واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۳۳ق.ظ)
زنان و دختران تحصيل کرده و سالم موجب تشکيل خانواده هاي مرفه تر و جوامع قوي تر مي شوند مدير اجرائي صندوق جمعيت ملل متحد گفت زنان و دختران تحصيل کرده و سلامت، خانواده هاي مرفه تري را تشکيل داده و جوامع آنان قوي تر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، دکتر باباتونده اوسوتيمهين مدير اجرائي صندوق جمعيت ملل متحد در پيامي به مناسبت روز جهاني خانواده (15 مه 2014 برابر با 25 ارديبهشت 1393) گفت زنان و دختران تحصيل کرده و سلامت، خانواده هاي مرفه تري را تشکيل داده و جوامع آنان قوي تر خواهد بود.
متن کامل پيام وي به شرح زير است:
بيست سال پيش در کنفرانس بين المللي قاهره با موضوع جمعيت و توسعه ،جامعه جهاني اعلام نمود که خانواده ها در اشکال مختلف آن بايد تقويت شده و از حمايت و پشتيباني همه جانبه برخوردار باشند. همچنان که در تدارک نقشه راه توسعه براي سال هاي پس از 2015 هستيم ، برگزيدن موضوع "خانواده در دستيابي به اهداف توسعه اهميت دارد " براي بيستمين سالگرد سال بين المللي خانواده کاملا بجا بنظر مي رسد. و اين امرتاکيدي است بر اين واقعيت که با خط مشي ها و سياست هاي درست برنامه ريزي شده ، حساس به مسائل جنسيتي و مبتني بر حقوق بشر، خانواده ها مي توانند نقش هاي تعيين کننده اي در عرصه توسعه ايفا نمايند.
در بيست سال گذشته شاهد جابجائي چشم گيري در ترکيب خانوارها با افزايش تعداد افرادي که تنها زندگي مي کنند و زنان سرپرست خانوار در سرتاسر دنيا بوده ايم. بيستمين سالگرد سال بين المللي خانواده فرصت مغتنمي است که اين تحولات را معرفي نموده و بدنبال رويکرد ها و سياست هاي جديدي باشيم که براي کليه خانواده ها قابل پذيرش بوده و به مبارزه بر عليه فقر ، افزايش برابري جنسيتي ، اطمينان از برقراري تعادل ميان کار و خانواده کمک نموده، و همبستگي و پيوند ميان نسل ها را ترويج نمايند.
امروز که ما خانواده وتاثيرات فراوان آن بر جامعه را گرامي مي داريم، من از دولت ها مي خواهم که محيطي به وجود آورند تا در آن تمامي خانواده ها مورد حمايت قرارگيرند، براي مثال اقداماتي بعمل آورند تا والدين قادر به ايجاد هماهنگي ميان مسوليت هاي خانوادگي و کاري و همچنين مسکن و تحصيلات خود بوده و سياست هايي براي حمايت هاي اجتماعي اتخاذ نمايند که دربرگيرنده تنوع فزاينده مسايل اداره خانوار باشد . اين اقدامات شامل بيمه درماني، امنيت اجتماعي، پرداخت مقرري پدر و مادر در دوران مرخصي زايمان، ساعات کاري انعطاف پذير و مهد کودک هاي روزانه است.
مهم تر از همه ، مردم و بخصوص زنان و دختران بايد قادر باشند تا آزادانه و در امنيت و مسئولانه راه زندگي خود را در مسير جابجائي از تحصيل به اشتغال و تشکيل خانواده انتخاب نمايند. زماني که زنان و دختران تحصيل کرده و سلامت باشند، زماني که آنان خودشان مسير زندگي خود را انتخاب کنند، وقتي آنان و والدينشان دسترسي به اطلاعاتي داشته باشند تا زندگيشان را برنامه ريزي کنند، خانواده هاي مرفه تري را تشکيل داده ، جوامع آنان قوي تر بوده و همه ما به آينده با ثباتي نزديکتر خواهيم شد که در جستجوي آن هستيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]