تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862948013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش سايت اسپانيايي از سفر رئال به تهران


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: گزارش سايت اسپانيايي از سفر رئال به تهران
يک سايت اسپانيايي از علاقه رئال مادريد براي سفر به ايران و انجام بازي‌ تدارکاتي با پرسپوليس خبر داد.

سايت ال‌کانفيدنشال اسپانيا در گزارشي به موضوع حضور رئال مادريد با ستارگانش در ايران پرداخت و نوشت اين موضوع به اين خاطر بوده که پرس براي توسعه تجارتش با کمپاني ACS که خودش دبير اجرايي آن است علاقه دارد رئال مادريد را به تهران بياورد.

به نقل از ايسنا، اين پايگاه اينترنتي گزارش خود را اين گونه آغاز کرده است: پرس رييس رئال مادريد در ماه‌هاي گذشته چندين بار به خاطر سياست‌هاي اقتصادي‌اش با چالش روبرو شده است. در همين زمينه نماينده‌اي از باشگاه پرسپوليس گفت که نمايندگان ما در اسپانيا با سران رئال مذاکره کرده و به توافق اوليه هم دست پيدا کرده‌اند. همين موضوع احتمال سفر رئال مادريد به ايران پيش از سفر به آمريکا را افزايش مي‌دهد. با اين حال رئالي‌ها مي دانند که براي حضور در آمريکا بايد همه ستارگان خود را به همراه داشته باشند و اين ممکن است باعث غيبت برخي از بازيکنان اين تيم در سفر به ايران شود.

دوره رياست فلورنتينو پرس در رئال مادريد بيش از آن که با به دست آوردن موفقيت‌ها همراه باشد با هزينه کردن شناخته شده است. در واقع رئال مادريد در زمان رياست پرس تنها يک قهرماني به دست آورده و پايه گذاري اصلي جذب ستاره‌هاي بزرگ هم در زمان لورنزو سانس گذاشته شد که بازيکناني مثل فيگو و زيدان به اين تيم اضافه شدند.

رئال در سال‌هاي گذشته علاوه بر جذب ستاره‌هاي بزرگ به استعدادهاي خود هم توجه داشت، اما پرس چيزي بيشتر از اين مي‌خواهد و خوشحال نيست. ناکامي در به دست آوردن قهرماني لاليگا براي او قابل قبول نيست، چرا که پرس اين عنوان را هدفگذاري کرده بود. او نمي‌داند که در چند بازي آخر ليگ در تيمش چه گذشته است. پرس فکر مي‌کند که بازيکنان بيش از هر چيزي نگران حضور در ليسبون و انجام بازي فينال ليگ قهرمانان هستند. حتي پس از صحبت با بازيکنان هم از عصبانيت او کم نشد. در حالي که برخي روزنامه‌هاي اسپانيايي از رابطه نه چندان خوب او با آنچلوتي و برخي بازيکنان صحبت مي‌کنند، پرس مي‌داند که حتي در صورت پيروز نشدن بر آتلتيکو در فينال ليگ قهرمانان مي‌تواند در پست خود باقي بماند. با اين حال به نظر مي‌رسد که قصد پرس از بردن رئال به ايران انجام يک کار تجاري بزرگ با شرکت ACS و ايجاد روابط خوب با برخي افراد در اين کشور است.

پرس در آخرين نشست خبري خود در مقابل انتقادهايي که از او به خاطر استفاده ابزاري از رئال مادريد براي سود کمپاني شخصي اش ACS مي‌شد اين گونه پاسخ داد: در جايگاه ويژه برنابئو معامله‌اي انجام نمي‌شود، بلکه ارزش‌ها انتقال پيدا مي‌کند. در اين زمينه اين ترديد به وجود مي‌آيد که چرا پرس مي‌خواهد تيمش را به کشوري مثل ايران که سابقه زيادي در فوتبال ندارد، ببرد. با اين وجود پرس مي‌گويد که ايران يک قدرت فوتبالي در منطقه خاورميانه است. آنها به جام جهاني 2014 برزيل صعود کرده‌اند و سرمربي‌شان هم کي‌روش است که پرس براي پايان عصر دل بوسکه در رئال او را براي سرمربيگري رئال انتخاب کرد. آنها پيش از اين هم سه بار در سال‌هاي 1978، 1998 و 2006 به جام جهاني صعود کردند که در اين دوره‌ها يک برد،‌ دو مساوي و شش باخت داشتند.

پروژه‌اي که کمپاني تحت مديريت پرس قصد اجراي آن را دارد شامل ساخت جاده‌ها، راه‌ها، فرودگاه‌ها و چند بيمارستان است که نزديک به دو ميليارد يورو ارزش دارد. در کنار اين شرکت کمپاني‌هاي مثل FCC، OHL و Sacyr و Ferrovial هم به دنبال عقد قراردادهاي بزرگ خارجي هستند تا جلوي کار عمومي در اسپانيا گرفته شود.

در ماه مارچ خسوس بنگاس رييس سازمان هماهنگي کارمندان اسپانيايي پس از نشست با سفير ايران در اسپانيا گفت که ايران يک اقتصاد در حال توسعه دارد و نياز به سرمايه‌گذاري در بخش زير ساخت‌ها و همکاري‌هاي خصوصي – دولتي خواهد داشت.

بنگاس همچنين به سفر محمدعلي نجفي، معاون وقت رييس جمهور ايران به مادريد در ماه ژانويه اشاره کرد که براي گسترش همکاري‌هاي دو کشور انجام شد.



googlereader

googleplus

stumbleupon

digg

cloob

twitter

facebook

شنبه 1393/02/27 11:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن