تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 4 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818135502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا وزیر و نمایندگان مجلس حرف همدیگر را تکذیب می کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا وزیر و نمایندگان مجلس حرف همدیگر را تکذیب می کنند؟
در ماه های اخیر اتفاقات جالی در کشور می افتد! یک نماینده که علی القاعده باید او را شخصیت سیاسی برجسته ای در نظام او را تلقی کنیم،حرف یک وزیر را تکذیب می کند!وزیری که او هم یک شخصیت برجسته است و بر عکس یک وزیر حرف یک نماینده را تکذیب می کند. به زبان ساده تکذیب یعنی اذعان به دروغ گویی!
کد خبر: ۳۹۸۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴ - 08 May 2014



تجمع و اعتراض اعضای چند تعاونی مسکن جلو مجلس
وزیر اطلاعات روز گذشته در مجلس شورای اسلامی حاضر شد و به سؤالات برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پاسخ داد، بعد از کمیسیون سخنگوی کمیسیون با حاضر شدن در جمع خبرنگاران مواردی را مطرح کرد که گویا با آنچه وزیر اطلاعات گفته بود هم خوانی نداشت همین عامل باعث شد تا وزارت اطلاعات مطالب عنوان شده از سوی وزیر را تکذیب کند.

به گزارش تابناک، نیز این مورد را در گذشته نیز مجلس شورای اسلامی و کمیسیون امنیت ملی شاهد بوده در مورد قبلی نیز وزیر امور خارجه مباحثی را به صورت محرمانه در اختیار نمایندگان قرار داده بود اما بعد از آنکه نقوی حسینی موضوع را با خبرنگاران مطرح کرد وزارت خارجه واکنش نشان داد و صحبت‌های سخنگوی کمیسیون را تکذیب کرد.

حال باید دید دلایل این نوع گفتمان و اینکه این مطالب بعد از جلسه از سوی وزارت خانه‌ها رد می‌شود چیست، و چرا وقتی موضوعی به صورت محرمانه مطرح می‌شود در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد؟

چند رویکرد ممکن است برای این نوع رفتار وجود داشته باشد، این امکان وجود دارد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل آنکه مواضع مخالفی نسبت به دولت دارند برداشتی را که از صحبت‌های وزیر دارند به گونه‌ای دیگر بیان کنند، اما بایید به این نکته هم توجه داشت که چرا صحبت‌های وزیر باید از زبان کس دیگری گفته شود و پس از آن وزارت خانه مجبور به پاسخ یا واکنش شود.

در حال حاضر به دلیل آنکه در گفتمان سیاسی کشور تعریف مشخصی از سطوح اخبار محرمانه وجود ندارد، اشخاص با توجه به ادراکی که از موضوع دارند آن را طبقه‌بندی می‌کنند، این کار ممکن است باعث شود خبری که بسیار محرمانه است به گمان شخصی آن چنان مهم نباشد و افشا گردد و مطالبی که باید به اطلاع مردم رسانده شود جز اخبار محرمانه تلقی شود و مطرح نگردد.

منصور حقیقت پور عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت و گو با تابناک دراین‌باره می‌گوید: یکی از دلایلی که به نظر می‌رسد صحبت‌های متناقضی از سوی افراد مختلف گفته می‌شود توسط خبرنگارها کم یا زیاد بشود و امکان دارد در اخباری را که منتقل می کنند صادق نباشند و یا در انتقال اخبار شوخی و شیطنت داشته باشند.

وی در پاسخ به این سؤال که وزرا صحبتهای نمایندگان را بعد از جلسه کمیسیون امنیت ملی تکذیب می کنند گفت: همکاران من در کمیسیون امنیت ملی باید مقداری تیز تر نسبت به موضوعات باشند و گفتمان داخل کمیسیون امنیت ملی را شخص واحدی بازگو کند و بهتر است سخنگوی کمیسیون قبل از مطرح‌شدن با وزیر مربوطه هماهنگ رده باشد و به ین ترتیب جوانب موضوع سنجیده شود و پس از آن سخنگو موضوع را مطرح کند.

من به نظرم می رسد آن چیزی که ما به عنوان گفتمان در کمیسیون امنیت ملی داریم باید دوستان به سخن گو محول کنند و در غیر این صورت همه دوستان آزاد هستند که در ارتباط با مسائل صحبت کنند، در حال حاضر به دلیل اختلاف نظر‌هایی که بین طیف‌های مختلف وجود دارد مواردی مانند این به وجود می‌آید.

در یک جلسه ممکن است موضوعات مختلفی مطرح شود بعضی از موضوعات محرمانه است بعضی ها نیست و بعضی از آن‌ها خیلی محرمانه است اما تعریف و ادبیات واحدی برای تفکیک این گفتمان محرمانه و خیلی محرمانه و سری وجود ندارد و کسی از نمایندگان کتاب آموزشی زیر بغل خود ندارند که این موضوعات را از هم تفکیک کنند این تعاریف برای همه یکسان نیست، کسی که سواد کمی دارد یک جور تحلیل می‌کند و کسی که عالم و دانشمند است با ادبیات دیگری عنوان می‌کند. مبانی آموزشی ما از مفهوم محرمانه، خیلی محرمانه، سری و به کلی سری یکی نیست.

من ادبیات بی‌اخلاقی را برای این جور مواقع استفاده نمی‌کنم و باید به دنبال واژه دیگری دراین‌باره بود اما باید احترام همه مسئولین نظام را داشته باشیم کسی که در این مملکت وزیر می‌شود و یا یک مسئولیت دیگری را می‌پذیرد وارث خون هزاران شهید است. شاید من خوشم نیاید ولی نظام به وی مسئولیت داده است و نباید به آن به حرمتی کنیم،این کار نیازمند یک اخلاق مدیریتی ویژه است.

من این را تأیید می‌کنم که ممکن است این‌گونه رفتارها رفتار خوبی نباشند و باید هم دلی و همراهی داشته باشیم در غیر این صورت این‌گونه اعمال دل مردم را خالی می‌کند و باعث بی‌اعتمادی مردم به مسئولین می‌شود، کسان دیگری مانند رسایی و کوچک زاده و امسال این‌ها ممکن از وزیر سؤالی داشته باشند و به لحاظ امنیتی بودن موضوع در کمیسیون امنیت ملی مطرح شود اما اینکه این افراد تند صحبت می‌کنند ربطی به کمیسیون امنیت ملی ندارد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن