واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ایران سومین کشور صادر کننده به عراق
رایزن اقتصادی ایران در کشور عراق گفت: اکنون اولین صادر کننده مهم به عراق کشور ترکیه با 11 میلیارد دلار محسوب می شود و ایران پس از چین با صادرات 6 میلیارد دلاری در رتبه سوم صادرات قرار دارد که این ارقام بیانگر تسلط 30 درصدی ترکیه بر بازارهای عراق می باشد که از این میان سهم ایران و چین هر کدام 20 درصد است.
خبرگزاری مهر: رایزن اقتصادی ایران در عراق پیش از ظهر پنجشنبه در نشست رایزنان اقتصادی ایران در 6 کشور دنیا که در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: مسئله مشکلات بین بانکی تنها منحصر به عراق نمی شود و در بسیاری از کشورها این مشکلات وجود دارد و با اقدامات خوب انجام شده در راستای تسهیل روابط بین بانکی با کشور عراق هر شخصی روزانه می تواند 10 هزار دلار را منتقل کرده و در صورت ارائه مدارک تا سقف مدارک می تواند وجه را منتقل کند.
ابراهیم رضا زاده گفت: هم اکنون 102 پروژه در کشور عراق در حال انجام است و وجود برخی پروژه های 900 میلیون دلاری بیانگر نیاز ارائه ظرفیت های بالا از سوی شرکت هاست وبا توجه به قانون الزام ثبت شرکت در کشور عراق، شرکت های مبدا می توانند با ارائه رزومه کاری ترجمه شده، گواهی نامه پیمانکاری، به این رایزن اقتصادی مراجعه و جهت معرفی به استانداران و سایر شرکا در عراق معرفی شوند.
وی افزود: هم اکنون عراق بیش از 95 در صد نیاز به صادرات دارد که در صورتی که کالای تولیدی مزیت رقابتی را داشته باشد و فرهنگ مصرف آن در کشور عراق موجود باشد، با تبلیغات درست، حضور مداوم در نمایشگاهها و معرفی بهتر کالاها و خدمات صادراتی زمینه صدور بهتر تولیدات، صنایع و خدمات به کشور عراق بیش از پیش فراهم می شود.
وی در ادامه با اشاره به افزایش 24 برابری صادرات به کشور عراق در ده سال گذشته، بیان داشت: هم اکنون اولین صادر کننده مهم به عراق کشور ترکیه با 11 میلیارد دلار محسوب می شود و ایران پس از چین با صادرات 6 میلیارد دلاری در رتبه سوم صادرات قرار دارد که این ارقام بیانگر تسلط 30 درصدی ترکیه بر بازارهای عراق می باشد که از این میان سهم ایران و چین هر کدام 20 درصد می باشد و در صورت بهره گیری از قرابت های فرهنگی مذهبی و مرزهای بسیار طولانی با کشور عراق و حضور مداوم فعالان اقتصادی در عراق می توان این میزان را ارتقا داده و زمینه توسعه صادرات بیشتر را فراهم کرد.
وی در ادامه با اشاره به عامل امنیت در عراق و شاخص و رتبه 7 ریسک در این کشور، بیان داشت: با تشکیل نهادهای امنیتی در استانداری ها تا حدودی این مشکلات مرتفع شده و امیدواریم با تداوم آن زمینه حضور بیش از پیش بازرگانان و تجار کشور در عراق فراهم شود.
رضا زاده با بیان بازار مصرف 20 درصدی اقلیم کردستان عراق بیان داشت: بیشتر بازار مصرف کشور عراق در حوزه های جنوبی و عرب نشین عراق قرار دارد و در صورت عدم سرمایه گذاری به موقع و حضور فعالان اقتصادی این موقعیت از دست خواهد رفت.
رایزن اقتصادی ایران در عراق در پایان با اشاره به حضور برخی روزنامه های کرد و عرب زبان ایرانی در عراق آن را زمینه ساز معرفی بهتر کالاها و خدمات به کشور عراق ارزیابی کرد و افزود: با بهره گیری بهتر از امکانات نمایشگاهی و تبلیغاتی و حضور فعالان اقتصادی می توانیم شاهد توسعه روند صادرات به کشور عراق باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]