واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۲:۲ب.ظ)
معاون شهردار کرمان خبر داد: ساماندهي مکانيزه ضايعات ساختماني در کرمان معاون خدمات شهري شهردار کرمان گفت: طرح ساماندهي مکانيزه ضايعات ساختماني در کرمان اجرا و منطقه دو شهري به عنوان پايلوت اجراي اين طرح انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي بابايي با اشاره به اينکه ساماندهي خاک و نخالههاي ساختماني و ارائه راهکار براي حل مشکل انباشت نخالهها در حاشيه شهر، از 11 سال پيش دغدغه شهرداري بوده است، گفت: با مشارکت کارگروه بهداشت فرمانداري و شهرداري و با همکاري اداره محيط زيست، 9 منطقه جهت تخليه خاک و نخالهها در شهر کرمان شناسايي شد.
تاييد 7 محل براي تخليه خاک و نخالههاي ساختماني در شهر کرمان
وي افزود: پس از مطرح شدن مناطق شناسايي شده در کارگروه بهداشت، بر اساس ارزيابيهاي زيستمحيطي، هفت محل براي تخليه خاک و نخالههاي ساختماني مورد تاييد قرار گرفت که از اين تعداد، دو محل به سبب داشتن شرايط خاص، مشروط اعلام شد.
معاون خدمات شهري شهردار کرمان گفت: محلهاي تاييد شده شامل شهرک صنعتي قديمي به سمت کورههاي آجر پزي، سمت راست کيلومتر 4 جاده جوپار، جاده تهران قبل از کارخانه سيمان، جاده اختيارآباد به طرف روستاي کوه باداموئيه، جاده زنگيآباد 2 کيلومتر بعد از تصفيهخانه و کورههاي آجر پزي، جاده کوهپايه 2 کيلومتر بعد از روستاي سيدي جنب معدن سنگ و جاده سرآسياب به سمت ده بالا محل معدن شن و ماسه شهرداري بودند.
بابايي تصريح کرد: از اين تعداد، شهرک صنعتي قديم و به ويژه جاده جوپار به سبب شرايط عبور سفرههاي آب زيرزميني مشروط اعلام شدند و بايد نخالههايي در آنجا تخليه ميشدند که با ساختار محيط مطابقت داشته و فاقد هرگونه مواد سمي باشند.
جاده اختيار آباد- کوهپايه و سرآسياب محلهاي فعال تخليه خاک و نخاله در کرمان
وي افزود: در حال حاضر جاده اختيار آباد به طرف روستاي کوهباداموئيه، جاده کوهپايه 2 کيلومتر بعد از روستاي سيدي، جاده سرآسياب به سمت ده بالا و محل معدن شن و ماسه قديمي شهرداري، محلهاي فعال تخليه خاک و نخاله در کرمان هستند.
معاون خدمات شهري شهردار کرمان گفت: محلهاي تخليه خاک و نخاله، شامل فرورفتگيهاي زمين، معادن شن و ماسه قديمي و متروکه و گودالهاي ناشي از برداشت غيرمجاز شن و ماسه هستند.
بابايي از اجراي طرح ساماندهي مکانيزه جمعآوري و تخليه خاک و نخالههاي ساختماني توسط بخش خصوصي با نظارت شهرداري خبر داد و اظهار کرد: با تحقيق از روند اجراي اين طرح در کلانشهرهايي چون مشهد، تبريز، اصفهان و شيراز، طرح ساماندهي مکانيزه ضايعات ساختماني در کرمان اجرا و منطقه دو شهري به عنوان پايلوت اجراي اين طرح انتخاب شد.
ايجاد گل تپه و کمربند سبز در حاشيه شهر کرمان
وي خاطرنشان کرد: راهکار فعلي براي جلوگيري از نازيبا شدن شهر در اثر انباشت نخالهها، صاف و مسطح کردن نخالهها و ايجاد گل تپه و همچنين ايجاد کمربند سبز در حاشيه شهر است.
معاون خدمات شهري شهردار کرمان با بيان اينکه اين مناطق، قابليت تبديل شدن به فضاي سبز را دارند، گفت: با خاکريزي در مکانهايي که قابليت کشت وجود دارد، درختکاري، تپه سبز و گل تپه ايجاد شده است.
بابايي با تاکيد بر اينکه براي از بين بردن چهره نازيباي شهر از سمت جاده جوپار تا بهشت زهرا، تپههايي روي خاک و نخاله ايجاد و رفوژ وسط نيز گلکاري شده است، خاطرنشان کرد: در همين راستا، علاوه بر ايجاد گلتپه در ورودي شهر از سمت بلوار شهيد صدوقي، در بزرگراه غربي و شرقي شهر کرمان نيز کمربند سبز ايجاد شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]