تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837242165
وبلاگنویسان تنها برای تفریح سفرنامهنویسی نمیکنند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: تاریخ خبر : ۱۳۹۳/۲/۲۱ – در نشست هماندیشی فضای مجازی و سفرنگاری مطرح شد: وبلاگنویسان تنها برای تفریح سفرنامهنویسی نمیکنند
اشخاصی که به صورت حرفهای به عنوان وبلاگنویس در فضای مجازی کار میکنند، مصرف کننده صرف نیستند و خود نیز تولیدکننده محتوا هستند. به عبارت دیگر این دسته از افراد تنها برای تفریح در وبلاگهای خود سفرنامهنویسی نمیکنند.
نشست هماندیشی فضای مجازی و سفرنگاری با موضوع بررسی ویژگیها و شاخصهای سفرنگاری مجازی در وبلاگها و سایتها در ایران و خارج از ایران، عصر دیروز(شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) در سالن آمفیتئاتر موزهی ملک برگزار شد و دبیر و داوران این بخش از جشنواره ضمن شرح قواعد حضور و داوریها، تجربیات خود را با وبلاگنویسان فعال در حوزه سفرنامه درمیان نهادند.
به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره سفرنامهنگاری ناصرخسرو قبادیانی؛ در ابتدای این همایش، رضا دبیرینژاد(دبیر جشنواره ملی سفرنامهنگاری ناصرخسرو قبادیانی) درمورد بخشهای اصلی این جشنواره توضیح داد: جشنواره سفرنامهنگاری ناصرخسرو در دو بخش اصلی برگزار خواهد شد که بخش اول قالبهای مکتوب، عکس، فیلم، صوت، وبلاگ و سایت را دربردارد و بخش دوم که بخش ویژه است، سفرنامههای نوروزی، کودک و نوجوان و سفرنامههایی که توسط شرکتکنندگان در تور کارگاهی جشنواره شرکت میکنند را شامل میشود.
دبیری نژاد با اشاره به بخش وبلاگنویسی و فضای مجازی افزود: یکی از قسمتهایی که از ابتدا مورد تاکید شورای سیاستگذاری جشنواره بوده، بخش وبلاگنویسی بوده است؛ خصوصا اینکه فضای مجازی در زمانه ما درحال تغییر و تحول و کمرنگ شدن است. این مساله البته دلایل اجتماعی دارد ولی محتوایی که ما را دورهم جمع کرده، صرفا قالب و نوع فضای مجازی نیست.
وی درمورد ویژگیهای کار در فضای مجازی اظهار داشت: اشخاصی که به صورت حرفهای به عنوان وبلاگنویس در فضای مجازی کار میکنند، مصرف کننده صرف نیستند و خود نیز تولیدکننده محتوا هستند. به عبارت دیگر این دسته از افراد تنها برای تفریح در وبلاگهای خود سفرنامهنویسی نمیکنند. دبیر جشنواره سفرنامهنگاری ناصر خسرو قبادیانی ضمن بیان این مطلب که بین سفر عینی و وبلاگنویسی که امری غیرعینی است، نقاط تلاقی وجود دارد که باید از آن استفاده کرد، گفت: اینکه چطور میشود وبلاگنویسی از شرایط تفننیاش خارج شده و به سمت یک کار هدفمند و خودآگاه سوق پیدا کند برای ما مهم است.
وی ادامه داد: ما در زمانهای هستیم که دوره رسانههای رسمی مانند روزنامهها و شبکههای تلویزیونی به سر آمده و اگر دقت کنید میبینید آنها هم اقدام به ایجاد سایتها و صفحاتی در فضای مجازی میکنند زیرا میدانند رسانههای رسمی دیگر به اندازهی کافی کارآمد نیستند. دبیری نژاد خاطرنشان کرد: بنابراین اگر حرکت در فضاهای مجازی از قبیل وبلاگنویسی را بتوان به قرارهای مشترک با دغدغههای مشترک تبدیل کرد، میتوان شاهد ایجاد جریانهای همسو و قابل توجهی در حوزههای مختلف بود. این رویه میتواند پیوسته و دائمی و حتی پس از به اتمام رسیدن ایام جشنواره ادامه پیدا کند.
وی درمورد شیوه کار بخش سایت و وبلاگنوسی در این جشنواره توضیح داد: در سالهای قبل تنها به وبلاگها و سایتهایی توجه میشد که انحصارا روی سفرنامهنویسی متمرکز بودند اما از آنجایی که ممکن است یک نفر ممکن است سفرنامه بسیار خوبی روی یک سایت یا وبلاگ که در این حوزه متمرکز نیست داشته باشد، قرار شد جشنواره از شرایط انحصاری پیشین خارج شود.
دبیر جشنواره سفرنامهنگاری ناصر خسرو همچنین تاکید کرد: در این دوره ما سعی کردهایم جشنواره بیشتر از دورههای قبل حضوری برگزار شود و در این راستا شرکتکنندگان در کارگاههای آموزشی مشارکتی، جلسات سفرنامهخوانی و سایر برنامههای جشنواره شرکت داشته باشند؛ نه اینکه جشنواره به مراسم افتتاحیه و اختامیه محدود شود.
در ادامه این نشست، پرویز شجاعی(مسوول بخش وبلاگنویسی و سایتنویسی جشنواره سفرنامهنگاری ناصرخسرو قبادیانی) با اشاره به اهداف این بخش از جشنواره گفت: یکی از اهداف اصلی این جشنواره، مکتوب کردن سفرنامهها به طرق مختلف است و وبلاگنویسی نیز یکی از گونههای مکتوب کردن سفرنامه است.
وی افزود: خوشبختانه تعداد وبلاگنویسان در جامعه ما رو به رشد است و از این حیث، وبلاگها میتوانند مراجع اطلاعاتی خوبی باشند و اطلاعات خوبی را در مورد سفر به مناطق مختلف به ما بدهند؛ آنچنانکه ما میتوانیم با استفاده از امکان جستجو در فضای مجازی، پیش از سفر، اطلاعات موردنظر خود را از طریق سابتها و وبلاگهای مختلف دریافت کنیم.
شجاعی ضمن اشاره به امکان برقراری ارتباط بین وبلاگنویسان در سطح کشور ادامه داد: در دوره اول از جشنواره سفرنامهنویسی ناصرخسرو قبادیانی، داوران خود ۱۲۸ وبلاگ و سایت فعال در حوزهی سفرنامهنویسی را به مرحله داوری آوردند. در سال دوم، طی یک فراخوان عمومی ۸۰ وبلاگنویس در این جشنواره ثبتنام کردند اما امسال صاحبان وبلاگها و سایتهای فعال در حوزه سفرنامه؛ یک تا سه سفرنامه خود را که بیشتر حایز ویژگیها و معیارها استاندارد سفرنویسی بودهاند را از میان آثار خود در جشنواره شرکت دادهاند.
وی درمورد معیارهای داوری در این بخش اظهار داشت: قابلیت درک همگانی و القاء در ذهن مخاطب، ارائه اطلاعت پیرامون جغرافیا، فرهنگ و مسائل اجتماعی مناطق مختلف، استفاده مناسب از تصاویر و نگارش زیبا و روایت گونه از ملاکهای اصلی داوران در انتخاب آثار برگزیده در این جشنواره هستند.
آرش نورآقایی(یکی از داوران این بخش از جشنواره) ضمن اشاره به جایگاه وبلاگنویسان سفر در جهان، گفت: البته بلاگرهای سفر با وبلاگنویسانی که سفرنامه مینویسند تفاوت دارند اما این گرایش در جهان به عنوان یک فعالیت اقتصادی مطرح است و شرکتهای معتبر اطلاعات بلاگرهای سفر را خریداری میکنند.
وی ضمن بیان این مطلب که بلاگرهای سفر تنها به ذکر ویژگیها و امکانات مناطق کشورها و شهرهای مختلف در وبلاگهای خود بسنده میکنند، ادامه داد: متاسفانه اهمیت بلاگرهای سفر ازسوی مسوولان میراث فرهنگی و گردشگری در کشور ما نادیده گرفته میشود. من چندی پیش به رییس این سازمان پیشنهاد دادم به جای صرف میلیونها دلار برای حضور در نمایشگاههای گردشگری بینالمللی، جهت توسعه توریسم در کشور تیمهای بلاگرهای سفر را از اقصی نقاط جهان به ایران دعوت کنند و تورهایی برای آنها بگذارند.
نورآقایی افزود: در چنین شرایطی که سفرنامهنویسی و وبلاگنویسی ازجمله کارهای درآمدزا در جهان است، وبلاگنویسان ایرانی؛ زحمات و تلاشهای خود را به صورت رایگان در وبلاگهای خود به اشتراک میگذارند.
وی برگزاری جلساتی مانند این جلسه را حاصل نوعی نگاه و تفکر پیشرو خواند و ضمن توضیح در رابطه با جایگاه بلاگرهای سفر در جهان اظهار داشت: کشوری مانند مالزی مدتهاست که برای توسعه گردشگری خود از بلاگرهای سراسر جهان استفاده میکند و با ایجاد تجربههای جذاب در سفر، از آنها میخواهد تا اطلاعات مناطق توریستی این کشور را در بلاگهای خود منتشر کنند.
نورآقایی در پایان نسبت به عدم توجه مردم و نبود اهتمام کافی ازسوی وبلاگنویسان انتقاد کرد و گفت: متاسفانه من فکر میکنم اهمیت سفرنامهنویسی و انتشار اطلاعات سفر در محیط مجازی، هم برای مسوولان و هم برای مردم هنوز جا نیافتاده. هرچند نباید ناامید شویم و باید به تلاشهای خود برای آینده کشورمان ادامه دهیم.
در بخش دیگری از این نشست، سمیرا منفرد(یکی از برگزیدگان دورههای پیشین این جشنواره و داور این دوره)، تجربیات خود در حوزه سفرنامهنویسی در فضای مجازی را با شرکتکنندگان در میان نهاد. او دخالت دادن احساس و عواطف شخصی خود را در نگارش سفرنامههایش، عامل موفقیت خواند و در اینباره گفت: اگر قرار باشد یک سفرنامه عینا و تنها به بیان اطلاعات جغرافیایی و ویژگی اماکن و بناهای خاص بپردازد، دیگر فرقی با مراجع تاریخی و علمی ندارد و نمیتواند مخاطب زیادی جذب کند.
همچنین محمد گائینی(دیگر برگزیده جشنواره ناصرخسرو قبادیانی و یکی از داوران این دوره)، در بخشهایی از این نشست به بیان توضیحاتی کاربردی درخصوص امکانات و ساختار وبلاگ؛ نظیر دستهبندی اطلاعات و مطالب، برچسبها، پیوندها، چینش مطالب و… پرداخت. سومین جشنواره سفرنامه نگاری ناصرخسرو در خردادماه در بخشهای مختلف عکس، فیلم، سفرنامهی مکتوب، سفرنامهی صوتی و سفرنامهی مجازی برگزار میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
مجموعه فرهنگی، ورزشی، تفریحی رفسنجان | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
از مجموعه فضاهایی که عبور هر رهگذر را در رفسنجان مغبون میکند این مجموعه است مخصوصاً موزه بسیار دیدنی و تماشایی آن که در شمال غربی شهر رفسنجان مابین میدان بسیج و میدان امیرکبیر با مساحت ۳۵ هزار مترمربع بنا و در ۳ طبقه با کاربریهای مختلف فرهنگی شامل زیرزمین محل نگهداری اسنادسهم ایران از تجارت گردشگری تنها 0.1 درصد جهان است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – اصفهان – خبرگزاری مهر دبیر سمپوزیوم فرصتها و چالشهای سرمایه گذاری در گردشگری ورزشی گفت سهم ایران از تجارت گردشگری تنها ۰ ۱ درصد جهان است و ما باید برای استفاده از ظرفیتهای کشور در این زمینه نهایت استفاده را داشته باشیم به گزارش خبرنگار مهر علیتنهاتر شدن آزادی به نام ساخت دسترسی به برج | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۷ – خبرگزاری میراث فرهنگی – گروه شهری – شهرداری سالها پیش یکی از سیاستهای خود را ایجاد فضای مکث و آرامش در شهر اعلام کرده بود بر اساس این برنامه فضاهای عمومی باید تبدیل به مکانهایی شوند که مردم برای لحظهای هم شده در آنجا بایستند و فارق از شلوغی شهر و مشغلکاهش چشمگیر سطح جنگلها در 5 دهه گذشته یک تراژدی وحشتناک است | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – به گزارش خبرگزاری فارس محمدرضا تابش پس از بازدید از جنگلهای غرب استان مازندران و دیدار و گفتگو با مقامات محلی و مسئولان کشوری گفت ما نباید در پی جویی علل بحرانهای زیست محیطی تنها به عوامل مادی توجه داشته باشیم بلکه علت اصلی بحرانها بحران معنویتی استدروازههای تاریخی تهران احیا میشوند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – خبرگزاری میراث فرهنگی – گروه شهری – مجتبی شاکری با تمجید از احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر تهران به خاطر توجه به هویت تاریخی شهر تهران گفت تهران شهری قرآنی و اهل بیتی بوده است دلیل آن هم این است که این شهر ۱۴ دروازه اصلی به نام ۱۴ معصوم و ۱۱۴ برج و40 خرس در اسارتگاه های حیوانات ایران اسیرند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – خبرگزاری میراث فرهنگی- گروه محیط زیست- چندی قبل تصاویری تکان دهنده از وضعیت خرس اسیر در اسارتگاه حیوانات بابلسر اعتراض فعالان محیط زیست به وضعیت این گونه در اسارت را به دنبال داشت شنیده ها حاکی از آن است که در حال حاضر در حدود ۴۰ خرس در اسارتگاه های مجازلزوم وجود مدیریت متمرکز در حوزه سفر و گردشگری | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – تهران – ایرنا – معاون گردشگری در دومین نشست بایدها و نبایدهای سفرهای نوروزی بر لزوم وجود مدیریت متمرکز در حوزه سفر و گردشگری تاکید کرد به گزارش روز یکشنبه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مرتضی رحمانی مهنرهاي دستي؛ تجلي فرهنگ و اقتصاد | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – گروه گردشگری بدون شک یکی از مشخصههای هر ملت و کشوری صنایع بومی و دستی آن کشور است چرا که این صنعت و به عبارتی این هنر – صنعت حاصل ذوق و هنر سلیقه ابتکار و خلاقیت هنرمندان و صنعتگرانی است که آداب سنن و رسوم و در واقع پیام فرهنگی نسلهای پیش در محصوآزار دردناک حیوانات در سیرک قشم | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۶ – انتشار تصاویری دردناک از آزار حیوانات در سیرک قشم که در نگاه اول به نظر می رسد چیدمانی هنری از مجسمه ها و یا محصول فتوشاپ و نقاشی و مونتاژ است در حالیکه قفسی تنگ است که در آن ۳۰ قلاده شیر آفریقایی انبارشده اند به گزارش مهر پنهان کردن حیوان آزاری سیرک ها بسرمایهگذاران فرهنگی ، حامی توریسم ادبی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۶ – روزنامه دنیای اقتصاد – گروه گردشگری عاطفه نبوی ورود به دنیای گردشگری از دروازههای ادبیات شاید برای علاقهمندان به ادبیات و آفرینندگان آثار ادبی عیش تمامی باشد که فراهم آوردن شرایط آن چنانکه میبینیم تا به حال در کشور ما ممکن نشده است بهتصاویر همه صفحات روزنامه توریسم امروز ۱۳۹۳/۲/۱۵ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در ادامه می توانید تصاویر همه صفحات روزنامه توریسم منتشرشده در تاریخ دوشنبه ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۵ را مشاهده فرمائیدمقاصد باید بازتوزیع شوند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – گروه گردشگری پرستو فخاریان دومین نشست بایدها و نبایدهای سفرهای نوروزی عصر شنبه با حضور معاون گردشگری کشور اساتید دانشگاه برخی فعالان بخش خصوصی و دانشجویان رشتههای مرتبط با گردشگری در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد به گزارش دنیای اقتصاد توزیع مقاصدچیتبالها پیامآور صلح با محیطزیست | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۲ ۱۵ – گروه گردشگری فاطمه باباخانی ایده اولیه استفاده از طرح یوز ایرانی به عنوان یک گونه نادر و در معرض خطر روی لباس فوتبالیستهای کشورمان در جامجهانی ۲۰۱۴ تابستان سال گذشته توسط آرش نورآقایی از فعالان حوزه گردشگری و محیطزیست مطرح شد با استقبال صورت گرفته ازموزه مردمشناسی بروجن | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
موزه مردمشناسی بروجن معروف به موزه استاد بهرامی یکی از جاذبههای گردشگری استان چهارمحال و بختیاری است و شامل مجموعهای از مجسمههای سیمانی میباشد که در آن فرهنگ قدیم و آداب و رسوم زندگانی مردم استان در زمینههای کشاورزی دامداری نحوه تأمین معاش چگونگی خرید و فروش و داد و ستددانلود ضمیمه چمدان روزنامه جام جم – 1393/02/09 | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
ضمیمه چمدان برای آنهایی است که میخواهند با ایران و مناطق گردشگری آن و همچنین آداب رسوم ایرانی آشنا شوند و در کنار آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سفر و گردشگری و ایران شناسی به اطلاعات عمومی نیز بیفزایند چمدان روزنامه جام جم هر هفته به صورت ویژه نامه منتشر میشود و هر هفتهبرگزاری جایزه جهانی فردوسی با موافقت یونسکو | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۲ ۱۴ – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران istta به نقل از همشهری آنلاین رضا صالحی امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و رئیس کمیته ملی حافظه جهانی درباره نتایج سفر هفته گذشته ایرینا بوکووا مدیرکل یونسکو به ایران کهفرادنبه | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
فَرادُنبه یکی از شهرهای شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری است این شهر کوچک در ۷ کیلومتری غرب بروجن قرار دارد و نام اصلی آن پارا دنبه میباشد جمعیت آن ۱۳ ۹۶۰ نفر است برآورد سال ۱۳۸۳ پیشینه پیدایش فرادنبه را به بیش از ۴۰۰ سال پیش نسبت میدهند که گویا چهار قلعه در اطراف-
گوناگون
پربازدیدترینها