تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830551818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاکسازی هوای آلوده با معماری‌های عجیب+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
برج درختی در هند,آلودگی هوا,تنفس هوای پاک در حباب های سبز,کاهش آلودگی هوا با پهپاد,بیلبوردهای تصفیه کننده هوا
پاکسازی هوای آلوده با معماری‌های عجیب+عکس افزایش آلودگی هوا در شهرهای شلوغ و صنعتی پژوهشگران را بر آن داشته تا با ابداع شیوه های نوینی ضمن کاهش مصرف انرژی، مانع از آلودگی بیشتر هوا شوند.




ابتکارات زیست محیطی دانش پژوهان در این زمینه، ساخت توربین های بادی، استفاده از پانل های خورشیدی، ساخت خودروهای برقی را به ذهن متبادر می کند اما این روزها مبتکران و مهندسان معماری پا را از این نیز فراتر گذاشته و سعی کرده اند با طراحی ساختمانهای نوین و عجیب گام متفاوت تری را در پاکسازی هوای شهرهای آلوده بردارند. برج درختی در هند در جدیدترین این طراحی ها می توان به طرح یک شرکت معماری دانمارکی به نام «3XN» اشاره کرد که قصد دارد با ساخت دو برج چند منظوره مسکونی پایدار به مبارزه با آلودگی هوا در بمبئی هند برود. این طرح که «برج های درختی» نام دارد، از نظر ظاهری شبیه درختان در هم تنیده است و به لطف باغ های عمودی که اندازه شان قابل تغییر است و می توانند هوای محلی را پاکسازی کنند واقعا مانند درخت عمل می کند.

در طبقات پایین برج های درختی فضای تجاری تعبیه می شود و سپس برج قد کشیده و برای شکل دادن آپارتمان​های مسکونی، نازک شود. در این برج ها 273 آپارتمان در نظر گرفته شده و هر کدام دستکم دو منظره مختلف را خواهند داشت که عمدتا یکی رو به شما و دیگری رو به غرب است. هر برج 136 متر طول دارد و در کل یک زیر بنای 77 هزار متر مربعی را در 38 طبقه شکل می دهد.

از جمله مزایای این پروژه که از طبیعت الهام گرفته است یک نمای جدید است که گفته می شود گرمای ناشی از تابش مستقیم خورشید را می گیرد و تهویه طبیعی را به بالاترین سطح می رساند. علاوه بر این، در بخش های پایینی برج ها، محلی برای ایجاد دو هزار و 500 متر مربع باغ عمودی در نظر گفته شده که می تواند میزان دی اکسید کربن محلی را در کاهش داده و هوای اطراف برج را پاکسازی کند.

این پروژه که کلنگ احداث آن زده شده است قرار است در سال 2017 به پایان برسد. تنفس هوای پاک در حباب های سبز یکی دیگر از این طراحی های ابتکاری حباب های سبز است که می تواند در شهرهای آلوده، هوای پاک تولید کند. شرکت معماری انگلیسی «Orproject» ساخت یک سایبان مهر و موم شده را برای شهر پکن پیشنهاد کرده است که با هوای پاک پر می شود.

در این طرح حباب هایی بر روی باغ و پارک ها ایجاد شده و واحه های می سازد که دما و رطوبت آنها کنترل شده و سلامت است. «Orproject» می گوید علاوه بر فراهم آوری محیط هایی سبز و پاک، ساختمان​های اطراف همچنین می توانند به این سیستم هوای کنترل شده حبابی متصل شوند. آپارتمانها، ادارات، فضاهای خرده فروشی و بویژه تاسیسات پزشکی درمانی می توانند از این ایده وقتی که ایجاد شود، سود ببرند.

هندسه این سیستم ساختاری سبک وزن با استفاده از الگوریتمی که ساخت رگها را در برگ و بال پروانه شبیه سازی می کند طراحی شده است. گرمایش و سرمایش هوای این حباب ها از طریق یک سیستم تبادل گرمایی زمینی انجام می شود. برق مورد نیاز این پروژه نیز از طریق سلول های خورشیدی تلفیق شده در سطح سایبان تولید می شود. کاهش آلودگی هوا با پهپاد چین که بیش از سایر کشورها با آلودگی هوا در شهرهای صنعتی خود دست و پنجه نرم می کند شیوه نوین دیگری را نیز برای مبارزه با این مشکل به بوته آزمایش گذاشته است: استفاده از پهپادهای بدون سرنشین که مواد شیمیایی را بر شهر می پاشند. دولت چین با کمک شرکت صنایع هوایی چین (AVIC) وسایل پرنده بدون سرنشینی را در فرودگاهی در مرکز استان هوبی آزمایش کرده است.

این پهپاد که «پارافویل» نام دارد به یک چتر گلایدر مجهز شده و می تواند 700 کیلوگرم مواد شیمیایی پاک کننده دود را در شعاع پنج کیلومتری حمل کند و حتی در صورت وجود دود غلیظ، می توانند در مسیر درست حرکت کند. این هواپیما که بال​های نرمی دارد نسبت به پهپادهای دارای بال ثابت که برای پاکسازی دود استفاده می شوند 90 درصد کم هزینه تر است. این پهپاد یک کاتالیست شیمیایی را که با ذرات موجود در دود واکنش نشان می دهد و آلاینده ها را منجمد می کند سپس این آلاینده ها به زمین می بارند. بیلبوردهای تصفیه کننده هوا در حالی که بسیاری از مبتکران و پژوهشگران شیوه های پر هزینه و با بزرگ مقیاس را برای پاکسازی هوای شهرها در نظر می گیرند مبتکران اهل پرو شیوه کاملا متفاوتی عرضه کرده اند: بیلبوردهایی که در کنار مسئولیت اصلی تبلیغات؛ هوای شهرها را نیز تصفیه می کنند. به گفته آنها، یک عدد بیلبورد می تواند کار هزار و 200 درخت را در تصفیه هوا انجام دهد یعنی روزانه 100 هزار متر مربع از هوای شهرهای شلوغ را تصفیه می کند.

این بیلبورد هوای آلوده را با آب ترکیب کرده و از اصول ترمودینامیک برای حل کردن آلاینده های فعال مانند باکتری ها، غبار و میکروب ها در آب و آزاد سازی هوای تازه و پاک استفاده می کند. این دانشمندان می گویند بیلبورد آنها توانسته حدود 500 هزار متر مکعب هوا را طی یک هفته از ماه مارس تصفیه کرده و 99 درصد از باکتری های هوایی آن را از بین ببرد. فرایند تصفیه، مداوم است و از آب 100 درصد بازیافتی استفاده می کند و انرژی بسیار اندکی مصرف می کند به طوریکه این دانش پژوهان می گویند این بیلبورد هر ساعت حدود دو هزار و 500 وات مصرف دارد.(مهر)


جمعه 26 اردیبهشت 1393 18:05    بازدید:9





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن