تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819346746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخصیص پایین اعتبارات مشکل عدم احیا و توسعه جنگل در زنجان است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تخصیص پایین اعتبارات مشکل عدم احیا و توسعه جنگل در زنجان است خبرگزاری پانا: مسوول جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: تخصیص پایین اعتبارات ملی و استانی مشکل عدم احیا و توسعه سطح جنگل ها در این استان است
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ساعت 13:54



 به گزارش سرویس خبر پانا، مجید معانی در گفتگو با خبرنگار پانا، افزود: طولانی بودن فصل خشک در مناطق مستعد اجرای طرح های جنگل کاری، وجود دام در عرصه های جنگلی و تخصیص پایین اعتبارات ملی و استانی از موانع توسعه و احیای جنگل در استان زنجان است. وی یادآورشد: توسعه و احیای جنگل نیازمند هزینه بالا و مدت زمان طولانی است.

معانی با اشاره به کاشت گونه صنوبر در استان زنجان ابرازکرد: کاشت این گونه در راستای توسعه زراعت چوب و باهدف کاهش فشار به جنگل های طبیعی از 10 سال گذشته آغاز شده و به منظور توسعه فضاهای سبز، زراعت چوب و توسعه جنگل کاری، فروردین سال جاری 200هزار گونه صنوبر در نهالستان کوشکن شهرستان زنجان کشت شده است.

وی ابرازکرد: هم اکنون در نهالستان کوشکن نهال 15 گونه درختان جنگلی از قبیل ون، عرعر، افرا، گلابی وحشی، صنوبر، ارس، زالزالک، بادام کوهی، سروخمره ای، اقاقیا، سرو نقره ای، بنه، ارغوان، داغداغان و سنجد کشت شده است.

مسئول جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: زنجان جزو معدود استان هایی است که توانسته گونه نهال ارس را تولید و در طبیعت مستقر کند. 

معانی عمده خریداران چوب صنوبر را کارخانه های شمال کشور ذکر و افزود: بیشترین کشت متمرکز این گونه در منطقه انگوران از توابع شهر دندی است.

کشت صنوبر در شهرستان زنجان در منطقه باغلوجه آقا و در شهرستان های ابهر و خرمدره نیز کشت می شود.

در صورتی که در کشت گونه صنوبر فاصله استاندارد رعایت شود هر هشت سال این گونه قابل برداشت بوده و بهره برداران از قبل این برداشت به سودآوری قابل توجهی دست می یابند.  











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن