تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828014601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به دلایل تداوم خشونت در شمال شرق هند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نگاهی به دلایل تداوم خشونت در شمال شرق هند دهلی نو - ایرنا - خشونت های فرقه ای درایالت آسام واقع در شمال شرق هند دوباره شعله ور شده و شماری از مردم بیگناه که بیشتر مسلمان بودند به کام مرگ کشانده شده اند.


به گزارش ایرنا، آسام که در نزدیکی بنگلادش واقع است، میزبان تعداد اندکی بنگلادشی است که حضور آنان بهانه خشونت طلبان برای آزار همه مسلمانان و همه اقوام غیر ˈبودوˈ ی منطقه شده است.
براساس آمار وزارت کشور هند فقط 83 هزار و 484 نفر بنگلادشی در هند بوده اند که در سال 2009 تعداد 10 هزار و 602 نفر، در سال 2010 تعداد شش هزار و 290 تن و در سال 2011 شش هزار و 761 نفر از آنها اخراج شده اند.
از نظر کارشناسان و شاهدان منشاء اصلی خشونت های ایالت آسام بودوها هستند، اقلیتی که اکثریت منطقه بودولند را رهبری می کنند.
این درگیری ها به طور معمول در شهر ˈکوکراجهررˈ واقع در منطقه تحت پوشش شورای منطقه ای بودو اتفاق می افتد. این منطقه چهار ناحیه کوکراجهر، باکسا، چیرانگ و اودالگوری را دربرمی گیرد.
گفته می شود، خشونت های اخیر که روز جمعه گذشته باعث قتل بیش از 30 تن شد توسط شورشیان بودو از جبهه دمکراتیک خلق بودولند ناشی شده است . این جبهه شاخه مخالف گفت وگوی این تشکیلات زیرزمینی است و سونگبهیجیت نام دارد.
بودوها در شرایطی ادعای مالکیت منطقه را دارند که فقط 27 درصد از جمعیت حدود سه میلیون نفری را شامل می شوند و مسلمانان حدود 30 درصد از جمعیت را دربرمی گیرند.
تبعیض های منطقه بودولند به همین جا ختم نمی شود زیرا از 46 نماینده مجلس این منطقه 30 کرسی به بودوها تعلق دارد، 5 کرسی به اجتماعات غیرقبیله ای و 5 کرسی دیگر برای همه اجتماعات از جمله بودوها آزاد است.
نمایندگان شش کرسی دیگر از سوی دولت ایالتی آسام به این ترتیب مشخص می شود که اجتماعاتی که نمایندگان آنها از طریق انتخابات به مجلس راه نیافته اند، حضور داشته باشند.
شبه نظامیان بودو که به سلاح های بسیار پیشرفته مسلح هستند، حتی با دریافت مبالغ هنگفت حاضر به زمین گذاشتن وسیله جنگی خود نشده اند و به آزار اقوام مختلف منطقه از جمله مسلمانان ادامه می دهند.

** نامزد حزب بی جی پی مسوول خشونت ها شناخته می شود:
جبهه دمکراتیک متحد هند که پشتیبان مسلمانان آسام است، خشونت های اخیر منطقه بودوها در آسام را نتیجه صحبت های تند ˈنارندرا مودیˈ نامزد حزب بهارتیا جاناتا (بی جی پی ) برای نخست وزیری هند علیه بنگلادشی ها می داند.
این جبهه، همچنین تمایل شورای منطقه ای به پاکسازی قومی و کوتاهی دولت ایالتی را از دیگر دلایل خشونت ها عنوان می کند.
از سوی دیگر ˈکی. رحمانˈ وزیر اقلیت های هند نیز اظهارات مودی نامزد نخست وزیری هند از حزب بی جی پی علیه مهاجرت غیرقانونی از بنگلادش به هند را دلیل قتل عام افراد بیگناه در آسام عنوان کرده است.
به این ترتیب، بنظر می رسد در حالی که هنوز مودی نامزد حزب تندرو هندو به قدرت نرسیده، احساسات فرقه گرایانه در میان برخی تندروهای هند برانگیخته شده است. در خشونت های روزهای اخیر، ده ها مسلمان جانشان را از دست داده و هزاران نفر بی خانمان شده اند.
این در حالیست که خشونت های اخیر در مقابل درگیری های خونین سال 2012 که میان قوم بودو و ساکنان مسلمان منطقه صورت گرفت ناچیز است. آن زمان درگیری ها دو ماه ادامه یافت و به مرگ بیش از یکصد نفر انجامید. همچنین بیش از 500 هزار نفر بی خانمان شدند.
نتیجه تاسف بار دیگر درگیری های سال 2012 فاصله شدیدی بود که بین اقوام منطقه بوجود آمد.

** نارضایتی اقوام غیربودو از خشونت های منطقه:
نه تنها مسلمانان، بلکه هیچیک از ساکنان غیربودوی شمال شرق هند که اکثریت را شامل می شوند، از تبعیض سیاسی که اولویت را به یک اقلیت می دهد راضی نیستند. چنانکه اکنون 10 عریضه در دادگاه عالی گواهاتی (شهر مرکزی ایالت آسام) گشوده که البته هیچیک از آنها از سوی مسلمانان مطرح نشده است.
اتحادیه دانشجویی سراسر بودو (ABSU) آغازگر درخواست تقسیم ایالت آسام به دو بخش شناخته می شود. شعار ˈآسام را 50-50 تقسیم کنیدˈ که این نهاد مطرح کرده، هنوز بر دیوارها دیده می شود.
اکنون در حالی که رهبران این اتحادیه دانشجویی منطقه را رهبری می کنند، نهاد قوی دیگری بنام جبهه دمکراتیک ملی بودولند که به عنوان نیروی امنیتی بودو شناخته می شود، فعال است.
این جبهه که اکتبر 1986 تشکیل شده، یک هزار نیروی مسلح دارد. این تشکیلات خواستار بدست گرفتن حکومت در شمال رودخانه براهماپوتراست.
بیشتر حامیان جبهه دمکراتیک ملی بودولند مسیحیان هستند که حدود 15 درصد از جمعیت بودو را شامل می شوند.

** قرارداد صلح بی تاثیر در خلع سلاح:
رواج خشونت طی سال های گذشته منجر به امضای قرارداد بودو شد. جبهه دمکراتیک ملی بودولند در ژوئن سال 2005 قراردادی با دولت مرکزی هند امضا کرد که طی آن متعهد شده به غیرنظامیان و نیروهای امنیتی حمله نکند.
در این قرارداد آمده که نیروهای مسلح این جبهه باید خلع سلاح شده و بمدت یک سال در اردوگاهی که از سوی ارتش حفاظت می شوند، زندگی کنند. اما آنها هیچگاه سلاح به زمین نگذاشتند و فقط شماری سلاح کهنه و غیرقابل استفاده را تحویل دادند.
همچنین، پیش از به اجرا درآمدن قرارداد، شکافی عمودی میان رده های نهادهای تندروی بودو بوجود آمد که منجر به خشونت بیشتر از سوی نظامیان بودو و بی خانمانی 70 هزار نفر از مردم منطقه شد. تعداد زیادی از مردم منطقه از سال های 94-1993 تا کنون در آسام بی خانمان هستند.
با وجود این قرارداد آتش بس، جبهه دمکراتیک ملی بودو به حمله به رقبای خود و همچنین نیروهای امنیتی و غیرنظامیان ادامه می دهد.
در چهارم اکتبر 2009 این شبه نظامیان به روستای بهیمجائولی در سونیتپور حمله کرده و 14 نفر را کشتند. در نوامبر 2010 نیز اعلام کردند که برنامه کشتن دستکم 20 هندی را دارند تا از مرگ فرمانده خود ˈموهان باسو ماتاریˈ انتقام بگیرند.
در هشتم نوامبر 2010 این گروه 19 نفر را در یک اتوبوس به آتش کشیده و کشتند. در 14مارس 2011 شبه نظامیان به گروه گشت زنی نیروهای مرزی حمله کرده و هشت سرباز را کشتند.
علاوه براین در جولای 2012 با اقدامات خشونت آمیز 90 نفر از مسلمانان را کشتند و حدود نیم میلیون را به کمپ پناهندگان کشاندند. بیشتر پناهندگان نیز مسلمان هستند.
بنابراین، جبهه دمکراتیک ملی بودولند بر خلاف نامش ˈدمکراتیکˈ و ˈمردمیˈ نیست چون قصد دارد از شر ساکنان غیربودوی منطقه خلاص شود.
این در حالیست که جبهه مذکور می گوید این افراد مهاجران غیرقانونی بوده اند و نمی توانند به خانه هایشان بازگردند. گفته می شود که اکنون حتی دولت محلی نیز از این استدلال پشتیبانی می کند.
تحلیلگران هندی می گویند که اقدامات کنونی بطور آشکار پاکسازی قومی است که مسلمانان مورد هدف آن هستند. اهداف بعدی نیز قبایل و ادیواسی ها (ساکنان بومی هند) خواهند بود.
صاحب نظران پیش بینی می کنند تا زمانی که سلاح های پیشرفته در دست شبه نظامیان منطقه است و دولت مرکزی هند نیز به سکوت و کم توجهی ادامه می دهد، خشونت ها در آسام ادامه خواهد داشت.
آساق ** 2165 ** 275 **
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن