی مالزی را تحریم کرده واز کاهش 50 درصدی سفر چینیها به مالزی خبر دادهاند.
دسترسی به هدف 100 میلیون گردشگر برای چین
با توجه به عملکرد موفق این کشور در طول سالهای اخیر، این کشور رتبه سومین مقصد گردشگری جهان را که در اختیار «اسپانیا» بود، به خوداختصاص دادهاست. این در حالی است که پیشبینی میشود با توجه به عملکرد موفق این کشور در طول دو هفته برگزاری مسابقات آسیایی در شهر «گوآنگژو» با جذب نزدیک به نیم میلیون گردشگر و جذب بیش از یک میلیون گردشگر در زمان برگزاری المپیک پکن در سال ٢٠٠٨، دولت چین به هدف خود در جذب ١٠٠ میلیون گردشگر در سال ٢٠٢٠ و تبدیل شدن به مقصد نخست گردشگری جهان دست یابد. دولت چین همچنین برنامههای زیادی نیز برای جذب گردشگر به واسطه حضور پررنگ در نمایشگاههای بینالمللی صنعت گردشگری دارد.
پاریس خاورمیانه؛ تحت تاثیر شورشهای خیابانی
بیروت شهری بندری است که بر روی دماغهای کوچک و درکنار دریای مدیترانه قرارگرفته و بزرگترین شهر و پایتخت کشور لبنان است. بیروت را پاریس خاورمیانه لقب داده اند؛ لقبی که با سفر به آن متوجه میشوید که چندان هم اغراق آمیز نیست؛ مجسمهها، سنگ فرشهای خیابان ، سبک متفاوت زندگی در کـنار یکدیگر و تاریخی که هزاران قصه از آن بیرون آمده، میتواند کمی شباهت را توجیه کـند. به تمام اینها همجواری آبهای مدیترانه را هم اضافه کنید.به هر حال این شهر، پایتخـت لبنان است؛ کشوری که همیشه عروس، بهار و یا بهشت شرق لقب گرفته است.
شورشهای خیابانی سوریه باعث رکود چشمگیری در صنعت گردشگری لبنان بوده که به طور معمول 22 درصد از کل تولید ناخالص داخلی این کشور را تامین میکرد. میزان تنزل دستکم ده درصد برآورد شده است. در سال 2010 نزدیک به 2 میلیون توریست از لبنان دیدن کردهاند، رقمی که حتی با آمار پیش از آغاز جنگ داخلی(1990-1975) در این کشور قابل قیاس نیست.با آغاز ناآرامیها در تونس و مصر و انقلابهای جهان عرب هتلهای بیروت از ابتدای سال 2011 تقریبا خالی از توریست هستند.فعالیتهای هتل داران تا 40 درصد کاهش یافتهاست و بسیاری از سفرهای توریستی کنسل شده است.
گردشگری؛ دومین منبع درآمد عراق
گردشگری، پس از نفت بزرگترین منبع تامین درآمد عراق به شمار می رود، اما تمرکز این صنعت در عراق بر روی گردشگری مذهبی و به خصوص پذیرش گردشگران مذهبی از ایران، صنعت گردشگری عراق را به اراده سیاسی دولت ایران و وضعیت اقتصادی در این کشور وابسته کرده است.
پس از سرنگونی صدام، رفته رفته تعداد زائران ایرانی عازم شهرهای مقدس عراق افزایش یافت و در روزهای عادی به 6 هزار و در مناسبتهای مذهبی به 10 هزار گردشگر در روز رسید.
هرچند این رقم بالا از زائران ایرانی که به عراق سفر میکنند، کمک زیادی به رشد اقتصاد عراق میکند، اما وابستگی صرف به یک جاذبه توریستی، ریسک سرمایهگذاری در این حوزه را افزایش میدهد. اخیراً کاهش ارزش پول ایران به دلیل تحریمهای غرب، موجب کاهش تعداد گردشگران ایرانی در عراق شدهاست.
برنامههای عربستان سعودی برای پررنگ کردن گردشگری
دولت عربستان در سال ۲۰۱۰ نیز اجرای برنامهای ۱۰ ساله را آغاز کرد که با اجرای آن تعداد گردشگران این کشور چند برابر شده و تعداد شاغلان در صنعت گردشگری عربستان را از رقم فعلی ۴۵۷ هزار نفر به دو میلیون نفر رساند. در سال ۲۰۱۱ درآمد عربستان از محل صنعت گردشگری به ۵۹ میلیارد ریال رسید که حاصل آن اختصاص یک درصد از تولید ناخالص این کشور به صنعت گردشگری بودهاست.
درحال حاضر حدود ۵۱ درصد گردشگران عربستان گردشگران داخلی، ۲۳ درصد گردشگران مذهبی و مابقی گردشگرانی هستند که برای بازدید از جاذبههای گردشگری و تاریخی عربستان به این کشور سفر میکنند.
صنعت گردشگری به ویژه گردشگری مذهبی در کنار صادرات نفت و گاز از منابع اصلی درآمد دولت عربستان محسوب شده و در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد نیروی کار این کشور در صنعت گردشگری و صنایع مرتبط به کار اشتغال دارند.
آشوبها؛ چهره مثبت گردشگری تایلند را تار نکرد
تایلند روزهای پرتنشی را میگذراند؛ اما ظاهرا گردشگریاش هنوز آسیبی از این تنشها ندیده است. تصویر مثبت گردشگری تایلند در جهان به همراه تلاشهای رسانهای برای ماندگاری این تصویر، برگ برنده تایلند است.
تایلند در سال حدوداً 26 میلیون توریست را پذیرا است. تعداد گردشگران ایرانی چندین سال پیش که تعداد پروازها 2 یا 3 برابر فعلی بود در بهترین حالت حدود 280 تا 300 هزار نفر میشد. که این تعداد از دو سال پیش و در ارتباط با مسائل داخلی ایران و کاهش ارزش ریال، 60 درصد افت داشته است که البته در یکی دو ماه اخیر با افزایش تدریجی رو به رو بوده است.
1393/2/29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
توسعه صنعت توریسم راه برون رفت روستاها از فقر/ گردشگری بین المللی در ایران ضعیف است
استانها جنوب هرمزگان توسعه صنعت توریسم راه برون رفت روستاها از فقر گردشگری بین المللی در ایران ضعیف است کیش - خبرگزاری مهر مشاورارشد انجمن علمی گردشگری ایران گفت توسعه گردشگری و معرفی صحیح و جامع مقصد می تواند منجر به رفع فقر زدایی به ویژه در مناطق روستای و عشایری کشور شودرئیس سازمان صنعت کرمانشاه: دولت باید با اعطای وامهای کمبهره معدنداران را یاری کند
رئیس سازمان صنعت کرمانشاه دولت باید با اعطای وامهای کمبهره معدنداران را یاری کندرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت دولت باید با اعطای وامهایی با سود کم معدنداران را در زمینه استخراج اکتشاف و فرآوری قیر طبیعی باارزش یاری کند به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشتصاویر همه صفحات روزنامه توریسم امروز ۱۳۹۳/۲/۱۶ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در ادامه می توانید تصاویر همه صفحات روزنامه توریسم منتشرشده در تاریخ سه شنبه ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۶ را مشاهده فرمائیدشورای گردشگری جهانی پیشبینی کرد: رشد ۱۰ درصدی صنعت گردشگری ایران در سال ۲۰۱۴ و کسب رتبه ۲۷ جهان
شورای گردشگری جهانی پیشبینی کرد رشد ۱۰ درصدی صنعت گردشگری ایران در سال ۲۰۱۴ و کسب رتبه ۲۷ جهان جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - تسنیم نوشت شورای جهانی مسافرت و گردشگری با اشاره به ارزش ۱۵ ۱ هزار میلیارد تومانی صنعت گردشگری ایران در سال ۲۰۱۴ پیشبینی کرد این صتوجه به تمدن و فرهنگ ایرانی در معماری عامل مهم توسعه صنعت توریسم
استانها شرق خراسان رضوی حجت الاسلام بیگی توجه به تمدن و فرهنگ ایرانی در معماری عامل مهم توسعه صنعت توریسم مشهد – خبرگزاری مهر نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت سوابق دیرینه در معماری آثار مختلف معماری ایرانی و اسلامی را زبانزد عام و خاص کرده و استفاده از این ظرفیت علاوهتصمیم گیری های دولتی در حوزه تولید باید با نظروزارت صنعت و معدن صورت گیرد
استانها شمال آذربایجان شرقی تصمیم گیری های دولتی در حوزه تولید باید با نظروزارت صنعت و معدن صورت گیرد تبریز- خبرگزاری مهر شهردار تبریز گفت تصمیم گیری های دولتی در حوزه تولید و صنعت باید با نظر خواهی وزارت صنعت و معدن صورت گیرد به گزارش خبرنگار مهر صادق نجفی بعد از ظتعامل سازنده دولت با دیگر کشورها، گردشگری کشور را رونق داده است
تعامل سازنده دولت با دیگر کشورها گردشگری کشور را رونق داده است شهرکرد- ایرنا- رئیس اتحادیه هتلداران چهارمحال وبختیاری گفت تعامل سازنده دولت تدبیر و امید با دیگر کشورها به گردشگری داخلی و بین المللی رونق داده است فریدون رییسی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با تجلیل از اقدامسلطانیفر: صنعت گردشگری در 8 سال گذشته تراز منفی داشت و وقتکشی کرد/ورود گردشگران به ایران روند رو به رشد داشت
