واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز
27 مدرس نمونه مراکز علمی - کاربردی البرز تجلیل شدند
کرج - خبرگزاری مهر: طی مراسمی به مناسبت هفته نکوداشت مقام معلم از 27 مدرس نمونه مراکز علمی - کاربردی استان البرز تجلیل و قدردانی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته معلم آیین تجلیل از مدرسان نمونه مراکز علمی – کاربردی استان البرز با حضور شماری زیادی از مدرسان و روسای این مراکز، رئیس مرکز علمی- کاربردی استان، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علمی- کاربردی البرز و تنی چند از اعضای شورای شهر کرج شامگاه سه شنبه در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در کرج برگزار شد. حجت الاسلام قدوسی نماینده ولی فقیه در دانشگاه علمی – کاربردی البرز در این مراسم در سخنانی به جایگاه علم در اسلام پرداخت و با بیان اینکه تفاوتی اساسی بین علم و عقل در اسلام نسبت به سایر ادیان وجود دارد، گفت: در دین اسلام هیچ تضاد و تعارضی بین علم و عقل دیده نمی شود و این نکته ای زیربنایی است که باید در مباحث اعتقادی به آن توجه کنیم.
وی یادآور شد: در دنیای غرب از دوره رنسانس تضادی بین علم و دین به وجود آمد در حالیکه این تضاد و تعارض هیچگاه در اسلام دیده نمی شود.
وی افزود: برخی افراد دچار سُکر علمی می شوند به این معنی که مستی حاصل از علم سبب می شود بعضی آرای علمی را در تضاد با دین ببینند.
حجت الاسلام قدوسی دستیابی به علم را موجب اقتدار دانست و اظهار داشت: آدمی یا باید عالم شود و خود را به اقتدار علمی برساند یا مغلوب شود تا زورگویان بر او حاکم شوند. اقتدار علمی با شیطنت های دشمن مواجه می شود
وی با بیان اینکه اقتدار علمی در کشور آغاز شده است، گفت: شما استادان به خوبی در مسیر رشد و اقتدار علمی قرار گرفته اید. اما این مسیر به سادگی به سرانجام نخواهد رسید و دشمنی در مقابل این اقتدار علمی طبیعی است.
حجت الاسلام قدوسی ادامه داد: امروز می بینید که در فضای علمی ما شیطنت های زیادی می شود و باید مراقب این شیطنت ها باشیم.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علمی- کاربردی البرز در بخشی دیگر از سخنانش جایگاه معلم را در مقام عبودیت خواند و اظهار داشت: شغل معلمی مترادف با تلاش و عبادت بوده و لازم است این تعریف در جامعه نهادینه شود.
وی گفت: فقط علوم دینی عبادت نیست و هر علمی که به اسلام، دین و کشور خدمت کند عبادت است. غربی ها علم را در انحصار خود می خواهند
حجت الاسلام قدوسی دلسوزی، هنرمندی و جهادگری را به تعبیر رهبری سه ویژگی اساسی که باید در معلمان باشد، برشمرد و افزود: دلسوزی نخستین ویژگی معلم است. علاوه بر این معلم باید هنر جذب داشته باشد و با اخلاق و رفتارش دانشجو را جذب کند. جهاد نیز در اینجا به معنای تقابل با موانع، معارضات و خست های علمی جامه جهانی است.
وی تصریح کرد: کشورهای غربی به رغم داعیه هایی که سر می دهند اما به شدت علم را در انحصار خود می خواهند.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علمی- کاربردی البرز در پایان از تشکیل شورای فرهنگی در مراکز علمی – کاربردی استان خبر داد و از مدرسان دانشگاه خواست در اجرای جامع تصمیمات فرهنگی در مراکز مساعدت کنند. معلمان امانتدار دانشجویان باشند
سید صاحب سادات حسینی رئیس مرکز علمی- کاربردی البرز نیز ضمن تبریک هفته معلم در سخنانی اظهار داشت: معلمی جایگاهی ویژه دارد و به تعبیری تمام سال روز پاسداشت مقام معلم است.
وی با تاکید بر اینکه آموزش باید با تزکیه همراه باشد، گفت: وظیفه معلم تنها آموزش نیست. معلمان و اساتید امانتدار دانشجویان هستند و این مسئله مهمی است که باید مورد توجه معلمان قرار گیرد.
به گفته رئیس دانشگاه علمی – کاربردی البرز هم اکنون 23 هزار و 412 دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی، کاردانی پودمانی، کاردانی ترمی، کارشناسی، کارشناسی پودمانی و کارشناسی ترمی در 28 مرکز استان مشغول به تحصیل هستند.
این آیین با ویژه برنامه هایی از جمله اجرای زنده موسیقی و پخش کلیب همراه بود. در پایان از 27 مدرس نمونه و ممتاز مراکز علمی- کاربردی استان البرز تجلیل و قدردانی شد.
۱۳۹۳/۲/۱۷ - ۰۸:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]