واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: میکو هیپونن کسی است که اولین ویروس کامپیوتری را شناسایی و ردیابی کرد. او امسال به دوبی و رویداد جیسک می رود تا در مورد مسائل حیاتی امنیت اطلاعات سخنرانی کند.
میکو هیپونن کسی است که اولین ویروس کامپیوتری را شناسایی و ردیابی کرد. او امسال به دوبی و رویداد جیسک می رود تا در مورد مسائل حیاتی امنیت اطلاعات سخنرانی کند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، در دنیای امروزی، امنیت سایبری هنوز هم بزرگترین چالش به حساب میآید. International Data Corporation پیش بینی کرده است که میزان هزینههایی که در خاور میانه روی فناوری اطلاعات انجام میپذیرد به رقمی بالاتر از ۳۲ میلیارد دلار در این سال خواهد رسید.
مدیر ارشد تحقیقات در F-Secure، هیپونن، مسائل حیاتی امنیت اطلاعات را مورد بحث قرار داده تا سازمانها را در زمینهی حفاظت از اطلاعات مستحکمتر سازد. او که به مدیریت تیمهای امنیتی در مهمترین یافتههای تاریخ امنیت اطلاعات و ردیابی خلق کنندگان نخستین ویروس کامپیوتری مشهور است، بارها به نهادهای پیاده سازی قوانین امنیت سایبری در ایالات متحده، اروپا و آسیا کمک کرده است.
او در لیست ۵۰ فرد تاثیرگذار دنیای اینترنت از نگاه مجلهی PC World جاید دارد و برندهی جایزهی Virus Bulletin میباشد که هر ده سال یکبار به بهترین مدرس در این صنعت اهدا میگردد.
همچنین از میان متخصصان برجسته ای که در جیسک سخنرانی خواهند کرد میتوان به مدیر ارشد امنیت اطلاعات در CIA روبرت بیگمن اشاره کرد. وی در مورد امنیت سیستمهای تجاری IT و اینکه چگونه میتوان اکثر حملات صورت گرفته روی این سیستمها را توسط ساختارهای شبکه ای IT هوشمند دفع کرد، سخنرانی میکند.
رئیس هیئت مدیره درشرکت ISC۲، ویم رمس نیز در این کنفرانس در مورد اینکه چه میزان امنیت برای شناسایی نقاط ضعف سازمان لازم است سخنرانی میکند.
جیسک یا همان نمایشگاه و کنفرانس امنیت اطلاعات خلیج (GISEC) مهمترین رویداد در زمینه امنیت اطلاعات IT در منطقه است. این رویداد شامل یک نمایشگاه سه روزه از نهم تا یازدهم ژوئن و یک کنفرانس دو روزه از دهم تا یازدهم ژوئن میباشد. جیسک توسط مرکز تجارت جهانی دوبی برگزار شده و تحت پشتیبانی نهاد GITEX TECHNOLOGY WEEK میباشد، که بزرگترین رویداد در حوزه ICT در منطقه نیز میباشد. جیسک متخصصان و مدیران زیادی را از صنایع مختلف از جمله مالی، انرژی، مخابرات، بخش دولتی و فناوری اطلاعات به خود جذب میکند.
کنفرانس دو روزه به همراه نشستهای امنیتی رایگان، میزبان نمایندگانی از ۱۸ کشور مختلف است که موضوعات مختلفی نظیر تحلیل تهدیدات، مدیریت استفاده از رایانش ابری، امنیت موبایل و دیگر موضوعات را شامل میشود.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]