تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827838969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا مشایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
مذاکرات وین,عربستان,راکتور اراک,احمدی نژاد
چرا مشایی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد سید محمد جهرمی مدیر عامل سابق بانک صادرات درگفت‌وگو با نامه نیوز، گفت: درباره حضور آقای مشایی در انتخابات، آقای احمدی نژاد فکر می کرد دست غیبی مشکل مشایی را حل می کند.




وی در پاسخ به این پرسش که آیا آقای احمدی نژاد در دوره دوم ریاست جمهوری خود تغییر کرد گفت: آقای احمدی نژاد رفته رفته تغییر کرد. به نظر من بخشی از این تغییر به دلیل افزایش توهمی بود که خود و اطرافیانش داشتند و هر روز افزایش می یافت و بخشی نیز مربوط به عملکرد مخالفان دولت بود. جهرمی با بیان اینکه احمدی نژاد حرف های کارشناسی را قبول نداشت گفت:من قبول ندارم که کسی به آقای احمدی نژاد در حوزه اقتصادی خط می داد. در این زمینه به برنامه ریزی خودش عمل می کرد و مصداق آن هم قانون هدفمندی یارانه ها بود. وی در مورد مشایی نیز گفت: آقای مشایی آدم توداری است و فکر می کنم سیر و سلوک انحرافی داشت. زمانی که آقای احمدی نژاد در شهرداری بود توسط آقای مشایی مسخ شد. وزیر کار دولت نهم افزود: احمدی نژاد بعضی حرف هایی که 100 درصد هم با عقل جور نمی آمد را می گفت. زمانی که به انتخابات شوراهای اسلامی نزدیک می شدیم در هیات دولت می گفت تیم نزدیک به ما 100 درصد پیروز می شود و این موضوع با عقل جور در نمی آمد و در ذهن من این بود که از تیم 15 نفره آقای احمدی نژاد شاید 2 یا 3 نفر وارد شورا شوند و همینگونه هم شد. 7 اختلاف جدی ایران و گروه 1+5 در حالی که عراقچی عضو تیم مذاکره کننده ایرانی در وین اعلام کرد میزان اختلاف ایران و گروه 1+5 بسیار بیشتر از 13 محور است، در عین حال کارشناسان هسته ای از 7 مسئله چالش برانگیز و جدی در تنظیم توافق جامع میان ایران و گروه1+5 سخن می گویند. به گزارش مشرق این موارد چالشی عبارتند از:
1- ظرفیت غنی سازی که به تعداد و نوع سانتریفیوژهای ایران مرتبط است. ایران اکنون حدود بیست هزار ماشین نصب شده (در نطنز و فردو) دارد که 1000 عدد آن ماشین نسل دوم است. از این تعداد حدود هشت هزار ماشین در حال دریافت گاز و غنی سازی است.
2- ذخیره مواد 5 درصد ایران که غربی ها به کمتر از 1200 کیلو اصرار دارند.
3- PMD یا بررسی ابعاد فعالیت نظامی احتمالی ایران از جمله توسعه فناوری های موشکی.
4- R&D یا "برنامه تحقیق و توسعه"؛ غربی ها مایلند برنامه تحقیق و توسعه در ایران عملا تعطیل شود و ماشین های ایران از نسل اول فراتر نرود. این بدان معناست که کیفیت غنی سازی در ایران هرگز رشد نخواهد کرد. این در حالی است که اطلاعات موجود نشان می دهد حفظ و رشد برنامه تحقیق و توسعه در حوزه غنی سازی جزو خطوط قرمز ابلاغی به تیم مذاکره کننده هسته ای ایران است.
5-بازطراحی راکتور اراک و کاهش قدرت راکتور از 40 به 10 مگاوات تا پلوتونیوم تولیدی راکتور در واحد زمان کاهش یابد.
6-تدوین یک رژیم بازرسی ویژه ایران که احتمالا در یک قطعنامه شورای امنیت تصویب خواهد شد.
7- جدول زمانی لغو تحریم ها. نیاز عربستان به گفت وگوی مستقیم با ایران اندیشکده آمریکایی «استراتفور» گفته است که دعوت وزیر خارجه سعودی از همتای ایرانی خود برای سفر به عربستان می تواند نشانه این باشد که ریاض نیاز به گفتگوی مستقیم با رقیب دیرینه اش را درک کرده است. به گزارش ایرنا، این اندیشکده آمریکایی، در تازه ترین یادداشت خود نوشت: تغییر موضع عربستان در قبال تروریست های تکفیری ، از دلایل عمده تصمیم ریاض برای آغاز روابط دیپلماتیک و رسمی با تهران است. به نوشته استراتفور، این دو کشور رقیب اصلی یکدیگر برای نفوذ در منطقه محسوب می شوند و بعید است که به هیچ گونه توافقی برسند اما مسائلی وجود دارد که لازم است دو کشور در خصوص آنها با یکدیگر تعامل کنند که لبنان و سوریه از مهم ترین آنها هستند. تهران و ریاض از طریق گفتگوی مستقیم می توانند تنش ها را به سطحی برسانند که مدیریت آنها ممکن تر باشد. این اندیشکده آمریکایی سپس تاکید کرد ریاض علاقه ای به برقراری تعامل استراتژیک با تهران ندارد و اموری تاکتیکی مانند سرنوشت ریاست جمهوری لبنان و خروج تروریست ها از حمص در سوریه، مسائلی هستند که برقراری روابط ایران و عربستان را در حال حاضر تسهیل کرده اند. تحلیل رویترز ازپیشرفت نکردن مذاکرات وین خبرگزاری رویترز در گزارشی با تحلیل دلایل عدم پیشرفت مذاکرات وین نوشت:چهارمین دور مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران روز جمعه بدون هیچ پیشرفتی در وین به پایان رسید. این را می توان از گفته های عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران هم فهمید که گفته به رغم مذاکرات جدی و سازنده ای که مطرح و بیان شده است همچنان اختلاف نظر بین گروه ایرانی و گروه 5 به علاوه یک وجود دارد. نکته قابل تامل اینکه از ماه فوریه، یعنی از زمانی که این مذاکرات شروع شده است برای اولین بار کاترین اشتون و محمد جواد ظریف ترجیح دادند کنفرانس خبری مشترکی نداشته باشند. در راستای همین مذاکرات یکی از مسئولان بلند رتبه آمریکایی علت بی نتیجه ماندن این دور از مذاکرات را نبود «واقع گرایی بیشتر» در برنامه های طرف ایرانی دانست و روند مذاکرات را «سخت و کند» توصیف کرد. همین مقام آمریکایی با اشاره به اینکه «زمان نامحدود نخواهد بود» درباره دور بعدی مذاکرات گفت:«مذاکرات باید در ماه ژوئن از سرگرفته شود ولی هنوز تاریخ دقیقی برای آن مشخص نشده است. موردی که واضح است و همه طرف های حاضر در این مذاکرات درباره آن اتفاق نظر داشتند این است که به تاریخ 20 ژوئیه، یعنی همان زمانی که دوره شش ماهه توافقات اولیه به پایان می رسد احترام گذاشته شود. قرار از ابتدا همین بوده که تا این زمان توافق شفافی حاصل شود».


شنبه 27 اردیبهشت 1393 16:30    بازدید:79





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن