تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867826863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران در مذاکرات امتیازی به 1+5 نداد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ایران در مذاکرات امتیازی به 1+5 نداد




عضو ارشد حزب موتلفه اسلامی گفت:جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای خود با گروه موسوم به 5+1 امتیازی واگذار نکرده است.





خبرگزاری ایرنا: ˈاسدالله بادامچیانˈ شامگاه سه شنبه در همایش اصولگرایان چهارمحال وبختیاری در شهرکرد گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای درحال مذاکره است و دولت تدبیر و امید نیز در میدان سیاسی مشغول فعالیت است و لازم است در این شرایط به جای تخریب، توهین و تهمت، دولت را حمایت کنیم.

وی تصریح کرد:به بیان مقام معظم رهبری، نباید تیم مذاکره کننده هسته ای را تخریب کرد، ولی باید با نگاه هوشیار و تیزبین خود، مراقب امور باشیم.

این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه مذاکرات ایران با 1+5 از موضع قدرت انجام شده است و اقداماتی نیز که ایران انجام داده در راستای اعتماد سازی بوده است، افزود:باید تا خردادماه که مهلت شش ماهه غربی ها برای عمل به تعهدات است صبر کرد و اگر به تعهدات عمل نکردند، به راحتی می توانیم غنی سازی 20 درصدی را از سر بگیریم.

عضو ارشد حزب موتلفه اسلامی بر لزوم اقدام دولت برای گرفتن امتیاز از 1+5، اضافه کرد:مرحله کنونی مذاکرات هسته ای در مرحله ویژه ای قرار دارد و باور داریم که غربی ها نیاز دارند در مقابل ایران کوتاه بیایند.

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد:راه نقد منصفانه در هیچ موضوعی بسته نیست، به شرطی که در انتقادها از تخریب، توهین و تهمت پرهیز کرده و حداقل اگر ضعفی در جایی دیدیم، راه حل نیز ارائه دهیم.

بادامچیان در بخش دیگری از سخنان خود، پیشینه طولانی و مبارزاتی دکتر روحانی را در انقلاب مورد تاکید قرار داد و با سیاستمدار خواندن وی، از برخی تلاش ها برای منتسب کردن رییس جمهوری به یک جریان خاص انتقاد کرد.

این فعال سیاسی همچنین با انتقاد از اظهارات برخی سیاسیون و گروه ها در خصوص جشن میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها در سعدآباد، افزود:اینکه گفته می شود در این جشن به هر نفر پنج سکه داده شده است، صحت ندارد و تنها فضاسازی رسانه ای بوده است.

قائم مقام حزب موتلفه در بخش پایانی سخنان خود، گفت:اگر می خواهیم کشور به اهداف خود برسد و تحزب به معنای واقعی شکل بگیرد، باید در انجام امور بر اساس دین حرکت کرده، حرکت ها مردمی شود و با برنامه و کار کارشناسی اقدام کنیم.

به گزارش ایرنا، همایش اصولگرایان چهارمحال وبختیاری با حضور جمعی از اعضای تشکل های اصولگرای استان برگزار شد.







تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن