تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815731809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلس سنای فیلیپین توافقنامه همکاری نظامی با آمریکا را زیر سوال برد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مجلس سنای فیلیپین توافقنامه همکاری نظامی با آمریکا را زیر سوال برد کوالالامپور- ایرنا - مجلس سنا فیلیپین توافقنامه همکاری نظامی آمریکا و این کشور را بدنبال افزایش انتقادها از آن مورد بررسی قرار می دهد.


به گزارش ایرنا، آمریکا و فیلیپین هشتم اردیبهشت ماه همزمان با سفر باراک اوباما به مانیل توافقنامه 10 ساله ای امضا کردند که براساس آن نظامیان آمریکایی بیشتری اجازه می یابند در اوج اختلافات ارضی پکن - مانیل به صورت شناور در پایگاه های آمریکا در فیلیپین مستقر شوند.
مخالفان، این توافقنامه را یکطرفه و به نفع دولت آمریکا می دانند و به شدت از آن انتقاد می کنند.
نمایندگان مجلس سنای فیلیپین نیز طی روزهای اخیر با انتقاد از امضای توافقنامه نظامی مانیل – واشنگتن معتقدند این توافقنامه با عجله امضا شده و باید در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.
مخالفان توافقنامه همکاری نظامی فیلیپین و آمریکا معتقدند این توافقنامه نقض حق حاکمیت فیلیپین است و دست مانیل خالی است و بهره ای از آن نمی برد.
نری کولمنارس از نمایندگان سنا فیلیپین معتقد است: مانیل همه چیز را به صورت رایگان از دست داده است. این توافقنامه نامحدود است و 10 ساله نیست. اگر نگاه کنید متوجه می شوید که توافقنامه به طور خودکار پس از 10 سال تمدید می شود مگر اینکه فسخ شود.
این توافقنامه در عرض 10 ماه و پس از هشت دور مذاکره مقامات نظامی آمریکا و فیلیپین آماده و با عجله به دلیل سفر باراک اوباما به مانیل امضا شد.
مقامات دو کشور توافق کرده بودند این توافقنامه قبل از سفر اوباما به مانیل امضا شود و چند ساعت قبل از این سفر نیز به امضای طرفین رسید.
مردم فیلیپین که تجربه حضور گسترده نیروهای آمریکایی را برای چند دهه تا سال 1991 در این کشورداشتند پیش از امضای توافقنامه تجمعات مختلفی مقابل سفارت آمریکا در مانیل برگزار کردند که تمام این تجمعات با واکنش پلیس مواجه شد.
با مخالفت های اخیر نمایندگان مجلس سنا فیلیپین که خواستار بررسی این توافقنامه شده اند بعید به نظر می رسد دولت این کشور توان پاسخگویی به منتقدان را داشته باشد.
این نمایندگان با محور قرار دادن سخنان اوباما که هدف از این توافقنامه مقابله با چین نیست، به اختلافات ارضی مانیل – پکن اشاره می کنند و معتقدند اگر این پیمان نتواند مانع تعرضات چین شود برای فیلیپین سودی نخواهد داشت.
کولمنارس می گوید اوباما در بخشی ازسخنان خود به صراحت گفت ایالات متحده قصد ندارد برای دفاع از فیلیپین مداخله کند و دلیل آن را روابط اقتصادی گسترده واشنگتن با پکن دانست.
از سوی دیگر مقامات دولتی فیلیپین همچنان به دفاع از توافقنامه نظامی این کشور و آمریکا می پردازند و معتقدند این توافق تا حد زیادی به برنامه نوسازی ارتش فیلیپین کمک می کند.
البته باید توجه داشت که مانیل و واشنگتن هر کدام به دنبال اهداف متفاوتی در این توافقنامه هستند. فیلیپین در این توافقنامه بدنبال تقویت جایگاه خود و جستجو برای ایجاد سپر امنیتی با توجه به وضعیت متزلزل نظامی این کشور است و آمریکا نیز سیاست ورود مجدد به آسیا را دنبا می کند. نقطه ای که فکر می کند با حضور چین قدرتش با ابهام مواجه شده است.
مساله دیگری که نمایندگان مجلس سنا فیلیپین را به واکنش واداشته است عدم تمایل مقامات آمریکا و فیلیپین برای امضای پیمان همکاری نظامی به جای توافقنامه است که مصوبه این مجلس را نیاز دارد.
توافقنامه ها به لحاظ حقوقی یک پیمان به شمار نمی آیند و نیاز به تایید مجلس سنای فیلیپین ندارند و نمایندگان اکنون در مقابل علامت سوال قرار گرفته اند که چرا دولت در این مساله مهم به سمتی حرکت کرده است که دیدگاه مجلس در آن نباشد.
به هر شکل حضور مجدد نیروهای آمریکایی اکنون به موضوعی حساس در فیلیپین تبدیل شده است و در آینده باید شاهد واکنش های زیادی از سوی مجلس سنا و مردم بود.
معترضان معتقدند این توافقتنامه دستاورد حرکت های گذشته را که باعث خروج نیروهای آمریکایی از فیلیپین پس از یک قرن شد از بین می برد.
آساق**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




20/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن