تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816769471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منابع خبری پاکستان: آمریکا عامل گسترش ناامنی در پاکستان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

در پی بازداشت شهروند آمریکایی / منابع خبری پاکستان: آمریکا عامل گسترش ناامنی در پاکستان است اسلام آباد - ایرنا - درپی بازداشت یک تبعه آمریکایی به جرم نقض قوانین ضدتروریستی در ˈکراچیˈ، منابع خبری پاکستان آمریکا را متهم به جاسوسی و گسترش تروریسم در پاکستان کردند.


به گزارش ایرنا، رسانه های پاکستانی به نقل از پلیس کراچی نوشتند: یک تبعه آمریکایی که به گفته مقامات این کشور از عوامل پلیس فدرال آمریکا است، دوشنبه شب گذشته درحالی که از فرودگاه بین المللی ˈجناحˈ کراچی قصد سفر به ˈاسلام آبادˈ را داشت، به دلیل حمل 15 گلوله مربوط به سلاح کمری ˈام.ام.9ˈ و چاقو، شناسایی و بازداشت شد.
منابع خبری نام این تبعه آمریکایی را ˈجوئل کاکس یوجینˈ عنوان و اعلام کردند که وی از عاملان سازمان تحقیقات فدرال آمریکا است. این منابع هدف از حضور این تبعه آمریکایی در پاکستان را همکاری با دولت این کشور در زمینه بررسی فساد مالی و اداری اعلام کردند.
بر اساس این گزارش، مقامات پاکستانی و آمریکایی در عین حال از تایید نام این مظنون بازداشت شده خودداری و دلیل آن را حساس بودن موضوع عنوان کرده اند.
روزنامه امت پاکستان در مطلبی درباره تناقض گویی کنسولگری های مختلف آمریکا در پاکستان درباره هویت فرد یاد شده نوشت: مسوولان کنسولگری آمریکا در کراچی ادعا کردند که تبعه بازداشت شده از کارمندان بخش امنیتی این کنسولگری است ولی کنسولگری آمریکا در کراچی تاکنون هیچ اسناد و یا مدارکی درباره اعزام شخص مورد نظر به عنوان دیپلمات یا کارمند رسمی کنسولگری به شهر کراچی پاکستان ارائه نداده است.
در بخشی از گزارش رسانه های پاکستان به نقل از پلیس کراچی آمده است: تبعه آمریکایی به یک دادگاه محلی در کراچی منتقل شد و دادخواستی مبنی بر نقض قوانین ضدترورسیم در پاکستان (حمل اسلحه و مهمات در هواپیما) علیه وی تنظیم شد.
قاضی دادگاه کراچی پاکستان دستور داد که متهم تا روز شنبه آینده تحت بازداشت نیروهای امنیتی باشد تا بررسیها و تحقیقات بیشتری در مورد او و علت حضورش در این کشور انجام شود.
ˈمگان گراگنیشˈ سخنگوی سفارت آمریکا در اسلام آباد در گفت وگو با رسانه های پاکستانی گفت: مقامات آمریکایی برای حل و فصل موضوع بازداشت فرد یاد شده با دولت پاکستان در تماس هستند.
در همین حال روزنامه اردو زبان ˈامتˈ چاپ کراچی در شماره روز چهارشنبه خود نوشت: پلیس این شهر در تحقیقات اولیه به این نتیجه رسیده که تبعه آمریکایی بازداشت شده برای انجام ماموریت مخفیانه در پاکستان حضور داشته و دلیل بازداشت وی نیز کشف لوازم جاسوسی و غیرمتعارف (در حین مسافرت به کشورهای خارجی) است.
در این گزارش آمده است: بازداشت و رسوایی فعالیتهای غیرقانونی جاسوسان آمریکایی موضوع تازه ای نبوده و این عوامل در کشتن غیرنظامیان و مردم بی گناه در پاکستان دست دارند.
به نظر می رسد بازداشت اخیر تبعه آمریکایی در کراچی بار دیگر آغازی برای دوران سرد و سراشیبی تند در روابط میان اسلام آباد و واشنگتن باشد و متعاقب آن احزاب و گروههای سیاسی و مذهبی در پاکستان بار دیگر با برپایی راهپیماییهای گسترده علیه آمریکا و مداخلات این کشور در پاکستان، خواستار خروج نظامیان، عوامل پنهانی و سازمان های جاسوسی آمریکایی از خاک پاکستان شوند.
روابط دوجانبه پاکستان و آمریکا دوران پرتلاطمی را در سالهای گذشته به ویژه رسوا شدن طرحهای پنهانی واشنگتن در پاکستان پشت سر گذاشت است.
در سالهای اخیر نیز اوج تنشها بین دو کشور در اظهارات مقامات پاکستانی و آمریکایی پس از کشته شدن اسامه بن لادن رییس معدوم گروه تروریستی القاعده در جریان عملیات مخفیانه نیروهای آمریکایی در شهر ایبت آباد در شمال پاکستان، بازداشت عامل جاسوسی سازمان سیا در شهر لاهور، تجاوز بالگردهای آمریکایی به خاک پاکستان و کشتن 24 نظامی پاکستانی، دیده شده است.
شناسایی و بازداشت جاسوسان و عاملان نفوذی سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در مناطق مختلف پاکستان و یا رسوا شدن طرحهای پنهانی واشنگتن در سالهای گذشته در این کشور، همواره باعث ایجاد تنش و فاصله در روابط سیاسی و امنیتی اسلام آباد - واشنگتن شده و حتی مقامات پاکستانی بارها از سوی احزاب سیاسی، مذهبی و اقشار مختلف جامعه این کشور به دلیل عملکرد ضعیف برای جلوگیری از دخالت آمریکاییها در امور داخلی پاکستان مورد سرزنش قرار گرفته اند.
در هفتم بهمن 1389 شمسی (27 ژانویه 2011) نیز ˈریموند دیویسˈ یکی از عوامل سازمان جاسوسی سیای آمریکا به جرم کشتن دو پاکستانی در شهر ˈلاهورˈ مرکز ایالت پنجاب در شرق این کشور به مدت دو ماه بازداشت شد.
در حالی که دیویس توسط نهادهای امنیتی و قضایی پاکستان به جرم کشتن دو غیرنظامی بازداشت شده بود، مقامات آمریکایی مدعی شده بودند که ریموند دیویس از حق مصونیت دیپلماتیک برخوردار بوده و باید فورا آزاد شود و متعاقب آن نیز دادگاه پاکستان با دستور دریافت غرامت از این جاسوس آمریکایی، حکم آزادی وی را صادر کرد.
اختلافات میان پاکستان و آمریکا در خصوص این مساله به حدی رسید که ˈشاه محمود حسین قریشیˈ (نماینده فعلی مجلس ملی وابسته به حزب تحریک انصاف) وزیر وقت امور خارجه، از حزب مردم (حزب پیشین حاکم) حاضر نشد در توافق با آمریکا برای رهایی ریموند دیویس کوتاه بیاید و به همین دلیل استعفا کرد.
تردد مخفیانه عوامل نفوذی جاسوسی آمریکا به شهرهای مختلف پاکستان در حالی صورت می گیرد که مردم این کشور همواره نسبت به دولت و مقامات آمریکا به دلیل حملات مرگبار هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به مناطق قبایلی در شمال غرب پاکستان خشمگین هستند.
مردم پاکستان به همراهی احزاب مختلف سیاسی و مذهبی این کشور ماهها و سالهای اخیر بارها علیه مواضع تهاجمی آمریکا در قبال مسلمانان، دخالت واشنگتن در امور داخلی پاکستان و عدم توقف حملات پهپادهای آمریکایی دست به تظاهرات گسترده زده و حتی مسیر تردد خودروهای تدارکاتی نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در مناطق مختلف پاکستان را نیز برای مدتی مسدود کرده بودند.
آساق ** ا.ر ** 1095**1723**1577
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن