واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۸:۵۶ب.ظ)
مديرکل تبليغات اسلامي استان قم: دبيرخانه مديريت جهادي در تبليغات اسلامي قم تشکيل شد مديرکل تبليغات اسلامي استان قم گفت: در راستاي اجراييکردن فرمايشات مقام معظم رهبري در نوروز 93 مبني بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي، دبيرخانه مديريت جهادي در حوزه فرهنگ ديني با عضويت معاونان فرهنگي ادارات کل تبليغات اسلامي سراسر کشور در قم تشکيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم، حجتالاسلام والمسلمين عباس اسکندري برگزاري همايش معاونان فرهنگي ادارات کل تبليغات اسلامي سراسر کشور در قم را يکي از برنامههاي اين دبيرخانه ذکر کرد و گفت: پيش از برگزاري اين همايش از معاونان فرهنگي ادارات کل تبليغات اسلامي استانهاي کشور خواسته شد طرحهاي پيشنهادي متناسب با نامگذاري امسال را به اداره کل تبليغات اسلامي استان قم ارسال کنند.
وي اظهار کرد: به دنبال اين فراخوان، تعداد قابل توجهي طرحهاي فرهنگي ارسال شد و با بررسيهاي دقيق 37 طرح از ميان آنها انتخاب و در همايش معاونان فرهنگي که با حضور حجتالاسلام والمسلمين خاموشي رئيس سازمان تبليغات اسلامي برگزار شد به تصويب رسيد و براي اجرا به ادارات کل تبليغات اسلامي استانهاي کشور ارسال شد.
مديرکل تبليغات اسلامي استان قم هدف از تشکيل اين دبيرخانه را پيگيري اجراي طرحهاي فرهنگي با رويکرد مديريت جهادي در سراسر کشور به منظور تلاش مجاهدانه براي تحقق فرمايشات و منويات مقام معظم رهبري ذکر کرد.
حجتالاسلام اسکندري تصريح کرد: با توجه به تاکيد حجتالاسلام والمسلمين خاموشي، اين دبيرخانه هر ماه براي معاونان فرهنگي ادارات کل تبليغات اسلامي سراسر کشور برنامههاي ويژهاي در نظر گرفته تا طرحهاي فرهنگي تصويب شده به خوبي در سراسر کشور اجرا شود.
وي نقش سازمان تبليغات اسلامي را در تحقق منويات مقام معظم رهبري مهم و سازنده دانست و تاکيد کرد: اين سازمان به دليل دارابودن شبکه عظيم تبليغي و فرهنگي در سراسر کشور، در تلاش است گامهاي اساسي براي مردميکردن فعاليتهاي فرهنگي و مديريت جهادي در طرحهاي فرهنگي و تبليغي بردارد.
حجتالاسلام اسکندري با بيان اينکه براي اجراي طرحهاي جهادي نبايد به انتظار اعتبارات دولتي ماند، استفاده از ظرفيتهاي مردمي و تشکلها و گروههاي مردم نهاد در راستاي تحقق شعار امسال را مهم دانست و گفت: ميزان کيفيت و ماندگاري طرحها، امکان درگيرشدن مردم و تشکلهاي ديني در اجراي طرح، دوربودن طرحها از جنبههاي شعاري و ظاهري، توجه به تاثير تربيتي به خصوص در بين نسل جوان، توجه به فرهنگ عمومي و اصول معاشرتي و در نظرگرفتن اموري همچون خانواده، فرهنگ ايثار و شهادت، انقلاب اسلامي، نماز و امر به معروف و نهي از منکر از جمله شاخصهاي انتخاب طرحهاي ارسال شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]