واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۰:۳۱ق.ظ)
عضو کميسيون اقتصاد مجلس: فرهنگ استفاده از محصولات وطني بقاي توليد را تضمين مي کند شرکت هاي توليدي با محدوديت هاي مالي، کمبود نقدينگي، انحصار قيمت گذاري در حوزه برند درگيرند و البته نبود پيگيري و نظارت بر صنعت کپي در کشور نيز توليدکنندگان را با چالش هاي جدي روبه رو ساخته است.
رحيم زارع سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس درخصوص عدم برندسازي درخور حضور در بازارهاي جهاني به خبرنگار خبرگزاري موج گفت: متاسفانه در طي چند سال گذشته، صنعت توليد کشور با بسياري از مشکلات دست و پنجه نرم مي کرد و شايد بقاي شرکت ها در وضعيت توليد امري بسيار حياتي تر نسبت به حضور در بازارهاي جهاني بود.
وي ادامه داد: اما بايد توجه داشت که نبايد تمامي موضوعات را با يکديگر ربط داد، زيرا اگر اين مسئله را از سوي ديگر ارزيابي کنيم شرکت هاي داخلي نيز در تامين نظر مصرف کننده داخلي تاکنون موفق عمل نکرده اند.
نماينده مردم آباده، بوانات و خرم بيد در مجلس تصريح کرد: شرکت هاي توليدي با محدوديت هاي مالي، کمبود نقدينگي، انحصار قيمت گذاري در حوزه برند درگيرند و البته نبود پيگيري و نظارت بر صنعت کپي در کشور نيز توليدکنندگان را با چالش هاي جدي روبه رو ساخته است.
اين عضو کميسيون اقتصاد مجلس شوراي اسلامي همچنين درباره خدمات پس از فروش نيز گفت: يکي از مسائلي که شايد شرکت هاي داخلي پس از توليد موضوعي را فراموش مي کنند، خدمات پس از فروش است ؛ شرکت هاي توليدي اگر خواهان حضور موفق در بازارداخلي هستند بايد محصولات را بسته به شرايط و تقاظاي روز بازار عرضه کنند و خواسته هاي مشتريان خود را درنظر بگيرند.
وي با تاکيد از تعريف کيفيت اظهارکرد: کيفيت يعني رضايت مشتري از خريد و تامين نياز و ذائقه خريد ؛ طبيعي است که اگر شرکتي در طول سال هاي گذشته در صنعت برند بسيار موفق بوده و اگر امروز خود را با خواسته هاي روز تطبيق ندهد، محکوم به شکست و فراموشي هستند.
زارع درخصوص رقابت پذيري جهاني نيز گفت: شرکت هاي داخلي نبايد تنها به فکر توليد براي داخل باشند، اگر نيازهاي روز دنيا را در توليد محصولات خود مدنظر قرار دهند و با تفکر جهاني پيش روند ضمن آنکه تعامل اقتصادي مناسبي را با خارج از کشور داشته باشند ، طبيعي است که پس از مدتي مي توانند وجه مناسبي در صنعت برند دنيا براي خود کسب کنند.
اين نماينده اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با ارائه راهکار درخصوص پيشرفت در اين صنعت، افزود: اگر خواهان برند شدن واقعي درکشور باشيم، نبايد به سمت مسائل ظاهري حرکت کنيم و بايد نگرش خود را از بازار و نياز مردم به صورت عمقي نظارگر باشم ؛ بايد اين درک و نگرش در جامعه پديد ايد که حوزه برندينگ، يک دانش جديد و بايد با حفظ و بهره گيري از تجارب دنياي اقتصاد، کشورمان نيز سهمي از اقتصاد برند در دنيا را به خود اختصاص دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]