واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۷:۲۹ب.ظ)
مديرعامل شرکت مخابرات استان قم: نسل سوم شبکه مخابراتي وارد قم ميشود مديرعامل شرکت مخابرات استان قم از ورود نسل سوم شبکه مخابراتي به استان قم در نيمه دوم سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، اسدالله دهناد در نشست خبري که به مناسبت 27 ارديبهشت روز جهاني مخابرات در سالن کنفرانس اداره مخابرات استان قم برگزار شد، با اشاره به اينکه عصر فعلي را عصر ارتباط ناميدهاند اظهار داشت: امروز فناوري اطلاعات يکي از مولفههاي قدرت در جهان است.
وي با اشاره به اينکه فناوري مخابرات به سرعت در حال تحول است و در زندگي انسانها تاثير مستقيم دارد افزود: روزانه دهها ميليون پيامک رد و بدل ميشود؛ دانشگاههاي مجازي شکل گرفته تجارت الکترونيک و مبادله علم از طريق الکترونيک در ميان مردم رايج شده که تمام اينها اهميت ارتباطات را نشان ميدهد.
مديرعامل شرکت مخابرات استان قم خاطرنشان کرد: شعار امسال اتحاديه مخابرات ارتباطات باند پهن براي توسعه پايدار انتخاب شده است.
وي با اشاره به اينکه حق برخورداري از ارتباطات باند پهن محور مباحث جامعه اطلاعاتي است ابراز داشت: امروز براي تضمين اينکه از فناوري ارتباطات به عنوان ابزار کارآمدي براي رسيدن به رشد پايدار اجتماعي و اقتصادي استفاده شود، برخورداري از ارتباطات باند پهن امري حياتي محسوب ميشود و اين ابزار بايد در اختيار تمام جهان قرار بگيرد.
دهناد گفت: يکي از مهم ترين شاخصهاي توسعه در کشورها شاخص هاي ارتباطي است که عملکرد استان قم در اين زمينه درخشان بوده است.
مديرعامل شرکت مخابرات استان قم تصريح کرد: در بخش تلفن ثابت در ابتداي انقلاب فقط 7 هزار تلفن ثابت فعال بود که تعداد اندکي از خانوادهها از نعمت آن برخوردار رسيده بودند اما در حال حاضر به بيش از 580 هزار رسيده است.
به گفته وي ضريب نفوذ تلفن ثابت در استان قم 38 درصد است در حالي که ميانگين کشوري حدود 36 درصد اعلام شده است.
وي ادامه داد: نکته ديگري که در قم به آن توجه شده توسعه جامع است امکانات ارتباطي است که در اين راستا تعداد مراکز تلفن روستايي به 53 عدد رسيده است.
دهناد با اشاره به اينکه در سال گذشته 28 هزار تلفن ثابت واگذار شده افزود: در سال 93 نيز 16 هزار و 500 عدد ديگر واگذاري خواهيم داشت.
وي گفت: در سال گذشته بيشترين حجم سرمايه گذاري در بخش ديتا و تلفن ثابت و همراه که 25 ميليارد تومان بوده در استان قم انجام شد که استانداري قم نيز به اين دليل از شرکت مخابرات استان تقدير کرد.
مديرعامل شرکت مخابرات استان قم با بيان اينکه برنامههاي اين شرکت در سال گذشته به طور کامل و حتي بيشتر از برنامهريزيها محقق شد خاطرنشان کرد: در ارتباط با تلفن همراه نيز در استان قم يک ميليون و 200 هزار توليد ظرفيت شده است و ضريب نفوذ آن بالاي 93 درصد است که حدود 18 درصد بالاتر از ميانگين کشوري است.
به گفته وي شرکت مخابرات استان در اين زمينه رتبه نخست در کشور را به خود اختصاص داده و در بخش کيفيت ارتباطات سيار نيز رتبههاي ممتازي را به خود اختصاص داده است. نکته ديگر اين است که تمام شهرهاي تابعه و راه هاي اصلي در استان قم از پوشش صد درصد تلفن همراه برخودار هستند.
در اين راستا 372 آنتن BTSدر استان نصب شده است که در اين عرصه نيز شرکت مخابرات استان 132 درصد از برنامههاي سال 92 خود در ارتباط با تلفن سيار را محقق کرده است.
مديرعامل شرکت مخابرات استان در بخش ديگري از سخنانش به برنامه سال 93 اين شرکت اشاره کرد. وي راه اندازي نسل سوم تلفن همراه است که زيرساخت خوبي براي گسترش فضاي ارتباطي در استان را فراهم ميکند، مهمترين اين برنامهها دانست.
دهناد با بيان اينکه از نيمه دوم امسال شاهد بهرهبرداري از اين طرح مهم خواهيم بود تصريح کرد: نسل سوم اپراتورها در موضوع ديتا در تلفن همراه اين موضوع افزايش کارآمدي دارد که در اين راستا برنامهريزي براي راهاندازي 76 سايت تري جي انجام شده است.
وي افزود: در کنار موضوع تجهيزات 3G، نصب و راه اندازي 10 سايت 4G در مراکز فرهنگي و آموزشي را در دستور کار داريم تا به مراتب سرعت دانلود و آپلود بهتري داشته باشيم.
مديرعامل شرکت مخابرات ادامه داد: در ارتباط با رتبه بندي استانها در عملکرد تلفن همراه در زمينه ضريب نفوذ رتبه اول را داريم و براي برنامه عملکرد جذب رتبه سوم کشوري را کسب کردهايم.
وي با اشاره به اينکه توسعه ديتا يکي از مهم ترين برنامههاي امسال شرکت مخابرات است خاطرنشان کرد: تا کنون کارهاي خوبي انجام شده و زيرساخت هاي مناسبي داريم.
به گفته دهناد مخابرات استان قم در اين زمينه جز 5 استان برتر کشور است که حدود 64 هزار و 900 شماره پورت ديتا نصب کرده و 42 هزار مشترک ADSL دارد. در استان قم در مجموع بيش از 32 هزار مشترک نسبت به سال قبل افزايش پيدا کرده است که شرکتهاي PAP هم سهم 49 هزار مشترکي در اين زمينه دارند.
وي با اشاره به اينکه در حوزه IT شرکت مخابرات دو طرح مهم در دست دارد، ادامه داد: يکي از اين طرحها متروي واي فاي است که بر اساس آن در تمام نقاط استان ميتوان به اينترنت واي فاي دسترسي پيدا کرد.
به گفته مديرعامل شرکت مخابرات اين طرح در دست بررسي و پيشبيني هزينهها است و ميتواند زمينهاي باشد براي تحقق شهر هوشمند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]