سلطانیفر صنعت گردشگری در 8 سال گذشته تراز منفی داشت و وقتکشی کرد ورود گردشگران به ایران روند رو به رشد داشته رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت صنعت گردشگری در هشت سال گذشته تراز منفی داشت و هیچ اقدامی برای تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله در زمینه گردشگری انجمعاون سفیر کنیا: برای رونق گردشگری ورزشی در ایران، همکاری می کنیم
معاون سفیر کنیا برای رونق گردشگری ورزشی در ایران همکاری می کنیم اصفهان - ایرنا - دبیر اول سفارت کنیا در تهران گفت برای رونق گردشگری ورزشی در ایران به مسوولان ایرانی دست یاری می دهیم و با آنها همکاری می کنیم به گزارش ایرنا موسی لوی اموروگات روز پنجشنبه در اولین سمپوزیوم بین اپای دومین «فراری» به ایران نرسید دولت مجوز ویژه واردات خودرو توسط حمید سوریان را لغو کرد+سند
پای دومین فراری به ایران نرسیددولت مجوز ویژه واردات خودرو توسط حمید سوریان را لغو کرد سندبا ابلاغیه 14 اردیبهشت اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور عملا شرایط واردات و پلاکگذاری خودروهای بعدی متعلق به سوریان تعلیق شده است سایت صبحانه خبر داد بر اساس مصوبه 16 اسفندماه سال 88 هگزارش المانیتور از حواشی همایش «دلواپسیم» / دلواپسیهای مردم ایران متفاوت از دلواپسی منتقدان هستها
گزارش المانیتور از حواشی همایش دلواپسیم دلواپسیهای مردم ایران متفاوت از دلواپسی منتقدان هستهای دولت روحانی است وب سایت خبری تحلیلی المانیتور در گزارشی به برگزاری همایش دلواپسیم در ایران پرداخته و جوانب مختلف آن را مورد بررسی قرار داده است به گزارش نامه نیوز المانیتور در ابنماینده مردم سبزوار در مجلس خبر داد عزم دولت و مجلس برای توسعه و رونق صنعت در کشور است
نماینده مردم سبزوار در مجلس خبر دادعزم دولت و مجلس برای توسعه و رونق صنعت در کشور استنماینده مردم سبزوار در مجلس گفت عزم دولت و مجلس برای توسعه و رونق صنعت در کشور است محمدرضا محسنیثانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار با اشاره به تبصره 21 قانون بودجه اظهار داشت درتشریح اقدامات وزارت اطلاعات برای توسعه صنعت گردشگری/ لغو رواید ایران با 12 کشور
سیاسی دولت علوی مطرح کرد تشریح اقدامات وزارت اطلاعات برای توسعه صنعت گردشگری لغو رواید ایران با 12 کشور حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات گفت گردشگری این ظرفیت را دارد که یکی از پایه های جدی اقتصاد مقاومتی باشد و به راهکاری برای صدور انقلاب اسلامی تبدیل شودتغییرات برای بهره گیری ازتجربیات و اعمال سیاست های دولت اعمال می شود
تغییرات برای بهره گیری ازتجربیات و اعمال سیاست های دولت اعمال می شود سنندج - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان تغییرات در چرخه مشاغل سازمانی را نه حاصل یک انگیزه سیاسی و یا کم توانی مدیر سابق بلکه یک امر طبیعی دانست و گفت دولت های جدید برای بهره گیری از تجربیات جدید وتصاویر همه صفحات روزنامه توریسم امروز ۱۳۹۳/۰۲/۱۷ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در ادامه می توانید تصاویر همه صفحات روزنامه توریسم منتشرشده در تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۷ را مشاهده فرمائیدمهمترین اخبار رسانههای مجازی کشور دولتمرد سابقی که جانش را مدیون وزیراطلاعات است/ تشویق «همجنسبازی
مهمترین اخبار رسانههای مجازی کشوردولتمرد سابقی که جانش را مدیون وزیراطلاعات است تشویق همجنسبازی در رسانههای ضدایرانی اولین مسافر ایرانی تل آویوحمایت اولین زن طلایی پارالمپیک از حجاب ترویج همجنسبازی در شبکههای ضدایرانی و اسامی اصولگرایانی که در جلسه با رئیس جمهور شرکت دامدیران گردشگری عاجز از ساخت سرویس بهداشتی بین راهی / توسعه صنعت توریسم پیشکش!
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی گزارش مهر مدیران گردشگری عاجز از ساخت سرویس بهداشتی بین راهی توسعه صنعت توریسم پیشکش پیگیری ساخت هزار سرویس های بهداشتی بین راهی که یکی از مهمترین برنامه های سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی به شمار می آید ناکام ماند و بعد از 7 سال از ابلاغ م-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها