واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
آنتی وار : ماموریت غیرممکن در سوریه
علاوه بر اقداماتی که در میدان جنگ در سوریه رخ میدهد ، بسیاری از رسانه ها و شبکه های اجتماعی نیز حقایق این جنگ را بدرستی منعکس نمی کنند .
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری _ تحلیلی آنتی وار ؛ این پایگاه خبری در مقاله ای به قلم " رمزی بارود " نوشت : مشکل در مرکز درگیری ها در سوریه قرار دارد با تمامی جنبه های سیاسی ، ایدئولوژیک و فرهنگی آن . مردم در فلسطین و مصر خواستار وحدت و انسجام ملی هستند و برای تحقق آن تلاش می کنند اما سوریه همچنان در آتش جنگ می سوزد .
به نظر می رسد کسانی که از حمله اسرائیل به نوار غزه و کشتار فلسطینیان در این منطقه انتقاد کردند اهمیت چندانی به گرسنگی شدید و مرگ هزاران مهاجر در اردوگاه فلسطینیان " یرموک " در حومه دمشق نمی دهند . برخی معتقدند دلیل شرایط بحرانی در این اردوگاه نظامیان سوری و عملیات های آنان است و برخی نیز شورشیان و تروریستهای مسلح را مقصر می دانند . برخی از کارشناسان که پا فراتر نهاده مدعی هستند که مقاومان در این اردوگاه عامل بحران سازی می باشند .
به هر شکل مهاجران در این اردوگاه با بدبختی های فراوانی دست و پنجه نرم می کنند و گاها ناچارند بالاجبار با تروریست ها و شورشیان همکاری کنند . اما حقیقت این است که افرادی که مدعی حمایت از آنان هستند تا جایی که اتهام به سمت نیروهای وفادار به " بشار اسد " رییس جمهوری سوریه باشد به حمایت خود ادامه می دهند .
در ادامه این مقاله آمده است : برخی از کارشناسان بین المللی معتقدند "بشاراسد" آخرین محور مقاومت در برابر امپریالیسم غربی است . همین افراد چنین برداشتی را درباره "معمر قذافی" نیز عنوان می کردند . تحلیل آنان از بیان این چنین سخنانی نه تشابه شخصیتی میان اسد و قذافی است و نه یکسانی شرایط در درگیری های سوریه و لیبی . بلکه در تلاشی است که غرب در تسخیر این دو کشور انجام داده است .
از طرفی تروریستها و شورشیان مسلح نیز مقصر انجام جنایاتی هستند که به شکلی کاملا وحشیانه و فاجعه بار در قبال شهروندان سوری انجام می دهند . یک جستجوی ساده در اینترنت می تواند عمق جنایات این افراد را در سوریه نشان دهد ؛ از قتل عام کل اهالی یک روستا گرفته تا کشتن افراد به دلیل داشتن دین ، مذهب یا فرقه ای خاص .
برخی جریان های وابسته در گزارشات خود همواره جنایات انجام شده را بر گردن دولت " بشار اسد " می اندازند و مدعی هستند که در هر شرایطی هر جنایتی در هر نقطه ای از سوریه رخ میدهد ، دولت عامل آن است . و هنگامی که قربانیان این جنایات نظامیان ارتش سوریه یا حامیان دولت هستند آنها باز هم راهی برای آمیختگی در موضوع پیدا کرده و در هر صورت مقصر را دولت عنوان می کنند .
جالب اینکه هرگاه اسناد معتبر ثابت میکند که جنایت توسط شبه نظامیان شورشی و گروه های تروریستی انجام گرفته ، این جریان ها به سادگی از کنار آنها گذشته و تمرکزی برای واکاوی علل و تبعات آن نمی کنند . ازاین منظر ، آیا دولت کنونی سوریه که هیچ "انسان خوبی" برای حکومت ندارد باید با تروریستهای النصره یا القاعده جایگزین شوند ؟
چگونه می توان نظام سوریه را تغییر داد در حالی که جایگزین های آن انسان های خطرناکی همانند تروریستهای القاعده و النصره هستند ؟ چگونه می توان چنین کاری کرد وقتی تمامی انسان هایی که ظاهر روشنفکرانه به خود گرفته اند ترجیح میدهد چشم خود را بر حقیقت بسته و کوته بینانه در مورد وقایع این کشور نظر بدهند ؟
در واقع داستان جنگ در سوریه پیچیده تر از آن است که تنها با لفظ " راه حل " بتوان آن را حل نمود . علاوه بر دولت سوریه و شورشیان مسلح ، طرف های دیگری نیز در این میدان درگیر هستند . ایران ، روسیه ، آمریکا ، کشورهای اروپایی ، رژیم صهونیستی ، دولت های عربی و بسیاری از سازمان های امنیتی و اطلاعاتی بین المللی نیز در نتایج و عواقب این جنگ دخیل هستند .
انتهای پیام /
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]